Zodiac Casino

Ocena: 4.5 z 5
Uzyskaj szansę 80, aby stać się natychmiastowym milionerem za zaledwie 1

Bonus rejestracyjny:

2000% premia

£20

Bonus od pierwszego depozytu

Significant Terms: Welcome Offer is for New Customers Only. The 80 chances are credited as £20 welcome bonus and players can spin 80 times at £0.25 on the Mega Moolah progressive slot game. The minimum first deposit required is £1, for all subsequent deposits the minimum deposit is £10. A sixty times wagering requirement applies on the first welcome bonus, and a thirty times wagering requirement applies on subsequent welcome bonuses and certain games contribute a different percentage to the wagering requirement. Full Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Uzyskaj szansę 80, aby stać się natychmiastowym milionerem za zaledwie 1

  • Bonus 2000%: £20 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Brytyjscy gracze są akceptowane (Zmień kraj)
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Zodiac Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: £ 3,889,891.36
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: O promocję tę ubiegali się użytkownicy 784 w listopadzie
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot

Strona internetowa: www.Zodiac-Casino.co.uk

18 +Gambling can be addictive. Play responsibly. www.BeGambleAware.org

Zodiac Casino | Bonusy i promocje

Graj za £ 1 w Zodiac Casino!

Depozyt £ 1 i Zodiac Casino da tobie £ 20 Free, które mogą być używane do umieszczania do zakładów 80 na gry progresywne jackpot. To niesamowite 2000% Bonus i 80 ma szanse zostać milionerem!

Szanse 80 na zostanie milionerem to tylko twoje 1!

Wszystkie wygrane dostępne obecnie na Zodiac Casino: £3,889,891.36

80 Szansa na zostanie milionerem

Twoje gwiazdy są dostosowane do szczęśliwy czas at Zodiac Casino.

Na kolejnych czterech depozytach zostaną podane następujące oferty:

  • Drugi depozyt - 100 Bonus% meczów do £ 100
  • Trzeci depozyt - 50 Bonus% meczów do £ 80
  • Czwarty depozyt - 50 Bonus% meczów do £ 150
  • Piąty depozyt - 50 Bonus% meczów do £ 150

Zodiac-Casino.co.uk oferuje ponad 600 state-of-the-art gier w kasynie. Ten szeroki wachlarz gier oznacza, że ​​każdy znajdzie to, czego chcą w kasynie, od początkującego do kasyna hazardzisty rekina karty. Jeśli szukasz pewne wskazówki online, kasyno, dlaczego nie czytać ruletka, blackjack, poker video i gniazda wskazówki i spróbuj je dla siebie.

Najnowsze nagrody progresywne - Zodiac Casino

Wygrano CA $ 76,905.65 gra Cash Splash 5 Reel at Zodiac Casino października 25, 2019

Spróbuj szczęścia!

Odwiedzić Zodiac Casino i wybierz swój znak zodiaku czytać najnowsze prognozy fortuny!

Mega Vault Millionaire™ - Ekskluzywna gra z progresywnym jackpotem jest już dostępna Zodiac Casino

www.Zodiac-Casino.co.uk

Mega Vault Millionaire™ jest nowym dodatkiem do Mega Moolah seria jackpot, gdzie masz szansę wygrać ogromny jackpot, który zaczyna się od £ 1,000,000!

Ta gra jest wyłącznie dla Casino Rewards Group

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Zodiac Casino

Wygrana gra Data
€10,039.31 Mega Moolah Listopada 3, 2019
CA$76,905.65 Cash Splash 5 Reel Październik 25, 2019
CA$21,548.53 Tunzamunni 3-Reel Październik 17, 2019
CA$21,685.56 Mega Vault Millionaire Październik 15, 2019
$10,191.50 Mega Vault Millionaire Październik 13, 2019
€13,421.21 Cash Splash 5 Reel Września 27, 2019
€17,131.23 Mega Moolah Września 26, 2019
$7,733.94 Cash Splash 5 Reel Września 25, 2019
CA$12,429.50 Cash Splash 5 Reel Września 20, 2019
CA$25,088.96 Mega Moolah Września 17, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Zodiac Casino

Podwójne punkty nagrody A Dark Matter

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Zodiac Casino

A Dark Matter to kołowrotek 5 x 3, wyposażony w gniazdo liniowe 5 Invading Wilds ™ poprzez. Gra ma duży potencjał wygranej, który czeka na odkrycie z bębnów, gdzie można wygrać do 1200x za jednym obrotem w grze podstawowej i do 2400x zakład na pojedynczy obrót można wygrać w darmowych spinach.

3 Scatters przeniesie Cię do funkcji Free Spins, z 12 spinami do uruchomienia i możliwością dodania dodatkowego darmowego spinu dla każdego Scatter, który wyląduje podczas tej funkcji.

Zagraj w automat A Dark Matter w tym miesiącu listopadzie o godz Zodiac Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 listopad 2019 do północy GMT 30 listopad 2019. Jeśli "A Dark Matter" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Tally Ho".

Nowa wersja gry | Listopad 2019

Oto nowa lista nowych gier Zodiac Casino w tym miesiącu listopada:

Jungle Jim and the Lost Sphinx | Premiera 6 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Jungle Jim and the Lost Sphinx

Jungle Jim and the Lost Sphinx to linia wypłat 35, która rozwija się do linii 5x5 i 50 podczas funkcji.

Ten nowy automat online wprowadza nowy wariant Win Booster ™, który pozwala zwiększyć zakład o 300%, aby odblokować bonusowy punkt rozproszenia.

Mając szansę wygrać do 6250x swój zakład, czeka Cię przygoda życia z Jungle Jim!

Lock A Luck | Premiera 12 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Lock A Luck

Lock-A-Luck jest automatem online na kołowrotek 5x3 z 243 na stałe włączonymi sposobami wygranej. Klasyk nigdy się nie zestarzeje, ale ta gra wnosi świeże spojrzenie do ukochanej formuły. Podstawowa gra reprezentuje klasyczną grę automatową, w tym Lucky Highs, Wilds i Locked Reels.

Dzięki możliwości niskich zakładów, aby odblokować ogromną wypłatę, nie ma lepszego czasu na zablokowanie szczęścia!

Rising Royals™ | Premiera 14 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Rising Royals ™

Ta elegancka i królewska gra zawiera szpule 5, rzędy 3, linie wypłat 20, a także funkcje ponownego obrotu Symbol Lock i uaktualnienia symbolu.

W Wersalu mieszka rodzina królewska: król, królowa i ich książę żyjący wśród bogatego życia z olśniewającymi żyrandolami, ozdobionym różami dziedzińcem i odcieniami królewskiej purpury. To królewska kula, i jesteś zaproszony!

Tiki Mania | Premiera 19 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Tiki Mania

Tiki Mania łączy kolorowe tradycyjne polinezyjskie motywy z ekscytującą i animowaną mechaniką gry osadzoną w urokliwym tropikalnym miejscu.

Funkcja Jackpot jest dostępna zarówno w grze podstawowej, jak i darmowych spinach, i przyznaje albo 50 razy zakład Major lub 1000 razy zakład Grand.

Playboy™ Gold Jackpots | Premiera 26 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Playboy ™ Gold Jackpots

Twoje ulubione piękne króliczki powróciły i chcą pomóc Ci wygrać duże pieniądze!

Bogaty w funkcje Playboy™ Gold Jackpots jest klasą samą w sobie; Landing the Wheel Bonus to bilet do darmowych spinów lub nagród Jackpot aż do 2500x! Zaszalej z Playmates i gwarantowanymi Jumbo Blocks przy każdym darmowym spinie!

© 2019 Playboy Enterprises International, Inc. Playboy and the Rabbit Head Design are trademarks of Playboy Enterprises International, Inc. and used under license by Microgaming.

Festive Indulgence | Premiera 28 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Świąteczna odpust

Festive Indulgence to nowy automat online w sam raz na święta!

W ramach funkcji darmowych spinów wszystkie wygrane są potrojone a kolejne rozproszenia 3 na bębnach zapewnią ci dalsze obroty 15. Święta to idealny czas na zabawę, więc zacznij od świątecznego odpustu w Zodiac Casino!

www.Zodiac-Casino.co.uk

Zodiac Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Zodiac Casino otrzyma ogromny bonus £20 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Zodiac Casino

Significant Terms: Welcome Offer is for New Customers Only. The 80 chances are credited as £20 welcome bonus and players can spin 80 times at £0.25 on the Mega Moolah progressive slot game. The minimum first deposit required is £1, for all subsequent deposits the minimum deposit is £10. A sixty times wagering requirement applies on the first welcome bonus, and a thirty times wagering requirement applies on subsequent welcome bonuses and certain games contribute a different percentage to the wagering requirement. Full Terms & Conditions Apply

Zodiac Casino jest polecanym kasynem

Zodiac Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): £3,889,891.36. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpota (zaktualizowane 43 min temu, we wtorek 12 listopada):

Pula gra
£1,010,222.35 Mega Moolah
Sloty
£1,010,222.35 Mega Moolah Isis
Sloty
£890,557.76 King Cashalot
Sloty
£726,484.99 Major Millions 3-Reel
Sloty
£726,484.99 Major Millions 5-Reel
Sloty
£340,104.77 Roulette Royale
Ruletka
£259,609.86 Caribbean Draw Poker
poker
£224,001.50 Poker Ride
poker
£213,856.31 Progressive Cyberstud Poker
poker
£103,548.17 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
£40,082.45 Treasure Nile
Sloty
£28,678.14 Jackpot Deuces
video Poker
£14,527.18 Tunzamunni
Sloty
£13,655.85 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
£11,695.90 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
£11,695.90 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty
£7,664.93 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
£7,664.93 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
£6,120.44 WowPot 3-Reel
Sloty
£6,120.44 WowPot 5-Reel
Sloty
£5,201.20 Cash Splash 3-Reel
Sloty
£5,201.20 Cash Splash 5-Reel
Sloty

Zodiac Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Zodiac Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana 4 kilka tygodni temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4.5 z 5

Ocena: 4.5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Zodiac Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Zodiac Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Zodiac Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Zodiac Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus £20 oferowane przez Zodiac Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencja

Zodiac Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada, I jest również licencjonowany przez Malta Gaming Authority, pod numerem licencji MGA/CL1/501/2008.

Strona internetowa Zodiac-Casino.co.uk jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino jest zarządzany w Wielkiej Brytanii przez Apollo Entertainment Limited, i jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission pod numer licencji: 000-038620-R-319310-006.

Część znanej grupy CasinoRewards, Zodiac Casino oferuje gry do pobrania, gry flash i mobilne i jest szanowany za szybką realizację płatności i doskonałą obsługę klienta.

Oprogramowania / Graphics

Zodiac Casino mieć świeży, czysty interfejs, który jest łatwy w użyciu. Korzystanie z dobrze szanowanych Microgaming oprogramowanie, Zodiac Casino zaoferuje graczom najbardziej realistyczne wrażenia z gry dostępne online.

Gry

Zodiac Casino ma imponujący wybór gier stołowych, wideo poker, automatów i progresywnych jackpotów. Nowa platforma do gier zapewnia dodatkowe gry i ciągłe wprowadzanie nowych gier przez cały rok, a nowe opcje są dostępne dla graczy wszystkich gatunków.

Obsługa klienta

Usługa jest priorytetem na Zodiac Casino. Niezależnie od tego, czy korzystasz z bezpłatnych numerów, poczty e-mail czy czatu na żywo, zespół pomocy technicznej odpowie na Twoje pytania w ciągu kilku minut. Przedstawiciele są zawsze uprzejmi i przyjaźni i są dostępni siedem dni w tygodniu, 24 godzin dziennie!

Zodiac Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Wnioski

Istnieje wiele kasyn, które nie spełniają oczekiwań; Zodiac Casino nie jest jednym z nich. Daj im dzisiaj szansę.

Zodiac Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Albania, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Bangladesz, Białoruś, Belgia, Benin, Bhutan, Boliwia, Bośnia i Hercegowina, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Cocos ( Keeling) Wyspa, Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej, Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hong Kong, Węgry, Iran , Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Litwa, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Holandia, Nauru, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna , Pakistan, Palau, Peru, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Serbia, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wysp Dziewiczych, USA, Sahary Zachodniej, Zairu, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.