Zodiac Casino

Ocena: 4.5 z 5
Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1

Bonus rejestracyjny:

2000% premia

$20

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1

  • Bonus 2000%: 20 USD dodatkowych przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Zodiac Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 13,868,632.94
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: O promocję tę ubiegało się 1046 odwiedzających w tym miesiącu lutym
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming, SlingShot, Alchemy Gaming, Neon Valley, Gameburger Studios, Pulse 8 Studios, All41 Studios i Switch Studios

Strona internetowa: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy i promocje

Graj za $ 1 w Zodiac Casino!

Depozyt $ 1 i Zodiac Casino da tobie $ 20 Free, które mogą być używane do umieszczania do zakładów 80 na gry progresywne jackpot. To niesamowite 2000% Bonus i 80 ma szanse zostać milionerem!

Szanse 80 na zostanie milionerem to tylko $ 1!

Wszystkie wygrane dostępne obecnie na Zodiac Casino: $13,868,632.94

80 Szansa na zostanie milionerem

Twoje gwiazdy są dostosowane do szczęśliwy czas at Zodiac Casino.

Na kolejnych czterech depozytach zostaną podane następujące oferty:

  • Drugi depozyt - 100 Bonus% meczów do $ 100
  • Trzeci depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 80
  • Czwarty depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 150
  • Piąty depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 150

ZodiacCasino.com oferuje ponad 600 state-of-the-art gier w kasynie. Ten szeroki wachlarz gier oznacza, że ​​każdy znajdzie to, czego chcą w kasynie, od początkującego do kasyna hazardzisty rekina karty. Jeśli szukasz pewne wskazówki online, kasyno, dlaczego nie czytać ruletka, blackjack, poker video i gniazda wskazówki i spróbuj je dla siebie.

Najnowsze nagrody progresywne - Zodiac Casino

€ 97,078.15 został wygrany gra Treasure Nile at Zodiac Casino lutego 5, 2020

Spróbuj szczęścia!

Odwiedzić Zodiac Casino i wybierz swój znak zodiaku czytać najnowsze prognozy fortuny!

Mega Vault Millionaire™ - Ekskluzywna progresywna gra z jackpotem na żywo w Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Mega Vault Millionaire™ jest nowym dodatkiem do Mega Moolah seria jackpot, gdzie masz szansę wygrać ogromną wygraną, która wynosi teraz ponad 9,003,826.55 XNUMX XNUMX $!

Immortal Creatures ™ - Ekskluzywna gra na automatach już dostępna Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Ten nawiedzający automat online zabierze Cię w eksplorację zjawisk paranormalnych mit Fontanny Prawdy. Mówi się, że picie z fontanny prawdy osadzonej w odległych ruinach ujawni twoje wewnętrzne stworzenie, gdy wschodzi pełnia księżyca!

Śledź tę nową i ekscytującą historię. Historia tajemnicy, prawdy i szansy na zmianę życia na całą wieczność!

Nieśmiertelne stworzenia jest 5-bębnowym automatem do wygrania z 243 sposobami wygrywania z dzikim symbolem i rozproszeniami, które uruchamiają bonus wyboru darmowych obrotów. Gra zawiera również losowo uruchamianą funkcję Wild Fire.

Te gry są wyłącznie dla Casino Rewards Group

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Zodiac Casino

Wygrana gra Data
€119,644.59 Treasure Nile Luty 21, 2020
CA$9,310.35 Cash Splash 5 Reel Luty 20, 2020
CA$32,527.91 Mega Moolah Luty 16, 2020
€17,572.22 Cash Splash 5 Reel Luty 14, 2020
€14,062.78 Cash Splash 5 Reel Luty 9, 2020
CA$27,099.49 Mega Vault Millionaire Luty 8, 2020
€97,078.15 Treasure Nile Luty 5, 2020
CA$39,884.71 Cash Splash 5 Reel Luty 4, 2020
CA$24,393.63 Atlantean Treasures: Mega Moolah Styczeń 31, 2020
CA$21,146.69 Atlantean Treasures: Mega Moolah Styczeń 29, 2020

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Zodiac Casino

Podwójne punkty nagrody 9 Masks of Fire™

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Zodiac Casino

9 Masks of Fire to ekscytujący automat w afrykańskiej dżungli ze ścieżką dźwiękową, dzięki której będziesz tańczyć w rytm zwycięstw! Zbierz wszystkie 9 masek i wdrap się na tabelę wypłat po lewej stronie ekranu, aby odblokować największe mnożniki!

Ta klasyczna podstawowa gra 7 z ustawionymi symbolami Rozproszenia sprawi, że Twoje serce zacznie bić szybciej! Więcej masek oznacza więcej pieniędzy! Zbierz do 9 masek i wspnij się do mnożnika 2000x swojego zakładu.

Zagraj w automat 9 Masks of Fire w tym miesiącu lutym o godz Zodiac Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 lutego 2020 r. Do północy GMT 29 lutego 2020 r. Jeśli "9 Masks of Fire" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Loaded".

Nowa wersja gry | Luty 2020 r

Wyspa Man - 10 lutego 2020 rMicrogaming ujawnił szczegóły swoich najnowszych, ekskluzywnych, nowych gier, zaprojektowanych z myślą o rozrywce graczy kasyn online.

W lutym Microgaming wprowadzi na rynek ekscytującą gamę nowych tytułów opracowanych przez niesamowitą listę niezależnych studiów i partnerów tworzących gry. Oto nowa lista nadchodzących gier Zodiac Casino w tym miesiącu lutego:

Wheel of Wishes | Uruchomiony 12 dni temu, 11 lutego na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Koło życzeń

Wheel of Wishes to ekscytująca nowa gra progresywna z możliwością wygrania ogromnych jackpotów - w tym słynny jackpot WowPot!

Wheel of Wishes ma ekscytujące funkcje, których nie widzieliśmy jeszcze w progresywnej grze z jackpotem. Umieść dwa symbole rozproszenia na rolkach, aby uruchomić Zasilacze spiny gdzie trzy centralne bębny tworzą jeden gigantyczny symbol Free Spin i mogą wyzwolić koło jackpot, podczas gdy bębny 1 i 5 zamieniają się w losowo wysoki symbol!

Spraw, by Twoje następne zakręcenie było jak dotąd najszczęśliwsze i spełnij wszystkie swoje marzenia dzięki zmieniającej życie progresywnej wygranej w Wheel of Wishes!

Seven 7's™ | Uruchomiony 5 dni temu, 18 lutego na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Seven 7's

Seven 7's™ to bardzo wyjątkowa gra z ogromnymi możliwościami wypłaty, która umożliwi bardzo ekscytującą podróż po siedmiu morzach.

Rozpocznij swoją kolejną bogatą przygodę z rozszerzaniem bębnów i symbolami mnożnika. Rozpocznij grę z jednym bębnem i jedną linią wypłaty i sprawdź, jak daleko posuniesz się! Każdy kolejny symbol 7 spowoduje powiększenie bębnów o jeden, aż do osiągnięcia siedmiu potencjalnych bębnów z siedmioma szczęśliwymi 7 symbolami. Zbierz wszystkie 7 i wygraj jackpota!

Wonder Woods™ | Uruchomiony 3 dni temu, 20 lutego na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Wonder Woods ™

To kolorowa 5-bębnowa gra z 20 liniami i wciągającą muzyką.

Symbole tajemnicy, symbole Wildsa, darmowe obroty i lepkie symbole tajemnicy. Symbole Tajemnic mogą przekształcić się we wszystkie symbole oprócz darmowych spinów! Trzy lub więcej symboli darmowych spinów wywoła dziesięć darmowych spinów, w których dowolny Tajemniczy Symbol, który wyląduje, utknie na miejscu i zamieni się w dziki symbol, aby zwiększyć twoje wygrane!

Space Enigma | Wkrótce rozpocznie się 27 lutego (za 4 dni) na komputerach i platformach mobilnych

Nowa gra: Space Enigma

Za każdym razem, gdy na rolkach ląduje wielokolorowy symbol gwiazdy dzikiej, rozszerza się, aby wypełnić rolkę i przyznaje jedno bezpłatne ponowne wirowanie. Rozszerzone dzikie pozostaje na ekranie podczas respin, zwiększając szanse na wygraną! Każdy kolejny dziki symbol, który wyląduje na ekranie podczas ponownego wirowania, również rozszerzy i ponownie uruchomi tę funkcję.

Zanurz się w otchłań kosmosu i pozwól, aby tajemnicze klejnoty doprowadziły Cię do niezliczonych bogactw!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Zodiac Casino otrzyma ogromny bonus 20 $ przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Zodiac Casino

*Warunki zastosowania.

Zodiac Casino jest polecanym kasynem

Zodiac Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Japonia, Luksemburg, Nowa Zelandia, Turcja.

Microgaming progresywne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $13,868,632.94. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpota (zaktualizowane 30 minut temu, w niedzielę 23 lutego):

Pula gra
$9,003,826.55 Mega Moolah
Sloty
$9,003,826.55 Atlantean Treasures
Sloty
$9,003,826.55 Mega Moolah Isis
Sloty
$9,003,826.55 Mega Vault Millionaire
Sloty
$2,446,306.97 Major Millions 3-Reel
Sloty
$2,446,306.97 Major Millions 5-Reel
Sloty
$2,162,038.25 Wheel of Wishes
Sloty
$979,324.26 King Cashalot
Sloty
$357,858.07 Roulette Royale
Ruletka
$295,116.46 Caribbean Draw Poker
poker
$239,910.96 Poker Ride
poker
$231,609.61 Progressive Cyberstud Poker
poker
$121,301.47 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$41,469.05 Treasure Nile
Sloty
$36,875.23 Jackpot Deuces
video Poker
$35,085.01 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$35,085.01 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$32,790.60 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$18,022.18 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$18,022.18 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$16,906.77 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$16,906.77 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty
$12,229.75 Tunzamunni
Sloty

Zodiac Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Zodiac Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana 2 miesięcy temu, w styczniu 8, 2020.

Aktualna ocena:

Ocena 4.5 z 5

Ocena: 4.5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja Zodiac Casino jest funkcją promocyjną - ta opinia nie jest dostarczana przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Zodiac Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming, SlingShot, Alchemy Gaming, Neon Valley, Gameburger Studios, Pulse 8 Studios, All41 Studios i Switch Studios, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Zodiac Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Zodiac Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Zodiac Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Bonus 20 $ oferowany przez Zodiac Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1
Bonus 20 $ oferowany przez Zodiac Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus! Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1

Licencja

Zodiac Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada, I jest również licencjonowany przez Malta Gaming Authority, pod numerem licencji MGA/CL1/501/2008.

Strona internetowa ZodiacCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino jest zarządzany w Wielkiej Brytanii przez Apollo Entertainment Limited, i jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission pod numer licencji: 000-038620-R-319310-006.

Część znanej grupy CasinoRewards, Zodiac Casino oferuje gry do pobrania, gry flash i mobilne i jest szanowany za szybką realizację płatności i doskonałą obsługę klienta.

Oprogramowania / Graphics

Zodiac Casino mieć świeży, czysty interfejs, który jest łatwy w użyciu. Korzystanie z dobrze szanowanych Microgaming oprogramowanie, Zodiac Casino zaoferuje graczom najbardziej realistyczne wrażenia z gry dostępne online.

Gry

Zodiac Casino ma imponujący wybór gier stołowych, wideo poker, automatów i progresywnych jackpotów. Nowa platforma do gier zapewnia dodatkowe gry i ciągłe wprowadzanie nowych gier przez cały rok, a nowe opcje są dostępne dla graczy wszystkich gatunków.

Obsługa klienta

Usługa jest priorytetem na Zodiac Casino. Niezależnie od tego, czy korzystasz z bezpłatnych numerów, poczty e-mail czy czatu na żywo, zespół pomocy technicznej odpowie na Twoje pytania w ciągu kilku minut. Przedstawiciele są zawsze uprzejmi i przyjaźni i są dostępni siedem dni w tygodniu, 24 godzin dziennie!

Zodiac Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Wnioski

Istnieje wiele kasyn, które nie spełniają oczekiwań; Zodiac Casino nie jest jednym z nich. Daj im dzisiaj szansę.

Zodiac Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Wyspy Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keelinga), Komory, Kongo, Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Niemcy, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Włochy, Wybrzeże Kości Słoniowej, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijski Arabski Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Malta, Mauretania, Majotta, Birma, Nauru, Holandia, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Norwegia, Pakistan, Palau. Filipiny, Pitcairn, Polska, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Szwajcaria, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Wielka Brytania, Stany Zjednoczone Ameryki , Wyspy Dziewicze, Brytyjskie, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.