Casino Classic

Ocena: 4 z 5
Kasyno online, które sprawi, że poczujesz się jak w domu!

Bonus rejestracyjny:

100% aż do

$200

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Casino Classic

Kasyno online, które sprawi, że poczujesz się jak w domu!

  • Bonus 100% aż do $200 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 6,673,579.53
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory i Foxium

Strona internetowa: www.Casino-Classic.eu

Casino Classic | Bonusy i promocje

Zgłoś bonus powitalny $ 500

Dołącz Casino Classic dziś i otrzymywać ogromny bonus powitalny $ 500 aby zacząć swoją historię sukcesu już teraz! Twój Bonus 500 to doskonały sposób na rozpoczęcie i znaleźć swoje ulubione automaty do gier i gry w kasynie!

Oto jak otrzymasz swój bonus powitalny w wysokości $ 500:

  • Otrzymuj 100% bonus do $ 200 bezpłatny na swojej pierwszej wpłaty,
  • Otrzymuj 50% bonus do $ 300 bezpłatny na drugim depozycie,

Najnowsze nagrody progresywne - Casino Classic

Wygrano CA $ 146,311.48 gra Treasure Nile at Casino Classic sierpnia 5, 2019

Spróbuj szczęścia!

Ponad 550 Gry i progresywne jackpoty

Casino Classic ma ponad 550 gier kasynowych online, w tym gry stołowe, automaty, gry karciane i Videoslots z Progressive Jackpoty, w tym "Millionaire Maker" Mega Moolah, który ma niesamowite jackpota o wartości $ 3,657,120 w grze już teraz!

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Casino Classic

Wygrana gra Data
CA$9,149.95 Cash Splash 5 Reel Sierpnia 17, 2019
CA$30,899.71 Cash Splash 5 Reel Sierpnia 13, 2019
CA$146,311.48 Treasure Nile Sierpnia 5, 2019
CA$10,040.91 Mega Moolah Lipiec 29, 2019
CA$14,904.10 Cash Splash 5 Reel Lipiec 28, 2019
CA$75,488.31 Mega Moolah Lipiec 25, 2019
€75,032.16 Mega Moolah Czerwiec 30, 2019
CA$22,076.82 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 27, 2019
CA$45,623.35 Mega Moolah Maj 5, 2019
€22,772.73 Mega Moolah Marzec 31, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Casino Classic

Podwójne punkty nagrody Ruby Casino Queen

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Casino Classic

Ruby Casino Queen to bogata i luksusowa gra wideo z oszałamiającym akcentem kasyna i dużą ilością akcji.

Błyskawiczne darmowe spiny są pełne akcji i zaczynają się od Sticky Wild na trzecim bębnie i mnożnika 2x dla wszystkich wygranych. Wszystkie symbole Wild w darmowych spinach są lepkie i pozostaną na miejscu przez resztę darmowych spinów.

Po wylądowaniu mnożnika Sticky Wild ogólny mnożnik wzrasta. Zdobycie mnożnika 6x max gwarantuje duże wygrane!

Zagraj w grę na automatach Ruby Casino Queen w tym miesiącu sierpniu o godz Casino Classic a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 sierpnia 2019 do północy GMT 31 sierpnia 2019. Jeśli "Ruby Casino Queen" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Big Top".

Nowa wersja gry | Sierpień 2019

Oto nowa lista nowych gier Casino Classic w tym miesiącu sierpniu:

Tiki Vikings™ | Rozpocznie się w sierpniu 7 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Tiki Vikings ™

Tiki Vikings™ zawiera szpule 5, rzędy 3, linie 20 oraz funkcje ponownego obrotu Symbol Lock i aktualizacji symbolu. Skarpety, sandały i kaski z rogami są modną modą w tej grze ozdobionej bujnymi kolorami, orzechami kokosowymi, ananasami i… sporadycznymi burzliwymi mrozami.

Relic Seekers | Rozpocznie się w sierpniu 14 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Poszukiwacze reliktów

At Relic Seekers, Twoim celem jest poszukiwanie ostatecznego skarbu. Symbol Turn Wild i Rolling Reels ™ są podstawowymi cechami Relic Seeker. Przy kolejnych rzutach 2 wysoki symbol zmieni się w dziki!

Podczas darmowych spinów możesz zbierać klucze, które nagradzają dodatkowe darmowe obroty, a wszystkie kolejne wygrane zostaną pomnożone przez 2! Dodatkowo zbierz Scatterów, aby otrzymać darmowy spin!

Break Da Bank Again Respin | Rozpocznie się w sierpniu 21 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Break Da Bank Again Respin

Dołącz do buzza i graj Break Da Bank Again Respin automat online - wygrane same się zajmą!

Klasyczny automat 5 o wysokiej lotności powrócił, ale teraz jest lepszy niż kiedykolwiek z dodatkiem niesamowitej funkcji Respin, która pozwala ci podpisać umowę na te ogromne zwycięstwa, które wszyscy kochamy!

www.Casino-Classic.eu

Casino Classic Bonus powitalny

Kiedy gracz kupuje żetony po raz pierwszy w Casino Classic, nowy członek otrzyma gigantyczną premię 100% aż do $200

*Warunki zastosowania.

Microgaming progresywne jackpoty na Casino Classic

Casino Classic ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $6,673,579.53. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpota (zaktualizowane 2 godziny temu, w niedzielę 25 sierpnia):

Pula gra
$3,657,119.94 Mega Moolah
Sloty
$3,657,119.94 Mega Moolah Isis
Sloty
$889,221.18 Major Millions 3-Reel
Sloty
$889,221.18 Major Millions 5-Reel
Sloty
$822,226.11 King Cashalot
Sloty
$326,438.44 Roulette Royale
Ruletka
$232,277.20 Caribbean Draw Poker
poker
$217,025.14 Poker Ride
poker
$200,189.98 Progressive Cyberstud Poker
poker
$89,881.84 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$88,395.89 Treasure Nile
Sloty
$55,466.90 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$50,955.26 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$50,955.26 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$13,141.67 WowPot 3-Reel
Sloty
$13,141.67 WowPot 5-Reel
Sloty
$12,408.38 Tunzamunni
Sloty
$8,137.25 Jackpot Deuces
video Poker
$7,221.28 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$7,221.28 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$3,473.07 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$3,473.07 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Casino Classic Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Casino Classic został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana 2 kilka tygodni temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4 z 5

Ocena: 4 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Casino Classic oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory i Foxium, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Casino Classic możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Casino Classic oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Casino Classic spełnia branżowych najlepszych praktyk.

$200 Premia za pierwszy depozyt to świetny sposób na granie w Casino Classic

Licencja

Casino Classic jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa Casino-Classic.eu jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Centrum Wsparcia

Casino Classic utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Casino Classic nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.