Casino Classic

Ocena: 4 z 5
Kasyno online, które sprawi, że poczujesz się jak w domu!

Bonus rejestracyjny:

100% aż do

$100

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Casino Classic

Kasyno online, które sprawi, że poczujesz się jak w domu!

  • Bonus 100% aż do $100 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 8,013,853.07
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory i Foxium

Strona internetowa: www.Casino-Classic.eu

Casino Classic | Bonusy i promocje

Zgłoś bonus powitalny $ 500

przyłączyć się Casino Classic dziś i otrzymywać ogromny bonus powitalny $ 500 aby zacząć swoją historię sukcesu już teraz! Twój Bonus 500 to doskonały sposób na rozpoczęcie i znaleźć swoje ulubione automaty do gier i gry w kasynie!

Oto jak otrzymasz swój bonus powitalny w wysokości $ 500:

  • Otrzymuj 100% bonus do $ 100 bezpłatny na swojej pierwszej wpłaty,
  • Otrzymuj 50% bonus do $ 100 bezpłatny na drugim depozycie,
  • Otrzymuj 25% bonus do $ 100 bezpłatny za trzeci depozyt,
  • Otrzymuj 50% bonus do $ 100 bezpłatny na czwartej lokaty,
  • Otrzymuj 100% bonus do $ 100 bezpłatny na piątej lokaty.

Najnowsze nagrody progresywne - Casino Classic

Wygrano CA $ 45,623.35 gra Mega Moolah at Casino Classic maja 5, 2019

Spróbuj szczęścia!

Ponad 550 Gry i progresywne jackpoty

Casino Classic ma ponad 550 gier kasynowych online, w tym gry stołowe, automaty, gry karciane i Videoslots z Progressive Jackpoty, w tym "Millionaire Maker" Mega Moolah, który ma niesamowite jackpota o wartości $ 5,499,911 w grze już teraz!

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Casino Classic

Wygrana gra Data
CA$45,623.35 Mega Moolah Maj 5, 2019
€22,772.73 Mega Moolah Marzec 31, 2019
£14,811.77 LotsaLoot 5-Reel Grudnia 31, 2018
€35,241.72 Mega Moolah Grudnia 27, 2018
CA$12,742.17 Cash Splash 5 Reel Październik 23, 2018
€85,999.11 Treasure Nile 5-Reel Września 1, 2018
CA$60,518.81 Cash Splash 5 Reel Sierpnia 9, 2018
CA$17,810.89 Mega Moolah Sierpnia 4, 2018
CA$5,172.10 Cash Splash 5 Reel Lipiec 12, 2018
€5,100.55 CashSplash 5-Reel Czerwiec 29, 2018

Promocja w tym miesiącu

Game of Thrones™ 243 Ways

Na podstawie bestsellerowej serii książek „Pieśń lodu i ognia”, Game of Thrones™ podąża za królami i królowymi, kłamcami i szlachcicami, rycerzami i renegatami, którzy walczą o władzę i szansę usiąść na Żelaznym Tronie Westeros.

Z opcją wyboru 1 darmowych obrotów 4 z różnymi zasadami, w zależności od twojego ulubionego domu, ta gra z pewnością zaspokoi twoje oczekiwania na przygodę i fantazję. Oprócz ułożonych wildów, 2 Scatters w dowolnym miejscu na spuście szpuli Bonus Scatter, który przyznaje nagrodę pieniężną!

Zagraj w grę na automatach Game of Thrones™ 243 ways w tym miesiącu maja o godz Casino Classic a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 May 2019 do północy GMT 31 May 2019. Jeśli Game of Thrones™ 243 ways nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Tally Ho.

Game of Thrones™ Official HBO Licensed Product © 2014 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved.

Nowa wersja gry | Może 2019

Chcemy opowiedzieć wam wszystko o nowych grach, które się pojawią Casino Classic w tym miesiącu maja:

Lara Croft® Temples and Tombs™ | Na żywo w 8 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Odkryj dreszczyk emocji 243 Ways Rolling Reels™ i ich stale rosnące mnożniki. Zarabiaj na dzikich symbolach z gwarantowanymi szansami na zdobycie Jackpot Golden Scarab i wygrane do zakładu 5000X!

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Reel Splitter | Na żywo w 15 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Gra ma cztery bębny, 81 na 243, klasyczne symbole, darmowe obroty i funkcja ponownego obracania szpuli. Po przyznaniu wygranej z czterema kolejnymi symbolami istnieje szansa, że ​​zostanie przyznana funkcja ponownego rozszczepienia szpuli.

European Blackjack | Na żywo w 15 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Zaprojektowany, aby pięknie działać zarówno na urządzeniach mobilnych, jak i stacjonarnych, teraz możesz przeżyć dreszczyk emocji podczas europejskiego blackjacka zarówno w podróży, jak iw zaciszu domu z jedwabistym wzorem i znakomitą wydajnością. Ten ukochany wariant Blackjacka jest atrakcyjny dla wszystkich pokoleń graczy i na pewno będzie się bawić przez wiele godzin!

Dragon Shard | Na żywo w 29 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Ta nowa gra to starannie przemyślana ewolucja silnika Fortunium, który wprowadził Win Booster™ który stał się niezwykle popularny! Darmowe spiny nagradzają cię między szpulami 1 i 3 wypełnionymi wyłącznie symbolami tajemniczymi, w zależności od tego, ile rozproszonych symboli wywołało tę funkcję. Dragon Shard prezentuje oszałamiająco piękne wrażenia wizualne wspierane przez doskonałą ścieżkę dźwiękową.

www.Casino-Classic.eu

Casino Classic Bonus powitalny

Kiedy gracz kupuje żetony po raz pierwszy w Casino Classic, nowy członek otrzyma gigantyczną premię 100% aż do $100

*Warunki zastosowania.

Microgaming progresywne jackpoty na Casino Classic

Casino Classic ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $8,013,853.07. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane godzinę temu, w czwartek 23 maja):

Pula gra
$5,499,911.05 Mega Moolah
Sloty
$5,499,911.05 Mega Moolah Isis
Sloty
$741,157.16 King Cashalot
Sloty
$502,910.33 Major Millions 3-Reel
Sloty
$502,910.33 Major Millions 5-Reel
Sloty
$310,224.65 Roulette Royale
Ruletka
$225,209.55 Poker Ride
poker
$199,849.62 Caribbean Draw Poker
poker
$183,976.19 Progressive Cyberstud Poker
poker
$78,444.60 Treasure Nile
Sloty
$73,668.05 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$43,102.42 Jackpot Deuces
video Poker
$38,305.73 Tunzamunni
Sloty
$36,106.81 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$36,106.81 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$31,175.65 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$22,280.67 WowPot 3-Reel
Sloty
$22,280.67 WowPot 5-Reel
Sloty
$15,763.88 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$15,763.88 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty
$11,766.71 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$11,766.71 Cash Splash 5-Reel
Sloty

Casino Classic Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Casino Classic został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana 2 kilka tygodni temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4 z 5

Ocena: 4 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Casino Classic oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory i Foxium, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Casino Classic możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Casino Classic oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Casino Classic spełnia branżowych najlepszych praktyk.

$100 Premia za pierwszy depozyt to świetny sposób na granie w Casino Classic

Licencja

Casino Classic jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa Casino-Classic.eu jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Centrum Wsparcia

Casino Classic utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Casino Classic nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.