Captain Cooks Casino

Ocena: 4 z 5
Przy wpłacie tylko $ 5 masz szanse na 100, aby zostać milionerem!

Bonus rejestracyjny:

500% premia

$25

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Captain Cooks Casino

Przy wpłacie tylko $ 5 masz szanse na 100, aby zostać milionerem!

  • Bonus 500%: $25 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Captain Cooks Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 7,200,981.37
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: Ta promocja została zgłoszona przez odwiedzających 471 w lipcu
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Evolution Gaming, Microgaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge i Fortune Factory

Strona internetowa: www.CaptainCooksCasino.eu

Captain Cooks Casino | Bonusy i promocje

Zagraj dzisiaj w Captain Cooks Casino i postaraj się zostać milionerem!

Dokonaj pierwszego depozytu w wysokości jedynie 5 aby otrzymać bonus $ 25 które mogą być używane do umieszczania do zakładów 100 na gry progresywne jackpot.

Wykorzystaj swoją szansę ”Mega Moolah"

. Mega Moolah progresywna gra premiowa za jackpota zawiera nie tylko jeden, ale cztery jackpoty! Są to "Mini", "Mniejsi", "Major" i "Mega Jackpot". Gra bonusowa z jackpota jest wyzwalana losowo.

Mega-wielkości jackpot jest obecnie warta $ 3,774,831! Dołączając Captain Cooks Casino możesz wygrać Mega Moolah Jackpot!

Najnowsze nagrody progresywne - Captain Cooks Casino

Wygrano CA $ 3,308,063.71 gra Mega Moolah at Captain Cooks Casino marca 6, 2019

Spróbuj szczęścia!

Niesamowite bonusy online warte $ 500 mogą być Twoje!

Na swojej pierwszej wpłaty na Captain Cooks Casino Otrzymujesz bonus w wysokości $ 25 (100 ma szanse zostać milionerem), A kolejne cztery depozyty zostaną złożone:

  • Drugi depozyt - 100 Bonus% meczów do $ 100
  • Trzeci depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 150
  • Czwarty depozyt - 25 Bonus% meczów do $ 125
  • Piąty depozyt - 100 Bonus% meczów do $ 100

Z ponad 550 gier w ofercie w tym on-line blackjack, ruletka, video poker i automaty maszyny, można stać się natychmiast milionerem z jednego spin.

Weź udział w losowaniu wielomilionowego jackpota!

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Captain Cooks Casino

Wygrana gra Data
CA$41,603.63 Cash Splash 5 Reel Lipiec 16, 2019
CA$14,674.28 Mega Moolah Lipiec 13, 2019
CA$5,016.25 Cash Splash 5 Reel Lipiec 13, 2019
CA$33,617.92 Mega Moolah Lipiec 9, 2019
CA$33,948.95 Cash Splash 5 Reel Lipiec 2, 2019
$10,019.40 Mega Moolah Czerwiec 4, 2019
€21,852.62 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 1, 2019
€10,030.97 Mega Moolah Czerwiec 1, 2019
CA$74,227.71 Treasure Nile Maj 12, 2019
CA$5,515.15 Cash Splash 5 Reel Maj 8, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Captain Cooks Casino

Podwójne punkty nagrody Diamond Empire

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Captain Cooks Casino

Diamond Empire łączy klasyczną i klasyczną stylizację z nowoczesną grą z podwójnymi mnożnikami diamentów nagradzanie 650x!

Jazzy beaty i wciągające dźwięki otoczenia przeniesie Cię na piętro kasyna bez wychodzenia z komputera lub telefonu komórkowego.

Zagraj w grę na automatach Diamond Empire w tym miesiącu lipca o godz Captain Cooks Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi między 01 Lipiec 2019 a północą GMT 31 Lipiec 2019. Jeśli Diamond Empire nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Spring Break.

Nowa wersja gry | Lipiec 2019

Oto nowa lista nowych gier Captain Cooks Casino w tym miesiącu lipca:

Sherlock of London™ | Na żywo w lipcu 10 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Sherlock of London ™

Sherlock of London™ zaprasza do polowania na przestępców w najciemniejszych zakątkach metropolii Wielkiej Brytanii. Ta gra slotowa ze stałymi liniami 25 tworzy ekscytujący łuk napięcia dzięki silnemu zestawowi funkcji. Double Wins, Expanding Wilds i Extra Wilds kładą podwaliny pod główny akt: Connecting Wild Feature jest tak potężny, że prawie zbrodniczy.

Magic of Sahara | Na żywo w lipcu 17 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Magic of Sahara

Niech magia Sahary oczaruje Cię i wyruszy w niezwykłą podróż!

Magic of Sahara zawiera zestaw kołowrotka 5x3 i stałe linie 9. Gra zawiera także Stacked Wilds. Za każdym razem, gdy Symbol Kupca wyląduje na bębnach, do zestawu dodaje się kolekcjonerski token. Zbieranie żetonów 25 nagradza darmowe obroty 25 mnożnikiem 2x.

Break Away Deluxe | Na żywo w lipcu 23 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Break Away Deluxe

Zagraj w pełną akcji grę w hokeja na lodzie ze wszystkimi funkcjami, które znasz i kochasz w oryginalnej grze.

Niezależnie od tego, czy jesteś fanem długoterminowym, czy nowym graczem, pokochasz nową generację Break Away.

Queen of the Crystal Rays™ | Na żywo w lipcu 31 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Queen of the Crystal Rays

Wejdź do ogromnych jaskiń zapomnianej świątyni i odkryj historię Królowej i jej Kryształowych Promieni - pozłacanych artefaktów, kolorowych klejnotów, a sama Królowa stworzy piękny zestaw symboli, które świecą jasno na tle mistycznych i starożytnych.

Funkcja bonusowa w Queen of the Crystal Rays™ wita Cię w świecie możliwości - i mnożników!

Www.CaptainCooksCasino.eu

Captain Cooks Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Captain Cooks Casino otrzyma ogromny bonus $25 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Captain Cooks Casino

*Warunki zastosowania.

Captain Cooks Casino jest polecanym kasynem

Captain Cooks Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Captain Cooks Casino

Captain Cooks Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $7,200,981.37. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane godzinę temu, w niedzielę 21 lipca):

Pula gra
$3,774,831.27 Mega Moolah
Sloty
$3,774,831.27 Mega Moolah Isis
Sloty
$1,419,929.61 Major Millions 3-Reel
Sloty
$1,419,929.61 Major Millions 5-Reel
Sloty
$792,158.16 King Cashalot
Sloty
$320,424.85 Roulette Royale
Ruletka
$220,250.02 Caribbean Draw Poker
poker
$204,997.96 Poker Ride
poker
$194,176.39 Progressive Cyberstud Poker
poker
$83,868.25 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$48,505.93 Tunzamunni
Sloty
$41,550.50 Treasure Nile
Sloty
$25,818.80 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$21,401.02 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$21,401.02 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$18,699.93 WowPot 3-Reel
Sloty
$18,699.93 WowPot 5-Reel
Sloty
$18,249.28 Jackpot Deuces
video Poker
$13,928.50 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$13,928.50 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$2,190.90 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$2,190.90 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Captain Cooks Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Captain Cooks Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana 3 miesięcy temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4 z 5

Ocena: 4 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Captain Cooks Casino oferuje w kasynie opracowane przez Evolution Gaming, Microgaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge i Fortune Factory, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Captain Cooks Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Captain Cooks Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Captain Cooks Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus $25 oferowane przez Captain Cooks Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Centrum Wsparcia

Captain Cooks Casino utrzymuje call center 24 / 7 do obsługi wszystkich zapytań przez e-mail, czat na żywo i telefon.

Darmowe numery:

  • Kanada: 1 888 228 3418
  • Niemcy: 0800 724 4572
  • Zjednoczone Królestwo: 0800 014 8108
  • Na Świecie Numer telefonu: 1 888 408 1689 (Call ceny Zastosuj)

Licencjonowanie i organy regulacyjne

Captain Cooks Casino jest własnością Technology Services Trading Ltd, spółka z oo z siedzibą pod adresem Palm Grove House, P.O. Box 438, Road Town, Tortola, British Virgin Islands.

CaptainCooksCasino.eu jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada, I jest również licencjonowany przez Malta Gaming Authority, pod numerem licencji MGA/CL1/501/2008

Captain Cooks Casino jest zarządzany w Wielkiej Brytanii przez Apollo Entertainment Limited, i jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission pod numer licencji: 000-038620-R-319310-006.

Captain Cooks Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan , Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.