Zodiac Casino

Ocena: 4.5 z 5
Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1

Bonus rejestracyjny:

2000% premia

$20

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1

  • Bonus 2000%: $20 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Zodiac Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 5,904,360.66
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: O promocję tę ubiegali się użytkownicy 1078 w tym miesiącu październiku
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot

Strona internetowa: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy i promocje

Graj za $ 1 w Zodiac Casino!

Depozyt $ 1 i Zodiac Casino da tobie $ 20 Free, które mogą być używane do umieszczania do zakładów 80 na gry progresywne jackpot. To niesamowite 2000% Bonus i 80 ma szanse zostać milionerem!

Szanse 80 na zostanie milionerem to tylko $ 1!

Wszystkie wygrane dostępne obecnie na Zodiac Casino: $5,904,360.66

80 Szansa na zostanie milionerem

Twoje gwiazdy są dostosowane do szczęśliwy czas at Zodiac Casino.

Na kolejnych czterech depozytach zostaną podane następujące oferty:

  • Drugi depozyt - 100 Bonus% meczów do $ 100
  • Trzeci depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 80
  • Czwarty depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 150
  • Piąty depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 150

ZodiacCasino.com oferuje ponad 600 state-of-the-art gier w kasynie. Ten szeroki wachlarz gier oznacza, że ​​każdy znajdzie to, czego chcą w kasynie, od początkującego do kasyna hazardzisty rekina karty. Jeśli szukasz pewne wskazówki online, kasyno, dlaczego nie czytać ruletka, blackjack, poker video i gniazda wskazówki i spróbuj je dla siebie.

Najnowsze nagrody progresywne - Zodiac Casino

Wygrano CA $ 25,088.96 gra Mega Moolah at Zodiac Casino września 17, 2019

Spróbuj szczęścia!

Odwiedzić Zodiac Casino i wybierz swój znak zodiaku czytać najnowsze prognozy fortuny!

Mega Vault Millionaire™ - Ekskluzywna gra z progresywnym jackpotem jest już dostępna Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Mega Vault Millionaire™ jest nowym dodatkiem do Mega Moolah seria jackpot, gdzie masz szansę wygrać ogromną wygraną, która zaczyna się od $ 1,000,000!

Ta gra jest wyłącznie dla Casino Rewards Group

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Zodiac Casino

Wygrana gra Data
$10,191.50 Mega Vault Millionaire Październik 13, 2019
€13,421.21 Cash Splash 5 Reel Września 27, 2019
€17,131.23 Mega Moolah Września 26, 2019
$7,733.94 Cash Splash 5 Reel Września 25, 2019
CA$12,429.50 Cash Splash 5 Reel Września 20, 2019
CA$25,088.96 Mega Moolah Września 17, 2019
CA$12,138.90 Cash Splash 5 Reel Września 12, 2019
CA$30,847.45 Cash Splash 5 Reel Września 5, 2019
CA$35,673.86 Mega Moolah Sierpnia 26, 2019
$24,335.93 Mega Moolah Sierpnia 24, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Zodiac Casino

Podwójne punkty nagrody Mega Vault Millionaire™

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Zodiac Casino

Mega Vault Millionaire to pierwsza bardzo ekskluzywna gra progresywna dostępna na stronie Zodiac Casino.

Wejdź do komnaty, uniknij laserów i rozpocznij misję! Bezcenne antyki i pamiątki to twoje symbole do ścigania, w tym oszałamiające pawie jajo Fabergé, które jest Twoim Rozproszeniem za Darmowe Spiny!

Zagraj w automat Mega Vault Millionaire™ w tym miesiącu październiku o godz Zodiac Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 października 2019 do północy GMT 31 października 2019. Jeśli "Mega Vault Millionaire" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Loaded".

Nowa wersja gry | Październik 2019

Oto nowa lista nowych gier Zodiac Casino w tym miesiącu październiku:

Boom Pirates | Premiera w październiku 2 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Boom Pirates

Boom Pirates jest rolką wideo 9, 6-rzędy oferujący do 10,077,696 sposobów na wygraną!

Funkcję Boom Pirates można aktywować losowo w dowolnej grze podstawowej, rozszerzając siatkę gry do rozmiaru bębnów 9x6, a darmowe spiny są aktywowane, gdy rozpraszacze 3 Free Spin pojawiają się na pierwszej, trzeciej i piątej rolce.

Deco Diamonds Deluxe™ | Premiera w październiku 9 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Deco Diamonds Deluxe ™

Deco Diamonds Deluxe powraca popularna gra 20: lepsza, wzmocniona i bardziej lśniąca niż kiedykolwiek! Art deco, trąbki, banjo, cekinowe plisowane sukienki, błyszczące diamenty zdobią rolki i są gotowe do użycia.

Będziesz się świetnie bawić wygrywając na naszych bębnach z diamentami!

9 Masks of Fire™ | Premiera w październiku 16 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: 9 Masks of Fire ™

Ta klasyczna gra podstawowa dowolnego 7 z ustawionymi symbolami Rozproszenia sprawi, że Twoje serce zacznie bić szybciej! Więcej masek oznacza więcej pieniędzy! Uruchom funkcję maski płaci, lądując na rolkach 3 lub więcej masek.

Zbierz do masek 9 i wspiąć się do mnożnika 2000x swój zakład. Uruchom funkcję Free Spins, w której możesz zakręcić kołem bonusowym i wygraj do darmowych obrotów 30 z różnymi mnożnikami!

A Dark Matter | Premiera w październiku 22 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: A Dark Matter

A Dark Matter Online Slot to kołowrotek 5 x 3, automat liniowy 5 o dużej różnorodności i wyposażony w Invading Wilds ™.

Gra ma duży potencjał wygranej, który czeka na odkrycie z bębnów, gdzie można wygrać do 1200x zakład za jednym obrotem w grze podstawowej a zakład 2400x można wygrać w jednym spinie w darmowych spinach.

Long Mu Fortunes | Premiera w październiku 29 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Long Mu Fortunes

Long Mu Fortunes oddaje esencję klasycznego chińskiego mitu, łącząc tradycyjne motywy i stylistykę z dramatem i emocjami z klasycznej gry automatowej.

Darmowe symbole 3 Scatter nagradzają darmowe spiny 10, w których ponowne spiny są znacznie częstsze, a wszystkie stosy mnożnikowe Nudging są zawsze 3x! Z Czerwonymi Smokami pojawiającymi się częściej, szansa na uruchomienie funkcji Jackpot jest również znacznie wyższy w darmowych spinach!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Zodiac Casino otrzyma ogromny bonus $20 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Zodiac Casino

*Warunki zastosowania.

Zodiac Casino jest polecanym kasynem

Zodiac Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $5,904,360.66. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpota (zaktualizowane 2 godziny temu, we wtorek 15 października):

Pula gra
$3,430,074.25 Mega Moolah
Sloty
$3,430,074.25 Mega Moolah Isis
Sloty
$865,812.86 King Cashalot
Sloty
$335,155.79 Roulette Royale
Ruletka
$323,663.11 Major Millions 3-Reel
Sloty
$323,663.11 Major Millions 5-Reel
Sloty
$249,711.90 Caribbean Draw Poker
poker
$214,103.54 Poker Ride
poker
$208,907.33 Progressive Cyberstud Poker
poker
$98,599.19 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$43,568.74 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$43,363.30 Treasure Nile
Sloty
$29,709.31 Jackpot Deuces
video Poker
$21,125.73 Tunzamunni
Sloty
$16,387.10 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$16,387.10 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$9,621.42 WowPot 3-Reel
Sloty
$9,621.42 WowPot 5-Reel
Sloty
$7,363.45 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$7,363.45 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$7,193.64 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$7,193.64 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Zodiac Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Zodiac Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana 2 kilka tygodni temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4.5 z 5

Ocena: 4.5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Zodiac Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Zodiac Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Zodiac Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Zodiac Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus $20 oferowane przez Zodiac Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencja

Zodiac Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada, I jest również licencjonowany przez Malta Gaming Authority, pod numerem licencji MGA/CL1/501/2008.

Strona internetowa ZodiacCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino jest zarządzany w Wielkiej Brytanii przez Apollo Entertainment Limited, i jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission pod numer licencji: 000-038620-R-319310-006.

Część znanej grupy CasinoRewards, Zodiac Casino oferuje gry do pobrania, gry flash i mobilne i jest szanowany za szybką realizację płatności i doskonałą obsługę klienta.

Oprogramowania / Graphics

Zodiac Casino mieć świeży, czysty interfejs, który jest łatwy w użyciu. Korzystanie z dobrze szanowanych Microgaming oprogramowanie, Zodiac Casino zaoferuje graczom najbardziej realistyczne wrażenia z gry dostępne online.

Gry

Zodiac Casino ma imponujący wybór gier stołowych, wideo poker, automatów i progresywnych jackpotów. Nowa platforma do gier zapewnia dodatkowe gry i ciągłe wprowadzanie nowych gier przez cały rok, a nowe opcje są dostępne dla graczy wszystkich gatunków.

Obsługa klienta

Usługa jest priorytetem na Zodiac Casino. Niezależnie od tego, czy korzystasz z bezpłatnych numerów, poczty e-mail czy czatu na żywo, zespół pomocy technicznej odpowie na Twoje pytania w ciągu kilku minut. Przedstawiciele są zawsze uprzejmi i przyjaźni i są dostępni siedem dni w tygodniu, 24 godzin dziennie!

Zodiac Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Wnioski

Istnieje wiele kasyn, które nie spełniają oczekiwań; Zodiac Casino nie jest jednym z nich. Daj im dzisiaj szansę.

Zodiac Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Albania, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Bangladesz, Białoruś, Belgia, Benin, Bhutan, Boliwia, Bośnia i Hercegowina, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Cocos ( Keeling) Wyspa, Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej, Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hong Kong, Węgry, Iran , Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Litwa, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Holandia, Nauru, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna , Pakistan, Palau, Peru, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Serbia, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wysp Dziewiczych, USA, Sahary Zachodniej, Zairu, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.