Zodiac Casino

Ocena: 4.5 z 5
Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1

Bonus rejestracyjny:

2000% premia

$20

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1

  • Bonus 2000%: $20 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Zodiac Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 4,251,398.70
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: Ta promocja została zgłoszona przez odwiedzających 2177 w tym miesiącu czerwca
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot

Strona internetowa: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy i promocje

Graj za $ 1 w Zodiac Casino!

Depozyt $ 1 i Zodiac Casino da tobie $ 20 Free, które mogą być używane do umieszczania do zakładów 80 na gry progresywne jackpot. To niesamowite 2000% Bonus i 80 ma szanse zostać milionerem!

Szanse 80 na zostanie milionerem to tylko $ 1!

Wszystkie wygrane dostępne obecnie na Zodiac Casino: $4,251,398.70

80 Szansa na zostanie milionerem
Wygrał Jackpot $ 20 Million Zodiac Casino

Najnowsze nagrody progresywne - Zodiac Casino

Wygrano CA $ 20,059,287.27 gra Mega Moolah at Zodiac Casino stycznia 30, 2019

Spróbuj szczęścia!

Twoje gwiazdy są dostosowane do szczęśliwy czas at Zodiac Casino.

Na kolejnych czterech depozytach zostaną podane następujące oferty:

  • Drugi depozyt - 100 Bonus% meczów do $ 100
  • Trzeci depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 80
  • Czwarty depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 150
  • Piąty depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 150

ZodiacCasino.com oferuje ponad 600 state-of-the-art gier w kasynie. Ten szeroki wachlarz gier oznacza, że ​​każdy znajdzie to, czego chcą w kasynie, od początkującego do kasyna hazardzisty rekina karty. Jeśli szukasz pewne wskazówki online, kasyno, dlaczego nie czytać ruletka, blackjack, poker video i gniazda wskazówki i spróbuj je dla siebie.

Odwiedzić Zodiac Casino i wybierz Twój znak zodiaku, aby przeczytać najnowsze prognozy fortunę!

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Zodiac Casino

Wygrana gra Data
CA$6,932.20 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 21, 2019
CA$35,473.55 Mega Moolah Czerwiec 20, 2019
£5,769.70 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 16, 2019
CA$41,022.60 Treasure Nile 5-Reel Czerwiec 13, 2019
€75,177.66 Treasure Nile Czerwiec 12, 2019
CA$36,046.77 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 10, 2019
CA$23,520.10 Wowpot 3-Reel Maj 30, 2019
CA$40,036.05 Treasure Nile Maj 25, 2019
€10,052.87 Mega Moolah Maj 20, 2019
CA$19,825.72 CashSplash 3-Reel Maj 9, 2019

Promocja w tym miesiącu

Podwójne punkty nagrody Lara Croft® Temples and Tombs™

Odkryj dreszczyk emocji 243 Ways Rolling Reels™ i ich stale rosnące mnożniki. Zarabiaj na dzikich symbolach z gwarantowanymi szansami na zdobycie Jackpot Golden Scarab i wygrane do zakładu 5000X!

Podróżuj z Lara Croft® gdy stara się odkryć tajemniczą fortunę, poruszając zagadki i przeszkody, aby odkryć ukryte tajemnice złotego grobowca.

Zagraj w grę na automatach Lara Croft® Temples and Tombs™ w tym miesiącu czerwca o godz Zodiac Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 czerwca 2019 do północy GMT 30 June 2019. Jeśli Lara Croft® Temples and Tombs™ nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Avalon.

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Nowa wersja gry | Czerwiec 2019

Oto nowa lista nowych gier Zodiac Casino w tym miesiącu czerwca:

Nowa gra: Le Kaffee Bar

Le Kaffee Bar | Na żywo w czerwcu 5 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Le Kaffee Bar to esencja kultury kawy, podana w formie eleganckiej gry slotowej.

Za każdym razem, gdy Scatter wyląduje na pierwszym lub piątym bębnie, do twojego zestawu jest dodawana jedna filiżanka do kawy. Zbierz kubki kawy 10 i masz szansę zarobić je na darmowe spiny 10 z mnożnikiem wygranej 3x.

Nowa gra: Ruby Casino Queen

Ruby Casino Queen | Na żywo w czerwcu 12 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Niech Ruby Casino Queen pokaż drogę do wielkich wygranych! Podstawowa gra oferuje drugą szansę na wyzwolenie darmowych spinów. Symbole 3 Free Spins są potrzebne do wyzwolenia Free Spins, ale jeśli wylądowały dwa symbole Free Spin, przyznawane jest Re-spin, aby dać Ci drugą szansę na wygranie darmowych spinów przez wylądowanie ostatniego symbolu Free Spin.

Kiedy wylądujesz Mnożnik Lepki dziki, ogólny mnożnik wzrasta. Uderzenie mnożnika 6X gwarantuje duże wygrane!

Nowa gra: Village People

Village People® Macho Moves | Na żywo w czerwcu 25 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Dołącz do największej sensacji muzyki disco wszechczasów w szybkiej akcji na automatach, ekscytujących darmowych spinach i wspaniałych wielkich wygranych!

Piosenki Five Village People® są dostępne w VP Jukebox, w tym mega-hity Y.M.C.A., Macho Man, In The Navy. Możesz wybrać ich ulubiony klimat do grania lub wybrać opcję automatycznego przełączania wszystkich ścieżek.

Village People® is a trademark of Can't Stop Productions.

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Zodiac Casino otrzyma ogromny bonus $20 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Zodiac Casino

*Warunki zastosowania.

Zodiac Casino jest polecanym kasynem

Zodiac Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $4,251,398.70. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 2 godziny temu, w środę 26 czerwca):

Pula gra
$1,223,630.50 Mega Moolah
Sloty
$1,223,630.50 Mega Moolah Isis
Sloty
$965,607.94 Major Millions 3-Reel
Sloty
$965,607.94 Major Millions 5-Reel
Sloty
$770,649.41 King Cashalot
Sloty
$316,123.10 Roulette Royale
Ruletka
$216,341.66 Poker Ride
poker
$211,646.52 Caribbean Draw Poker
poker
$189,874.64 Progressive Cyberstud Poker
poker
$79,566.50 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$77,733.32 Treasure Nile
Sloty
$60,667.90 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$44,204.18 Tunzamunni
Sloty
$37,449.88 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$37,449.88 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$17,551.05 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$17,551.05 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$14,398.18 WowPot 3-Reel
Sloty
$14,398.18 WowPot 5-Reel
Sloty
$13,612.95 Jackpot Deuces
video Poker
$12,340.97 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$12,340.97 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Zodiac Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Zodiac Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana 2 miesięcy temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4.5 z 5

Ocena: 4.5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Zodiac Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Zodiac Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Zodiac Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Zodiac Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus $20 oferowane przez Zodiac Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencja

Zodiac Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada, I jest również licencjonowany przez Malta Gaming Authority, pod numerem licencji MGA/CL1/501/2008.

Strona internetowa ZodiacCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino jest zarządzany w Wielkiej Brytanii przez Apollo Entertainment Limited, i jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission pod numer licencji: 000-038620-R-319310-006.

Część znanej grupy CasinoRewards, Zodiac Casino oferuje gry do pobrania, gry flash i mobilne i jest szanowany za szybką realizację płatności i doskonałą obsługę klienta.

Oprogramowania / Graphics

Zodiac Casino mieć świeży, czysty interfejs, który jest łatwy w użyciu. Korzystanie z dobrze szanowanych Microgaming oprogramowanie, Zodiac Casino zaoferuje graczom najbardziej realistyczne wrażenia z gry dostępne online.

Gry

Zodiac Casino ma imponujący wybór gier stołowych, wideo poker, automatów i progresywnych jackpotów. Nowa platforma do gier zapewnia dodatkowe gry i ciągłe wprowadzanie nowych gier przez cały rok, a nowe opcje są dostępne dla graczy wszystkich gatunków.

Obsługa klienta

Usługa jest priorytetem na Zodiac Casino. Niezależnie od tego, czy korzystasz z bezpłatnych numerów, poczty e-mail czy czatu na żywo, zespół pomocy technicznej odpowie na Twoje pytania w ciągu kilku minut. Przedstawiciele są zawsze uprzejmi i przyjaźni i są dostępni siedem dni w tygodniu, 24 godzin dziennie!

Zodiac Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Wnioski

Istnieje wiele kasyn, które nie spełniają oczekiwań; Zodiac Casino nie jest jednym z nich. Daj im dzisiaj szansę.

Zodiac Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Albania, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Bangladesz, Białoruś, Belgia, Benin, Bhutan, Boliwia, Bośnia i Hercegowina, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Cocos ( Keeling) Wyspa, Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej, Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hong Kong, Węgry, Iran , Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Litwa, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Holandia, Nauru, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna , Pakistan, Palau, Peru, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Serbia, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wysp Dziewiczych, USA, Sahary Zachodniej, Zairu, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.