Zodiac Casino - 80 ma szansę zostać milionerem za jedyne $ 1

Zodiac Casino

Ocena: 4.5 z 5
Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1

Premia za rejestrację:

2000% aż do

$20

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Uzyskaj szansę 80, aby zostać milionerem za jedyne $ 1

  • 2000% Premia aż do $20 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Gwarantowana premia na Twoim drugi zakup
  • Gwarantowana premia na Twoim trzeci depozyt
  • Gry flash - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Zodiac Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 14,631,056.01
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: Ta promocja została zgłoszona przez użytkowników 634 w tym miesiącu grudnia
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming i Evolution Gaming

Strona internetowa: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy i promocje

Graj za $ 1 w Zodiac Casino!

Depozyt $ 1 i Zodiac Casino da tobie $ 20 Free, które mogą być używane do umieszczania do zakładów 80 na gry progresywne jackpot. To niesamowite 2000% Bonus a 80 ma szansę stać się natychmiastowym milionerem!

80 szanse na natychmiastowy milioner jest twój za $ 1!

Wszystkie wygrane dostępne obecnie na Zodiac Casino: $14,631,056.01

80 szanse stać się milionerem

Najnowsze nagrody progresywne - Zodiac Casino

Wygrano CA $ 265,867.22 gra Treasure Nile at Zodiac Casino października 30, 2018

Spróbuj szczęścia!

Twoje gwiazdy są dostosowane do szczęśliwy czas at Zodiac Casino.

Na kolejnych czterech depozytach zostaną podane następujące oferty:

  • Drugi depozyt - 100 Bonus% meczów do $ 100
  • Trzeci depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 80
  • Czwarty depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 150
  • Piąty depozyt - 50 Bonus% meczów do $ 150

Zodiac Casino oferuje ponad 550 state-of-the-art gier w kasynie. Ten szeroki wachlarz gier oznacza, że ​​każdy znajdzie to, czego chcą w kasynie, od początkującego do kasyna hazardzisty rekina karty. Jeśli szukasz pewne wskazówki online, kasyno, dlaczego nie czytać ruletka, blackjack, poker video i gniazda wskazówki i spróbuj je dla siebie.

Odwiedzić Zodiac Casino i wybierz Twój znak zodiaku, aby przeczytać najnowsze prognozy fortunę!

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Zodiac Casino

Wygrana gra Data
$40,010.90 Mega Moolah Grudnia 2, 2018
CA$31,434.96 Cash Splash 5 Reel Listopada 17, 2018
€12,029.63 Mega Moolah Listopada 15, 2018
€22,847.60 Mega Moolah Listopada 15, 2018
CA$25,176.36 Mega Moolah Listopada 9, 2018
€17,863.65 Cash Splash 5 Reel Listopada 5, 2018
CA$11,763.40 Cash Splash 5 Reel Listopada 1, 2018
CA$265,867.22 Treasure Nile Październik 30, 2018
CA$16,723.56 Mega Moolah Październik 14, 2018
CA$16,596.00 Cash Splash 5 Reel Październik 5, 2018
www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Zodiac Casino otrzyma ogromny bonus 2000% do $20 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Zodiac Casino

*Warunki zastosowania.

Zodiac Casino jest polecanym kasynem

Zodiac Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwecja, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $14,631,056.01. Możesz zobaczyć bieżące poziomy jackpota poniżej (Aktualizacja godziny temu):

Mega Moolah  -  Microgaming

Mega Moolah

Pula:

$ 11,667,615.60

Mega Moolah Isis - Microgaming

Mega Moolah Isis

Pula:

$ 11,667,615.60

Mega Moolah Summertime - Microgaming

Mega Moolah Summertime

Pula:

$ 11,667,615.60

Mega Moolah Napęd bębnowy 5 - Microgaming

Mega Moolah 5 Reel Drive

Pula:

$ 11,667,615.60

Major Millions 3-Reel - Microgaming

Major Millions 3-Reel

Pula:

$ 1,356,618.24

Major Millions 5-Reel - Microgaming

Major Millions 5-Reel

Pula:

$ 1,356,618.24

Major Millions MegaSpin - Microgaming

Major Millions MegaSpin

Pula:

$ 1,356,618.24

King Cashalot - Microgaming

King Cashalot

Pula:

$ 600,960.01

Treasure Nile  -  Microgaming

Treasure Nile

Pula:

$ 40,178.60

Cash Splash 3-Reel - Microgaming

Cash Splash 3-Reel

Pula:

$ 15,964.01

Cash Splash 5-Reel - Microgaming

Cash Splash 5-Reel

Pula:

$ 15,964.01

WowPot 3-Reel - Microgaming

WowPot 3-Reel

Pula:

$ 12,692.24

WowPot 5-Reel - Microgaming

WowPot 5-Reel

Pula:

$ 12,692.24

Fruit Fiesta 3-Reel - Microgaming

Fruit Fiesta 3-Reel

Pula:

$ 11,850.20

Fruit Fiesta 5-Reel - Microgaming

Fruit Fiesta 5-Reel

Pula:

$ 11,850.20

Tunzamunni - Microgaming

Tunzamunni

Pula:

$ 10,266.30

LotsaLoot 3-Reel - Microgaming

LotsaLoot 3-Reel

Pula:

$ 3,001.91

LotsaLoot 5-Reel - Microgaming

LotsaLoot 5-Reel

Pula:

$ 3,001.91

Poker Ride - Microgaming

Poker Ride

Pula:

$ 203,576.54

Progresywny Cyberstud Poker - Microgaming

Progressive Cyberstud Poker

Pula:

$ 155,936.76

Caribbean Draw Poker - Microgaming

Caribbean Draw Poker

Pula:

$ 143,770.76

SupaJax

SupaJax "Jacks or Better" Video Poker

Pula:

$ 52,167.10

Jackpot Deuces - Microgaming

Jackpot Deuces

Pula:

$ 28,643.90

Roulette Royale - Microgaming

Roulette Royale

Pula:

$ 282,185.22

Potrójny 7 Progresywny Blackjack - Microgaming

Triple 7s Progressive Blackjack

Pula:

$ 45,628.62

Zodiac Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tego przeglądu

Zodiac Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana miesiąc temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4.5 z 5

Ocena: 4.5 z 5

Reklamodawca Ujawnienie: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Platforma oprogramowania i gier

Zodiac Casino oferuje szeroki wybór gier w kasynie, opracowany przez Microgaming i Evolution Gaming. Zodiac Casino oferuje zarówno do pobrania oprogramowanie kasyna i gry online bez pobrania. Użytkownicy mogą również bawić się na ich telefony komórkowe i tablety

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Zodiac Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Bonus 2000% do $20 oferowane przez Zodiac Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencja

Zodiac Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada, I jest również licencjonowany przez Malta Gaming Authority, pod numerem licencji MGA/CL1/501/2008.

Strona internetowa ZodiacCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino jest zarządzany w Wielkiej Brytanii przez Apollo Entertainment Limited, i jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission pod numer licencji: 000-038620-R-319310-006.

Część znanej grupy CasinoRewards, Zodiac Casino oferuje gry do pobrania, gry flash i mobilne i jest szanowany za szybką realizację płatności i doskonałą obsługę klienta.

Oprogramowania / Graphics

Zodiac Casino mieć świeży, czysty interfejs, który jest łatwy w użyciu. Korzystanie z dobrze szanowanych Microgaming oprogramowanie, Zodiac Casino zaoferuje graczom najbardziej realistyczne wrażenia z gry dostępne online.

Gry

Zodiac Casino ma imponujący wybór gier stołowych, wideo poker, automatów i progresywnych jackpotów. Nowa platforma do gier zapewnia dodatkowe gry i ciągłe wprowadzanie nowych gier przez cały rok, a nowe opcje są dostępne dla graczy wszystkich gatunków.

Obsługa klienta

Usługa jest priorytetem na Zodiac Casino. Niezależnie od tego, czy korzystasz z bezpłatnych numerów, poczty e-mail czy czatu na żywo, zespół pomocy technicznej odpowie na Twoje pytania w ciągu kilku minut. Przedstawiciele są zawsze uprzejmi i przyjaźni i są dostępni siedem dni w tygodniu, 24 godzin dziennie!

Zodiac Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Wnioski

Istnieje wiele kasyn, które nie spełniają oczekiwań; Zodiac Casino nie jest jednym z nich. Daj im dzisiaj szansę.

Zodiac Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Albania, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Bangladesz, Białoruś, Belgia, Benin, Bhutan, Boliwia, Bośnia i Hercegowina, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Cocos ( Keeling) Wyspa, Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej, Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hong Kong, Węgry, Iran , Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Litwa, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Holandia, Nauru, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna , Pakistan, Palau, Peru, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Serbia, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki , Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.