Luxury Casino

Ocena: 4 z 5
Odbierz do $ 1,000 za darmo na pierwszych pięciu depozytach!

Bonus rejestracyjny:

100% aż do

$150

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Luxury Casino

Odbierz do $ 1,000 za darmo na pierwszych pięciu depozytach!

  • Bonus 100% aż do $150 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Luxury Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 4,268,614.62
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Evolution Gaming, Microgaming, Just for the Win, MahiGaming, Fortune Factory, Foxium, Rabcat, SlingShot, Stormcraft i Triple Edge

Strona internetowa: www.LuxuryCasino.com

Luxury Casino | Bonusy i promocje

Najnowsze nagrody progresywne - Luxury Casino

Wygrano 12,945,668.34 gra Mega Moolah at Luksusowe kasyno marca 5, 2019

Spróbuj szczęścia!

Przygotuj się na gotówkę w ogromnym 1,000 za darmo!

Oto jak twierdzą $ 1,000 bonus powitalny, nagrodzony na ciebie ponad swoje Pierwsze osady 5:

  • Dokonaj pierwszego depozytu za bonus w wysokości 100%: zdobądź do 150 za darmo!
  • Dokonaj drugiego depozytu za bonus w wysokości 50%: zdobądź do 200 za darmo!
  • Dokonaj trzeciego depozytu za bonus 25%: zdobądź do 300 za darmo!
  • Dokonaj czwartego depozytu za bonus w wysokości 50%: zdobądź do 200 za darmo!
  • Złóż swój piąty depozyt za bonus w wysokości 100%: zdobądź do 150 za darmo!

progresywne Jackpoty

Razem, $ 4,268,614.62 są do zgarnięcia w Microgaming Progressive Network właśnie. Mógłbyś być The Next Big Winner!

Zagraj w Twoim telefonie!

Wszystkie najnowsze gry kasyno mobilne z limitów zakładów z 1c do $ 25,000 dostępne o Luxury Casino.

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Luxury Casino

Wygrana gra Data
€20,647.09 Mega Moolah Czerwiec 14, 2019
CA$17,353.21 Cash Splash 5 Reel Maj 22, 2019
€17,494.50 Cash Splash 5 Reel Maj 3, 2019
€21,537.09 Cash Splash 5 Reel Kwiecień 6, 2019
€15,444.91 Mega Moolah Kwiecień 5, 2019
$32,871.54 Cash Splash 5 Reel Kwiecień 2, 2019
€5,283.55 Cash Splash 5 Reel Marzec 27, 2019
€43,602.85 Cash Splash 5 Reel Marzec 27, 2019
CA$10,006.40 Mega Moolah Marzec 19, 2019
$12,945,668.34 Mega Moolah Marzec 5, 2019

Promocja w tym miesiącu

Podwójne punkty nagrody Lara Croft® Temples and Tombs™

Odkryj dreszczyk emocji 243 Ways Rolling Reels™ i ich stale rosnące mnożniki. Zarabiaj na dzikich symbolach z gwarantowanymi szansami na zdobycie Jackpot Golden Scarab i wygrane do zakładu 5000X!

Podróżuj z Lara Croft® gdy stara się odkryć tajemniczą fortunę, poruszając zagadki i przeszkody, aby odkryć ukryte tajemnice złotego grobowca.

Zagraj w grę na automatach Lara Croft® Temples and Tombs™ w tym miesiącu czerwca o godz Luxury Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 czerwca 2019 do północy GMT 30 June 2019. Jeśli Lara Croft® Temples and Tombs™ nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Avalon.

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Nowa wersja gry | Czerwiec 2019

Oto nowa lista nowych gier Luxury Casino w tym miesiącu czerwca:

Nowa gra: Le Kaffee Bar

Le Kaffee Bar | Na żywo w czerwcu 5 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Le Kaffee Bar to esencja kultury kawy, podana w formie eleganckiej gry slotowej.

Za każdym razem, gdy Scatter wyląduje na pierwszym lub piątym bębnie, do twojego zestawu jest dodawana jedna filiżanka do kawy. Zbierz kubki kawy 10 i masz szansę zarobić je na darmowe spiny 10 z mnożnikiem wygranej 3x.

Nowa gra: Ruby Casino Queen

Ruby Casino Queen | Na żywo w czerwcu 12 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Niech Ruby Casino Queen pokaż drogę do wielkich wygranych! Podstawowa gra oferuje drugą szansę na wyzwolenie darmowych spinów. Symbole 3 Free Spins są potrzebne do wyzwolenia Free Spins, ale jeśli wylądowały dwa symbole Free Spin, przyznawane jest Re-spin, aby dać Ci drugą szansę na wygranie darmowych spinów przez wylądowanie ostatniego symbolu Free Spin.

Kiedy wylądujesz Mnożnik Lepki dziki, ogólny mnożnik wzrasta. Uderzenie mnożnika 6X gwarantuje duże wygrane!

Nowa gra: Village People

Village People® Macho Moves | Na żywo w czerwcu 25 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Dołącz do największej sensacji muzyki disco wszechczasów w szybkiej akcji na automatach, ekscytujących darmowych spinach i wspaniałych wielkich wygranych!

Piosenki Five Village People® są dostępne w VP Jukebox, w tym mega-hity Y.M.C.A., Macho Man, In The Navy. Możesz wybrać ich ulubiony klimat do grania lub wybrać opcję automatycznego przełączania wszystkich ścieżek.

Village People® is a trademark of Can't Stop Productions.

www.LuxuryCasino.com

Luxury Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Luxury Casino otrzyma ogromny bonus 100% aż do $150 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Luxury Casino

*Warunki zastosowania.

Luxury Casino jest polecanym kasynem

Luxury Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Dania, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Luxury Casino

Luxury Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $4,268,614.62. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 2 minut temu, w środę 26 czerwca):

Pula gra
$1,235,133.58 Mega Moolah
Sloty
$1,235,133.58 Mega Moolah Isis
Sloty
$967,442.14 Major Millions 3-Reel
Sloty
$967,442.14 Major Millions 5-Reel
Sloty
$770,721.26 King Cashalot
Sloty
$316,137.47 Roulette Royale
Ruletka
$216,370.40 Poker Ride
poker
$211,675.26 Caribbean Draw Poker
poker
$189,889.01 Progressive Cyberstud Poker
poker
$79,580.87 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$79,442.78 Treasure Nile
Sloty
$60,739.75 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$44,218.55 Tunzamunni
Sloty
$37,521.73 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$37,521.73 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$19,289.13 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$19,289.13 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$14,412.55 WowPot 3-Reel
Sloty
$14,412.55 WowPot 5-Reel
Sloty
$13,684.80 Jackpot Deuces
video Poker
$12,355.34 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$12,355.34 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Luxury Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Luxury Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2011. Ta recenzja została zaktualizowana 4 miesięcy temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4 z 5

Ocena: 4 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Luxury Casino oferuje w kasynie opracowane przez Evolution Gaming, Microgaming, Just for the Win, MahiGaming, Fortune Factory, Foxium, Rabcat, SlingShot, Stormcraft i Triple Edge, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Luxury Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Luxury Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Luxury Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Bonus od 100% do $150 oferowane przez Luxury Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencje

Luxury Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada, I jest również licencjonowany przez Malta Gaming Authority, pod numerem licencji MGA/CL1/501/2008.

Luxury Casino jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Luxury Casino jest zarządzany w Wielkiej Brytanii przez Apollo Entertainment Limited, i jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission pod numer licencji: 000-038620-R-319310-006.

Luxury Casino kontrolleres af Spillemyndigheden. Licensnummer: 18-1438731.

Centrum Wsparcia

Luxury Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Luxury Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.