Grand Mondial Casino

Ocena: 5 z 5
Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

Bonus rejestracyjny:

375% premia

$37.50

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

  • Bonus 375%: $37.50 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Grand Mondial Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 5,946,571.78
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: O promocję tę ubiegali się użytkownicy 289 w sierpniu
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot

Strona internetowa: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusy i promocje

Skorzystaj z szans 150, aby wygrać jackpot $ 3,041,231!

Grand Mondial Casino chce, abyś był jego kolejnym milionerem! Po prostu zrób pierwszy depozyt tylko o wartości $ 10 już teraz bonus $ 37.50 które mogą być używane do umieszczania do zakładów 150 na Progresywne automaty jackpot które sięgają milionów!

Nasza rekomendacja: skorzystaj z okazji "Mega Moolah"

Z urządzenia można korzystać Bonus $ 37.50 grać Do obrotów 150 w słynnej grze slotowejMega Moolah", Możesz natychmiast wygrać jackpota w wysokości $ 3,041,231!

Podwoj szanse na wygraną

Przez ograniczony czas możesz podwoić swoje szanse, aby wygrać z fantastycznym bonusem do gry w wysokości 100% do $ 250 na drugi depozyt w Grand Mondial Casino.

Ktoś musi stać się następnym milionerem ... To może być ty!

Wykorzystaj szansę - zgarnij swoje szanse na 150, aby wygrać i zacząć kręcić!

Najnowsze nagrody progresywne - Grand Mondial Casino

Wygrano 70,997.14 gra Treasure Nile at Grand Mondial Casino sierpnia 10, 2019

Spróbuj szczęścia!

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Grand Mondial Casino

Wygrana gra Data
$9,992.48 Cash Splash 5 Reel Sierpnia 17, 2019
$10,026.75 Mega Moolah Sierpnia 12, 2019
$70,997.14 Treasure Nile Sierpnia 10, 2019
$42,667.36 Mega Moolah Sierpnia 4, 2019
€18,743.71 Mega Moolah Sierpnia 2, 2019
CA$57,132.35 Cash Splash 5 Reel Lipiec 27, 2019
$83,581.37 Treasure Nile Lipiec 19, 2019
CA$83,602.34 Treasure Nile Lipiec 15, 2019
$5,368.30 Cash Splash 5 Reel Lipiec 9, 2019
$43,874.90 Mega Moolah 5 Reel Drive Lipiec 5, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

Podwójne punkty nagrody Ruby Casino Queen

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

Ruby Casino Queen to bogata i luksusowa gra wideo z oszałamiającym akcentem kasyna i dużą ilością akcji.

Błyskawiczne darmowe spiny są pełne akcji i zaczynają się od Sticky Wild na trzecim bębnie i mnożnika 2x dla wszystkich wygranych. Wszystkie symbole Wild w darmowych spinach są lepkie i pozostaną na miejscu przez resztę darmowych spinów.

Po wylądowaniu mnożnika Sticky Wild ogólny mnożnik wzrasta. Zdobycie mnożnika 6x max gwarantuje duże wygrane!

Zagraj w grę na automatach Ruby Casino Queen w tym miesiącu sierpniu o godz Grand Mondial Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 sierpnia 2019 do północy GMT 31 sierpnia 2019. Jeśli "Ruby Casino Queen" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Big Top".

Nowa wersja gry | Sierpień 2019

Oto nowa lista nowych gier Grand Mondial Casino w tym miesiącu sierpniu:

Tiki Vikings™ | Rozpocznie się w sierpniu 7 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Tiki Vikings ™

Tiki Vikings™ zawiera szpule 5, rzędy 3, linie 20 oraz funkcje ponownego obrotu Symbol Lock i aktualizacji symbolu. Skarpety, sandały i kaski z rogami są modną modą w tej grze ozdobionej bujnymi kolorami, orzechami kokosowymi, ananasami i… sporadycznymi burzliwymi mrozami.

Relic Seekers | Rozpocznie się w sierpniu 14 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Poszukiwacze reliktów

At Relic Seekers, Twoim celem jest poszukiwanie ostatecznego skarbu. Symbol Turn Wild i Rolling Reels ™ są podstawowymi cechami Relic Seeker. Przy kolejnych rzutach 2 wysoki symbol zmieni się w dziki!

Podczas darmowych spinów możesz zbierać klucze, które nagradzają dodatkowe darmowe obroty, a wszystkie kolejne wygrane zostaną pomnożone przez 2! Dodatkowo zbierz Scatterów, aby otrzymać darmowy spin!

Break Da Bank Again Respin | Rozpocznie się w sierpniu 21 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Break Da Bank Again Respin

Dołącz do buzza i graj Break Da Bank Again Respin automat online - wygrane same się zajmą!

Klasyczny automat 5 o wysokiej lotności powrócił, ale teraz jest lepszy niż kiedykolwiek z dodatkiem niesamowitej funkcji Respin, która pozwala ci podpisać umowę na te ogromne zwycięstwa, które wszyscy kochamy!

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Grand Mondial Casino otrzyma ogromny bonus $37.50 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Grand Mondial Casino

*Warunki zastosowania.

Grand Mondial Casino jest polecanym kasynem

Grand Mondial Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Dania, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $5,946,571.78. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 3 minut temu, w poniedziałek 19 sierpnia):

Pula gra
$3,041,230.63 Mega Moolah
Sloty
$3,041,230.63 Mega Moolah Isis
Sloty
$817,047.31 King Cashalot
Sloty
$800,371.94 Major Millions 3-Reel
Sloty
$800,371.94 Major Millions 5-Reel
Sloty
$325,402.68 Roulette Royale
Ruletka
$230,205.68 Caribbean Draw Poker
poker
$214,953.62 Poker Ride
poker
$199,154.22 Progressive Cyberstud Poker
poker
$88,846.08 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$51,481.30 Treasure Nile
Sloty
$50,288.10 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$45,776.46 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$45,776.46 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$43,138.43 Jackpot Deuces
video Poker
$12,759.49 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$12,759.49 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$12,105.91 WowPot 3-Reel
Sloty
$12,105.91 WowPot 5-Reel
Sloty
$11,372.62 Tunzamunni
Sloty
$2,437.31 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$2,437.31 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Grand Mondial Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Grand Mondial Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2011. Ta recenzja została zaktualizowana tydzień temu,

Aktualna ocena:

Ocena 5 z 5

Ocena: 5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Grand Mondial Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Grand Mondial Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Grand Mondial Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Grand Mondial Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus $37.50 oferowane przez Grand Mondial Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencje

Grand Mondial Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa GrandMondial.eu jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

W Wielkiej Brytanii, Grand Mondial Casino jest zarządzany przez Apollo Entertainment Limited, Zarejestrowana firma z siedzibą w Malcie Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission Pod numerem licencji: 000-038620-R-319310-005, a poza Wielką Brytanią przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Centrum Wsparcia

Grand Mondial Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

odpowiedzialna gra

Jesteśmy również stale monitoruje nasze gry zidentyfikować problem i nieletnich hazardu. Możemy ustawić limity zakładów dla konkretnych graczy. Zachęcamy ludzi do skontaktować się z "Pomocna dłoń" na stronie internetowej IGC lub Anonimowi Hazardziści o pomoc i więcej informacji na ten temat.

Grand Mondial Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.