Grand Mondial Casino

Ocena: 5 z 5
Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

Bonus rejestracyjny:

375% premia

$37.50

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

  • Bonus 375%: $37.50 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Grand Mondial Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 4,268,614.62
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: Ta promocja została zgłoszona przez odwiedzających 648 w tym miesiącu czerwca
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot

Strona internetowa: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusy i promocje

Skorzystaj z szans 150, aby wygrać jackpot $ 1,235,134!

Grand Mondial Casino chce, abyś był jego kolejnym milionerem! Po prostu zrób pierwszy depozyt tylko o wartości $ 10 już teraz bonus $ 37.50 które mogą być używane do umieszczania do zakładów 150 na Progresywne automaty jackpot które sięgają milionów!

Nasza rekomendacja: skorzystaj z okazji "Mega Moolah"

Z urządzenia można korzystać Bonus $ 37.50 grać Do obrotów 150 w słynnej grze slotowejMega Moolah", Możesz natychmiast wygrać jackpota w wysokości $ 1,235,134!

Podwoj szanse na wygraną

Przez ograniczony czas możesz podwoić swoje szanse, aby wygrać z fantastycznym bonusem do gry w wysokości 100% do $ 250 na drugi depozyt w Grand Mondial Casino.

Ktoś musi stać się następnym milionerem ... To może być ty!

Wykorzystaj szansę - zgarnij swoje szanse na 150, aby wygrać i zacząć kręcić!

Nowy natychmiastowy milioner - Grand Mondial Casino Mobile

€ 18,915,872.81 wygrał Mega Moolah at Grand Mondial Casino na 28 września 2018

Spróbuj szczęścia!

Grand Mondial jest absolutnie podekscytowany, aby ogłosić ich największy zwycięzca w swoim Klubie Milionerów! Szczęśliwy gracz wygrał rekordowy jackpot w wysokości 18,915,872.81 z zakładem € 0.75 na urządzenie mobilne z Androidem.

Nowy milioner pokręcił bębnami mniej niż 50 razy, więc to jest jak wygrana prawie 400,000 za każdym kliknięciem!

Grand Mondial Jackpot Record MegaMoolah

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Grand Mondial Casino

Wygrana gra Data
$57,095.85 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 26, 2019
$60,599.49 Mega Moolah Czerwiec 25, 2019
€32,876.31 Mega Moolah Czerwiec 1, 2019
CA$12,754.29 Mega Moolah Maj 18, 2019
CA$13,105.08 Mega Moolah Maj 16, 2019
CA$5,424.55 Cash Splash 5 Reel Maj 11, 2019
€25,082.57 Mega Moolah Kwiecień 26, 2019
CA$25,932.92 Mega Moolah Kwiecień 25, 2019
CA$26,656.47 Mega Moolah Kwiecień 25, 2019
$40,329.60 Progressive Slots- Treasure Nile Kwiecień 19, 2019

Promocja w tym miesiącu

Podwójne punkty nagrody Lara Croft® Temples and Tombs™

Odkryj dreszczyk emocji 243 Ways Rolling Reels™ i ich stale rosnące mnożniki. Zarabiaj na dzikich symbolach z gwarantowanymi szansami na zdobycie Jackpot Golden Scarab i wygrane do zakładu 5000X!

Podróżuj z Lara Croft® gdy stara się odkryć tajemniczą fortunę, poruszając zagadki i przeszkody, aby odkryć ukryte tajemnice złotego grobowca.

Zagraj w grę na automatach Lara Croft® Temples and Tombs™ w tym miesiącu czerwca o godz Grand Mondial Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 czerwca 2019 do północy GMT 30 June 2019. Jeśli Lara Croft® Temples and Tombs™ nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Avalon.

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Nowa wersja gry | Czerwiec 2019

Oto nowa lista nowych gier Grand Mondial Casino w tym miesiącu czerwca:

Nowa gra: Le Kaffee Bar

Le Kaffee Bar | Na żywo w czerwcu 5 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Le Kaffee Bar to esencja kultury kawy, podana w formie eleganckiej gry slotowej.

Za każdym razem, gdy Scatter wyląduje na pierwszym lub piątym bębnie, do twojego zestawu jest dodawana jedna filiżanka do kawy. Zbierz kubki kawy 10 i masz szansę zarobić je na darmowe spiny 10 z mnożnikiem wygranej 3x.

Nowa gra: Ruby Casino Queen

Ruby Casino Queen | Na żywo w czerwcu 12 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Niech Ruby Casino Queen pokaż drogę do wielkich wygranych! Podstawowa gra oferuje drugą szansę na wyzwolenie darmowych spinów. Symbole 3 Free Spins są potrzebne do wyzwolenia Free Spins, ale jeśli wylądowały dwa symbole Free Spin, przyznawane jest Re-spin, aby dać Ci drugą szansę na wygranie darmowych spinów przez wylądowanie ostatniego symbolu Free Spin.

Kiedy wylądujesz Mnożnik Lepki dziki, ogólny mnożnik wzrasta. Uderzenie mnożnika 6X gwarantuje duże wygrane!

Nowa gra: Village People

Village People® Macho Moves | Na żywo w czerwcu 25 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Dołącz do największej sensacji muzyki disco wszechczasów w szybkiej akcji na automatach, ekscytujących darmowych spinach i wspaniałych wielkich wygranych!

Piosenki Five Village People® są dostępne w VP Jukebox, w tym mega-hity Y.M.C.A., Macho Man, In The Navy. Możesz wybrać ich ulubiony klimat do grania lub wybrać opcję automatycznego przełączania wszystkich ścieżek.

Village People® is a trademark of Can't Stop Productions.

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Grand Mondial Casino otrzyma ogromny bonus $37.50 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Grand Mondial Casino

*Warunki zastosowania.

Grand Mondial Casino jest polecanym kasynem

Grand Mondial Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Dania, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $4,268,614.62. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 13 minut temu, w środę 26 czerwca):

Pula gra
$1,235,133.58 Mega Moolah
Sloty
$1,235,133.58 Mega Moolah Isis
Sloty
$967,442.14 Major Millions 3-Reel
Sloty
$967,442.14 Major Millions 5-Reel
Sloty
$770,721.26 King Cashalot
Sloty
$316,137.47 Roulette Royale
Ruletka
$216,370.40 Poker Ride
poker
$211,675.26 Caribbean Draw Poker
poker
$189,889.01 Progressive Cyberstud Poker
poker
$79,580.87 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$79,442.78 Treasure Nile
Sloty
$60,739.75 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$44,218.55 Tunzamunni
Sloty
$37,521.73 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$37,521.73 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$19,289.13 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$19,289.13 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$14,412.55 WowPot 3-Reel
Sloty
$14,412.55 WowPot 5-Reel
Sloty
$13,684.80 Jackpot Deuces
video Poker
$12,355.34 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$12,355.34 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Grand Mondial Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Grand Mondial Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2011. Ta recenzja została zaktualizowana 2 miesięcy temu,

Aktualna ocena:

Ocena 5 z 5

Ocena: 5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Grand Mondial Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Grand Mondial Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Grand Mondial Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Grand Mondial Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus $37.50 oferowane przez Grand Mondial Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencje

Grand Mondial Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa GrandMondial.eu jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

W Wielkiej Brytanii, Grand Mondial Casino jest zarządzany przez Apollo Entertainment Limited, Zarejestrowana firma z siedzibą w Malcie Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission Pod numerem licencji: 000-038620-R-319310-005, a poza Wielką Brytanią przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Centrum Wsparcia

Grand Mondial Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

odpowiedzialna gra

Jesteśmy również stale monitoruje nasze gry zidentyfikować problem i nieletnich hazardu. Możemy ustawić limity zakładów dla konkretnych graczy. Zachęcamy ludzi do skontaktować się z "Pomocna dłoń" na stronie internetowej IGC lub Anonimowi Hazardziści o pomoc i więcej informacji na ten temat.

Grand Mondial Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.