Grand Mondial Casino

Ocena: 5 z 5
Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

Bonus rejestracyjny:

375% premia

$37.50

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

  • Bonus 375%: $37.50 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Grand Mondial Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 5,904,360.66
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: O promocję tę ubiegali się użytkownicy 118 w tym miesiącu październiku
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot

Strona internetowa: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusy i promocje

Skorzystaj z szans 150, aby wygrać jackpot $ 3,430,074!

Grand Mondial Casino chce, abyś był jego kolejnym milionerem! Po prostu zrób pierwszy depozyt tylko o wartości $ 10 już teraz bonus $ 37.50 które mogą być używane do umieszczania do zakładów 150 na Progresywne automaty jackpot które sięgają milionów!

Nasza rekomendacja: skorzystaj z okazji "Mega Moolah"

Z urządzenia można korzystać Bonus $ 37.50 grać Do obrotów 150 w słynnej grze slotowejMega Moolah", Możesz natychmiast wygrać jackpota w wysokości $ 3,430,074!

Podwoj szanse na wygraną

Przez ograniczony czas możesz podwoić swoje szanse, aby wygrać z fantastycznym bonusem do gry w wysokości 100% do $ 250 na drugi depozyt w Grand Mondial Casino.

Nowy błyskawiczny milioner !!!

Najnowsze nagrody progresywne - Grand Mondial Casino

Wygrano CA $ 4,445,011.37 gra Mega Moolah at Grand Mondial Casino września 30, 2019

Spróbuj szczęścia!

Ktoś musi stać się następnym milionerem ... To może być ty!

Wykorzystaj szansę - zgarnij swoje szanse na 150, aby wygrać i zacząć kręcić!

Mega Vault Millionaire™ - Ekskluzywna gra z progresywnym jackpotem jest już dostępna Grand Mondial Casino

www.GrandMondial.eu

Mega Vault Millionaire™ jest nowym dodatkiem do Mega Moolah seria jackpot, gdzie masz szansę wygrać ogromną wygraną, która zaczyna się od $ 1,000,000!

Ta gra jest wyłącznie dla Casino Rewards Group

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Grand Mondial Casino

Wygrana gra Data
CA$43,811.70 Treasure Nile Październik 11, 2019
€10,033.64 Mega Moolah Październik 8, 2019
€14,788.62 Mega Moolah Październik 8, 2019
CA$17,198.15 Mega Moolah Październik 7, 2019
CA$4,445,011.37 Mega Moolah Września 30, 2019
CA$37,130.64 Mega Moolah Września 30, 2019
€52,134.03 Cash Splash 5 Reel Września 25, 2019
$15,834.14 Mega Moolah Września 19, 2019
CA$10,013.55 Mega Moolah Września 18, 2019
CA$10,025.25 Mega Moolah Września 13, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

Podwójne punkty nagrody Mega Vault Millionaire™

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

Mega Vault Millionaire to pierwsza bardzo ekskluzywna gra progresywna dostępna na stronie Grand Mondial Casino.

Wejdź do komnaty, uniknij laserów i rozpocznij misję! Bezcenne antyki i pamiątki to twoje symbole do ścigania, w tym oszałamiające pawie jajo Fabergé, które jest Twoim Rozproszeniem za Darmowe Spiny!

Zagraj w automat Mega Vault Millionaire™ w tym miesiącu październiku o godz Grand Mondial Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 października 2019 do północy GMT 31 października 2019. Jeśli "Mega Vault Millionaire" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Loaded".

Nowa wersja gry | Październik 2019

Oto nowa lista nowych gier Grand Mondial Casino w tym miesiącu październiku:

Boom Pirates | Premiera w październiku 2 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Boom Pirates

Boom Pirates jest rolką wideo 9, 6-rzędy oferujący do 10,077,696 sposobów na wygraną!

Funkcję Boom Pirates można aktywować losowo w dowolnej grze podstawowej, rozszerzając siatkę gry do rozmiaru bębnów 9x6, a darmowe spiny są aktywowane, gdy rozpraszacze 3 Free Spin pojawiają się na pierwszej, trzeciej i piątej rolce.

Deco Diamonds Deluxe™ | Premiera w październiku 9 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Deco Diamonds Deluxe ™

Deco Diamonds Deluxe powraca popularna gra 20: lepsza, wzmocniona i bardziej lśniąca niż kiedykolwiek! Art deco, trąbki, banjo, cekinowe plisowane sukienki, błyszczące diamenty zdobią rolki i są gotowe do użycia.

Będziesz się świetnie bawić wygrywając na naszych bębnach z diamentami!

9 Masks of Fire™ | Premiera w październiku 16 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: 9 Masks of Fire ™

Ta klasyczna gra podstawowa dowolnego 7 z ustawionymi symbolami Rozproszenia sprawi, że Twoje serce zacznie bić szybciej! Więcej masek oznacza więcej pieniędzy! Uruchom funkcję maski płaci, lądując na rolkach 3 lub więcej masek.

Zbierz do masek 9 i wspiąć się do mnożnika 2000x swój zakład. Uruchom funkcję Free Spins, w której możesz zakręcić kołem bonusowym i wygraj do darmowych obrotów 30 z różnymi mnożnikami!

A Dark Matter | Premiera w październiku 22 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: A Dark Matter

A Dark Matter Online Slot to kołowrotek 5 x 3, automat liniowy 5 o dużej różnorodności i wyposażony w Invading Wilds ™.

Gra ma duży potencjał wygranej, który czeka na odkrycie z bębnów, gdzie można wygrać do 1200x zakład za jednym obrotem w grze podstawowej a zakład 2400x można wygrać w jednym spinie w darmowych spinach.

Long Mu Fortunes | Premiera w październiku 29 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Long Mu Fortunes

Long Mu Fortunes oddaje esencję klasycznego chińskiego mitu, łącząc tradycyjne motywy i stylistykę z dramatem i emocjami z klasycznej gry automatowej.

Darmowe symbole 3 Scatter nagradzają darmowe spiny 10, w których ponowne spiny są znacznie częstsze, a wszystkie stosy mnożnikowe Nudging są zawsze 3x! Z Czerwonymi Smokami pojawiającymi się częściej, szansa na uruchomienie funkcji Jackpot jest również znacznie wyższy w darmowych spinach!

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Grand Mondial Casino otrzyma ogromny bonus $37.50 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Grand Mondial Casino

*Warunki zastosowania.

Grand Mondial Casino jest polecanym kasynem

Grand Mondial Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Dania, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $5,904,360.66. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpota (zaktualizowane 2 godziny temu, we wtorek 15 października):

Pula gra
$3,430,074.25 Mega Moolah
Sloty
$3,430,074.25 Mega Moolah Isis
Sloty
$865,812.86 King Cashalot
Sloty
$335,155.79 Roulette Royale
Ruletka
$323,663.11 Major Millions 3-Reel
Sloty
$323,663.11 Major Millions 5-Reel
Sloty
$249,711.90 Caribbean Draw Poker
poker
$214,103.54 Poker Ride
poker
$208,907.33 Progressive Cyberstud Poker
poker
$98,599.19 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$43,568.74 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$43,363.30 Treasure Nile
Sloty
$29,709.31 Jackpot Deuces
video Poker
$21,125.73 Tunzamunni
Sloty
$16,387.10 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$16,387.10 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$9,621.42 WowPot 3-Reel
Sloty
$9,621.42 WowPot 5-Reel
Sloty
$7,363.45 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$7,363.45 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$7,193.64 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$7,193.64 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Grand Mondial Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Grand Mondial Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2011. Ta recenzja została zaktualizowana 2 kilka tygodni temu,

Aktualna ocena:

Ocena 5 z 5

Ocena: 5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Grand Mondial Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Grand Mondial Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Grand Mondial Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Grand Mondial Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus $37.50 oferowane przez Grand Mondial Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencje

Grand Mondial Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa GrandMondial.eu jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

W Wielkiej Brytanii, Grand Mondial Casino jest zarządzany przez Apollo Entertainment Limited, Zarejestrowana firma z siedzibą w Malcie Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission Pod numerem licencji: 000-038620-R-319310-005, a poza Wielką Brytanią przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Centrum Wsparcia

Grand Mondial Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

odpowiedzialna gra

Jesteśmy również stale monitoruje nasze gry zidentyfikować problem i nieletnich hazardu. Możemy ustawić limity zakładów dla konkretnych graczy. Zachęcamy ludzi do skontaktować się z "Pomocna dłoń" na stronie internetowej IGC lub Anonimowi Hazardziści o pomoc i więcej informacji na ten temat.

Grand Mondial Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.