Golden Tiger

Ocena: 4 z 5
Graj w gry kasynowe z $ 1500 w bonusach!

Bonus rejestracyjny:

100% aż do

$100

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Golden Tiger

Graj w gry kasynowe z $ 1500 w bonusach!

  • Bonus 100% aż do $100 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Golden Tiger
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 8,013,853.07
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory i Foxium

Strona internetowa: www.GTCasino.com

Golden Tiger | Bonusy i promocje

Natychmiastowe gry - nie wymaga pobierania

Golden Tiger oferuje gry flashowe do grania na komputerze lub telefonie komórkowym, bez konieczności pobierania.

Grając w tym niesamowitym kasynie online otrzymasz Do $ 1500 bezpłatnie na swoich pierwszych pięciu depozytów!

  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 100% do $ 100 na swojej pierwszej wpłaty,
  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 50% do $ 300 na drugim depozycie,
  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 20% do $ 500 za trzeci depozyt,
  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 30% do $ 500 na czwartej lokaty,
  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 100% do $ 100 na piątej lokaty.

Gdy grasz w Golden Tiger Casino zostaniesz nagrodzony VIP punkty lojalnościowe, Istnieją liczne promocje, które można zarobić punkty VIP. Podobnie jak częste punktów lojalnościowych, program lojalnościowy VIP nagradza graczy za ich lojalność.

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Golden Tiger

Wygrana gra Data
CA$15,435.51 Mega Moolah Isis Maj 15, 2019
CA$45,692.01 Treasure Nile Kwiecień 19, 2019
€21,741.85 Mega Moolah Marzec 25, 2019
CA$55,318.33 Mega Moolah Marzec 22, 2019
CA$41,961.25 Treasure Nile Marzec 13, 2019
CA$14,834.07 Mega Moolah Styczeń 11, 2019
€19,477.68 Cash Splash 5 Reel Września 9, 2018
€14,271.40 Cash Splash 5 Reel Lipiec 17, 2018
$31,892.81 CashSplash 3-Reel Lipiec 17, 2018
CA$10,017.98 Mega Moolah Lipiec 2, 2018

Promocja w tym miesiącu

Game of Thrones™ 243 Ways

Na podstawie bestsellerowej serii książek „Pieśń lodu i ognia”, Game of Thrones™ podąża za królami i królowymi, kłamcami i szlachcicami, rycerzami i renegatami, którzy walczą o władzę i szansę usiąść na Żelaznym Tronie Westeros.

Z opcją wyboru 1 darmowych obrotów 4 z różnymi zasadami, w zależności od twojego ulubionego domu, ta gra z pewnością zaspokoi twoje oczekiwania na przygodę i fantazję. Oprócz ułożonych wildów, 2 Scatters w dowolnym miejscu na spuście szpuli Bonus Scatter, który przyznaje nagrodę pieniężną!

Zagraj w grę na automatach Game of Thrones™ 243 ways w tym miesiącu maja o godz Golden Tiger a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 May 2019 do północy GMT 31 May 2019. Jeśli Game of Thrones™ 243 ways nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Tally Ho.

Game of Thrones™ Official HBO Licensed Product © 2014 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved.

Nowa wersja gry | Może 2019

Chcemy opowiedzieć wam wszystko o nowych grach, które się pojawią Golden Tiger w tym miesiącu maja:

Lara Croft® Temples and Tombs™ | Na żywo w 8 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Odkryj dreszczyk emocji 243 Ways Rolling Reels™ i ich stale rosnące mnożniki. Zarabiaj na dzikich symbolach z gwarantowanymi szansami na zdobycie Jackpot Golden Scarab i wygrane do zakładu 5000X!

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Reel Splitter | Na żywo w 15 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Gra ma cztery bębny, 81 na 243, klasyczne symbole, darmowe obroty i funkcja ponownego obracania szpuli. Po przyznaniu wygranej z czterema kolejnymi symbolami istnieje szansa, że ​​zostanie przyznana funkcja ponownego rozszczepienia szpuli.

European Blackjack | Na żywo w 15 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Zaprojektowany, aby pięknie działać zarówno na urządzeniach mobilnych, jak i stacjonarnych, teraz możesz przeżyć dreszczyk emocji podczas europejskiego blackjacka zarówno w podróży, jak iw zaciszu domu z jedwabistym wzorem i znakomitą wydajnością. Ten ukochany wariant Blackjacka jest atrakcyjny dla wszystkich pokoleń graczy i na pewno będzie się bawić przez wiele godzin!

Dragon Shard | Na żywo w 29 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Ta nowa gra to starannie przemyślana ewolucja silnika Fortunium, który wprowadził Win Booster™ który stał się niezwykle popularny! Darmowe spiny nagradzają cię między szpulami 1 i 3 wypełnionymi wyłącznie symbolami tajemniczymi, w zależności od tego, ile rozproszonych symboli wywołało tę funkcję. Dragon Shard prezentuje oszałamiająco piękne wrażenia wizualne wspierane przez doskonałą ścieżkę dźwiękową.

www.GTCasino.com

Golden Tiger Bonus powitalny

Kiedy gracz kupuje żetony po raz pierwszy w Golden Tiger, nowy członek otrzyma gigantyczną premię 100% aż do $100

*Warunki zastosowania.

Golden Tiger jest polecanym kasynem

Golden Tiger został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Golden Tiger

Golden Tiger ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $8,013,853.07. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane godzinę temu, w czwartek 23 maja):

Pula gra
$5,499,911.05 Mega Moolah
Sloty
$5,499,911.05 Mega Moolah Isis
Sloty
$741,157.16 King Cashalot
Sloty
$502,910.33 Major Millions 3-Reel
Sloty
$502,910.33 Major Millions 5-Reel
Sloty
$310,224.65 Roulette Royale
Ruletka
$225,209.55 Poker Ride
poker
$199,849.62 Caribbean Draw Poker
poker
$183,976.19 Progressive Cyberstud Poker
poker
$78,444.60 Treasure Nile
Sloty
$73,668.05 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$43,102.42 Jackpot Deuces
video Poker
$38,305.73 Tunzamunni
Sloty
$36,106.81 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$36,106.81 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$31,175.65 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$22,280.67 WowPot 3-Reel
Sloty
$22,280.67 WowPot 5-Reel
Sloty
$15,763.88 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$15,763.88 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty
$11,766.71 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$11,766.71 Cash Splash 5-Reel
Sloty

Golden Tiger Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Golden Tiger został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2007. Ta recenzja została zaktualizowana 7 miesięcy temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4 z 5

Ocena: 4 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Golden Tiger oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory i Foxium, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Golden Tiger możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Golden Tiger oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Golden Tiger spełnia branżowych najlepszych praktyk.

$100 Premia za pierwszy depozyt to świetny sposób na granie w Golden Tiger

Licencje

Golden Tiger jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa GTCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

W Wielkiej Brytanii, Golden Tiger jest zarządzany przez Apollo Entertainment Limited, Zarejestrowana firma z siedzibą w Malcie Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission Pod numerem licencji: 000-038620-R-319310-005, a poza Wielką Brytanią przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Golden Tiger Jest również członkiem Interactive Gaming Council i działa pod ich kodeksem postępowania, gwarantując uczciwą i uczciwą grę. Mają także niezależne oceny generatorów liczb losowych, których wyniki są publikowane w dniu GTCasino.com Przez niezależnych audytorów.

Centrum Wsparcia

Golden Tiger utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Apollo Entertainment Limited
Sir Temi Zammit Avenue 8,
Villa Seminia,
XBX 1011 Ta' Xbiex,
Malta.

Golden Tiger nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Dania, Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan , Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.