Golden Tiger

Ocena: 4 z 5
Graj w gry kasynowe z $ 1500 w bonusach!

Bonus rejestracyjny:

100% aż do

$100

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Golden Tiger

Graj w gry kasynowe z $ 1500 w bonusach!

  • Bonus 100% aż do $100 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Golden Tiger
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 5,946,571.78
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory i Foxium

Strona internetowa: www.GTCasino.com

Golden Tiger | Bonusy i promocje

Natychmiastowe gry - nie wymaga pobierania

Golden Tiger oferuje gry flashowe do grania na komputerze lub telefonie komórkowym, bez konieczności pobierania.

Grając w tym niesamowitym kasynie online otrzymasz Do $ 1500 bezpłatnie na swoich pierwszych pięciu depozytów!

  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 100% do $ 100 na swojej pierwszej wpłaty,
  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 50% do $ 300 na drugim depozycie,
  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 20% do $ 500 za trzeci depozyt,
  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 30% do $ 500 na czwartej lokaty,
  • Zdobądź bonusy do gry w wysokości 100% do $ 100 na piątej lokaty.

Najnowsze nagrody progresywne - Golden Tiger

Wygrano 41,291.39 gra Cash Splash 5 Reel at Golden Tiger sierpnia 4, 2019

Spróbuj szczęścia!

Gdy grasz w Golden Tiger Casino zostaniesz nagrodzony VIP punkty lojalnościowe, Istnieją liczne promocje, które można zarobić punkty VIP. Podobnie jak częste punktów lojalnościowych, program lojalnościowy VIP nagradza graczy za ich lojalność.

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Golden Tiger

Wygrana gra Data
CA$11,958.22 Cash Splash 5 Reel Sierpnia 13, 2019
$41,291.39 Cash Splash 5 Reel Sierpnia 4, 2019
CA$16,266.15 CashSplash 5-Reel Lipiec 21, 2019
CA$5,821.90 Cash Splash 5 Reel Lipiec 3, 2019
£10,041.42 Mega Moolah Czerwiec 15, 2019
CA$21,767.22 Cash Splash 5 Reel Maj 26, 2019
CA$15,435.51 Mega Moolah Isis Maj 15, 2019
CA$45,692.01 Treasure Nile Kwiecień 19, 2019
€21,741.85 Mega Moolah Marzec 25, 2019
CA$55,318.33 Mega Moolah Marzec 22, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu w Golden Tiger

Podwójne punkty nagrody Ruby Casino Queen

Specjalna promocja w tym miesiącu w Golden Tiger

Ruby Casino Queen to bogata i luksusowa gra wideo z oszałamiającym akcentem kasyna i dużą ilością akcji.

Błyskawiczne darmowe spiny są pełne akcji i zaczynają się od Sticky Wild na trzecim bębnie i mnożnika 2x dla wszystkich wygranych. Wszystkie symbole Wild w darmowych spinach są lepkie i pozostaną na miejscu przez resztę darmowych spinów.

Po wylądowaniu mnożnika Sticky Wild ogólny mnożnik wzrasta. Zdobycie mnożnika 6x max gwarantuje duże wygrane!

Zagraj w grę na automatach Ruby Casino Queen w tym miesiącu sierpniu o godz Golden Tiger a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 sierpnia 2019 do północy GMT 31 sierpnia 2019. Jeśli "Ruby Casino Queen" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Big Top".

Nowa wersja gry | Sierpień 2019

Oto nowa lista nowych gier Golden Tiger w tym miesiącu sierpniu:

Tiki Vikings™ | Rozpocznie się w sierpniu 7 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Tiki Vikings ™

Tiki Vikings™ zawiera szpule 5, rzędy 3, linie 20 oraz funkcje ponownego obrotu Symbol Lock i aktualizacji symbolu. Skarpety, sandały i kaski z rogami są modną modą w tej grze ozdobionej bujnymi kolorami, orzechami kokosowymi, ananasami i… sporadycznymi burzliwymi mrozami.

Relic Seekers | Rozpocznie się w sierpniu 14 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Poszukiwacze reliktów

At Relic Seekers, Twoim celem jest poszukiwanie ostatecznego skarbu. Symbol Turn Wild i Rolling Reels ™ są podstawowymi cechami Relic Seeker. Przy kolejnych rzutach 2 wysoki symbol zmieni się w dziki!

Podczas darmowych spinów możesz zbierać klucze, które nagradzają dodatkowe darmowe obroty, a wszystkie kolejne wygrane zostaną pomnożone przez 2! Dodatkowo zbierz Scatterów, aby otrzymać darmowy spin!

Break Da Bank Again Respin | Rozpocznie się w sierpniu 21 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Break Da Bank Again Respin

Dołącz do buzza i graj Break Da Bank Again Respin automat online - wygrane same się zajmą!

Klasyczny automat 5 o wysokiej lotności powrócił, ale teraz jest lepszy niż kiedykolwiek z dodatkiem niesamowitej funkcji Respin, która pozwala ci podpisać umowę na te ogromne zwycięstwa, które wszyscy kochamy!

www.GTCasino.com

Golden Tiger Bonus powitalny

Kiedy gracz kupuje żetony po raz pierwszy w Golden Tiger, nowy członek otrzyma gigantyczną premię 100% aż do $100

*Warunki zastosowania.

Golden Tiger jest polecanym kasynem

Golden Tiger został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Golden Tiger

Golden Tiger ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $5,946,571.78. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 23 minut temu, w poniedziałek 19 sierpnia):

Pula gra
$3,041,230.63 Mega Moolah
Sloty
$3,041,230.63 Mega Moolah Isis
Sloty
$817,047.31 King Cashalot
Sloty
$800,371.94 Major Millions 3-Reel
Sloty
$800,371.94 Major Millions 5-Reel
Sloty
$325,402.68 Roulette Royale
Ruletka
$230,205.68 Caribbean Draw Poker
poker
$214,953.62 Poker Ride
poker
$199,154.22 Progressive Cyberstud Poker
poker
$88,846.08 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$51,481.30 Treasure Nile
Sloty
$50,288.10 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$45,776.46 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$45,776.46 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$43,138.43 Jackpot Deuces
video Poker
$12,759.49 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$12,759.49 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$12,105.91 WowPot 3-Reel
Sloty
$12,105.91 WowPot 5-Reel
Sloty
$11,372.62 Tunzamunni
Sloty
$2,437.31 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$2,437.31 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Golden Tiger Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Golden Tiger został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2007. Ta recenzja została zaktualizowana 2 kilka tygodni temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4 z 5

Ocena: 4 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Golden Tiger oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory i Foxium, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Golden Tiger możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Golden Tiger oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Golden Tiger spełnia branżowych najlepszych praktyk.

$100 Premia za pierwszy depozyt to świetny sposób na granie w Golden Tiger

Licencje

Golden Tiger jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa GTCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

W Wielkiej Brytanii, Golden Tiger jest zarządzany przez Apollo Entertainment Limited, Zarejestrowana firma z siedzibą w Malcie Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission Pod numerem licencji: 000-038620-R-319310-005, a poza Wielką Brytanią przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Golden Tiger Jest również członkiem Interactive Gaming Council i działa pod ich kodeksem postępowania, gwarantując uczciwą i uczciwą grę. Mają także niezależne oceny generatorów liczb losowych, których wyniki są publikowane w dniu GTCasino.com Przez niezależnych audytorów.

Centrum Wsparcia

Golden Tiger utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Apollo Entertainment Limited
Sir Temi Zammit Avenue 8,
Villa Seminia,
XBX 1011 Ta' Xbiex,
Malta.

Golden Tiger nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Dania, Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan , Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.