Zodiac Casino

Ocena: 4.5 z 5
Uzyskaj szanse 80 na zostanie milionerem za € 1

Bonus rejestracyjny:

2000% premia

20 €

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Uzyskaj szanse 80 na zostanie milionerem za € 1

  • Bonus 2000%: 20 € dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Polscy gracze są akceptowane (Zmień kraj)
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Zodiac Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: € 3.555.912,46
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: Ta promocja została zgłoszona przez użytkowników 1823 w tym miesiącu maja
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot

Strona internetowa: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy i promocje

Graj za € 1 w Zodiac Casino!

Kaucja € 1 i Zodiac Casino da tobie € 20 Free, które mogą być używane do umieszczania do zakładów 80 na gry progresywne jackpot. To niesamowite 2000% Bonus i 80 ma szanse zostać milionerem!

Szanse 80 na zostanie milionerem to tylko 1!

Wszystkie wygrane dostępne obecnie na Zodiac Casino: €3.555.912,46

80 Szansa na zostanie milionerem
Wygrał Jackpot $ 20 Million Zodiac Casino

Najnowsze nagrody progresywne - Zodiac Casino

Wygrano CA $ 20,059,287.27 gra Mega Moolah at Zodiac Casino stycznia 30, 2019

Spróbuj szczęścia!

Twoje gwiazdy są dostosowane do szczęśliwy czas at Zodiac Casino.

Na kolejnych czterech depozytach zostaną podane następujące oferty:

  • Drugi depozyt - 100 Bonus% meczów do € 100
  • Trzeci depozyt - 50 Bonus% meczów do € 80
  • Czwarty depozyt - 50 Bonus% meczów do € 150
  • Piąty depozyt - 50 Bonus% meczów do € 150

ZodiacCasino.com oferuje ponad 600 state-of-the-art gier w kasynie. Ten szeroki wachlarz gier oznacza, że ​​każdy znajdzie to, czego chcą w kasynie, od początkującego do kasyna hazardzisty rekina karty. Jeśli szukasz pewne wskazówki online, kasyno, dlaczego nie czytać ruletka, blackjack, poker video i gniazda wskazówki i spróbuj je dla siebie.

Odwiedzić Zodiac Casino i wybierz Twój znak zodiaku, aby przeczytać najnowsze prognozy fortunę!

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Zodiac Casino

Wygrana gra Data
€10,052.87 Mega Moolah Maj 20, 2019
CA$19,825.72 CashSplash 3-Reel Maj 9, 2019
CA$8,786.37 Cash Splash 5 Reel Maj 8, 2019
€44,943.44 Mega Moolah Maj 7, 2019
CA$21,054.87 Cash Splash 5 Reel Maj 3, 2019
€11,761.94 Mega Moolah Kwiecień 29, 2019
€6,263.34 Cash Splash 5 Reel Kwiecień 23, 2019
CA$13,342.07 Mega Moolah Kwiecień 22, 2019
€5,197.00 Cash Splash 5 Reel Kwiecień 16, 2019
CA$43,919.47 Treasure Nile Kwiecień 12, 2019

Promocja w tym miesiącu

Game of Thrones™ 243 Ways

Na podstawie bestsellerowej serii książek „Pieśń lodu i ognia”, Game of Thrones™ podąża za królami i królowymi, kłamcami i szlachcicami, rycerzami i renegatami, którzy walczą o władzę i szansę usiąść na Żelaznym Tronie Westeros.

Z opcją wyboru 1 darmowych obrotów 4 z różnymi zasadami, w zależności od twojego ulubionego domu, ta gra z pewnością zaspokoi twoje oczekiwania na przygodę i fantazję. Oprócz ułożonych wildów, 2 Scatters w dowolnym miejscu na spuście szpuli Bonus Scatter, który przyznaje nagrodę pieniężną!

Zagraj w grę na automatach Game of Thrones™ 243 ways w tym miesiącu maja o godz Zodiac Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 May 2019 do północy GMT 31 May 2019. Jeśli Game of Thrones™ 243 ways nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Tally Ho.

Game of Thrones™ Official HBO Licensed Product © 2014 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved.

Nowa wersja gry | Może 2019

Chcemy opowiedzieć wam wszystko o nowych grach, które się pojawią Zodiac Casino w tym miesiącu maja:

Lara Croft® Temples and Tombs™ | Na żywo w 8 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Odkryj dreszczyk emocji 243 Ways Rolling Reels™ i ich stale rosnące mnożniki. Zarabiaj na dzikich symbolach z gwarantowanymi szansami na zdobycie Jackpot Golden Scarab i wygrane do zakładu 5000X!

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Reel Splitter | Na żywo w 15 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Gra ma cztery bębny, 81 na 243, klasyczne symbole, darmowe obroty i funkcja ponownego obracania szpuli. Po przyznaniu wygranej z czterema kolejnymi symbolami istnieje szansa, że ​​zostanie przyznana funkcja ponownego rozszczepienia szpuli.

European Blackjack | Na żywo w 15 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Zaprojektowany, aby pięknie działać zarówno na urządzeniach mobilnych, jak i stacjonarnych, teraz możesz przeżyć dreszczyk emocji podczas europejskiego blackjacka zarówno w podróży, jak iw zaciszu domu z jedwabistym wzorem i znakomitą wydajnością. Ten ukochany wariant Blackjacka jest atrakcyjny dla wszystkich pokoleń graczy i na pewno będzie się bawić przez wiele godzin!

Dragon Shard | Na żywo w 29 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Ta nowa gra to starannie przemyślana ewolucja silnika Fortunium, który wprowadził Win Booster™ który stał się niezwykle popularny! Darmowe spiny nagradzają cię między szpulami 1 i 3 wypełnionymi wyłącznie symbolami tajemniczymi, w zależności od tego, ile rozproszonych symboli wywołało tę funkcję. Dragon Shard prezentuje oszałamiająco piękne wrażenia wizualne wspierane przez doskonałą ścieżkę dźwiękową.

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Zodiac Casino otrzyma ogromny bonus 20 € przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Zodiac Casino

*Warunki zastosowania.

Zodiac Casino jest polecanym kasynem

Zodiac Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): €3.555.912,46. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 60 minut temu, w piątek 24 maja):

Pula gra
€1.001.415,70 Mega Moolah
Sloty
€1.001.415,70 Mega Moolah Isis
Sloty
€741.876,61 King Cashalot
Sloty
€513.553,96 Major Millions 3-Reel
Sloty
€513.553,96 Major Millions 5-Reel
Sloty
€310.368,54 Roulette Royale
Ruletka
€225.497,33 Poker Ride
poker
€200.137,40 Caribbean Draw Poker
poker
€184.120,08 Progressive Cyberstud Poker
poker
€91.023,46 Treasure Nile
Sloty
€73.811,94 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
€43.821,87 Jackpot Deuces
video Poker
€38.449,62 Tunzamunni
Sloty
€36.826,26 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
€36.826,26 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
€31.895,10 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€24.782,26 Cash Splash 3-Reel
Sloty
€24.782,26 Cash Splash 5-Reel
Sloty
€22.424,56 WowPot 3-Reel
Sloty
€22.424,56 WowPot 5-Reel
Sloty
€15.907,77 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
€15.907,77 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Zodiac Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Zodiac Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana miesiąc temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4.5 z 5

Ocena: 4.5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Zodiac Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Zodiac Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Zodiac Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Zodiac Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus 20 € oferowane przez Zodiac Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencja

Zodiac Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada, I jest również licencjonowany przez Malta Gaming Authority, pod numerem licencji MGA/CL1/501/2008.

Strona internetowa ZodiacCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino jest zarządzany w Wielkiej Brytanii przez Apollo Entertainment Limited, i jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission pod numer licencji: 000-038620-R-319310-006.

Część znanej grupy CasinoRewards, Zodiac Casino oferuje gry do pobrania, gry flash i mobilne i jest szanowany za szybką realizację płatności i doskonałą obsługę klienta.

Oprogramowania / Graphics

Zodiac Casino mieć świeży, czysty interfejs, który jest łatwy w użyciu. Korzystanie z dobrze szanowanych Microgaming oprogramowanie, Zodiac Casino zaoferuje graczom najbardziej realistyczne wrażenia z gry dostępne online.

Gry

Zodiac Casino ma imponujący wybór gier stołowych, wideo poker, automatów i progresywnych jackpotów. Nowa platforma do gier zapewnia dodatkowe gry i ciągłe wprowadzanie nowych gier przez cały rok, a nowe opcje są dostępne dla graczy wszystkich gatunków.

Obsługa klienta

Usługa jest priorytetem na Zodiac Casino. Niezależnie od tego, czy korzystasz z bezpłatnych numerów, poczty e-mail czy czatu na żywo, zespół pomocy technicznej odpowie na Twoje pytania w ciągu kilku minut. Przedstawiciele są zawsze uprzejmi i przyjaźni i są dostępni siedem dni w tygodniu, 24 godzin dziennie!

Zodiac Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Wnioski

Istnieje wiele kasyn, które nie spełniają oczekiwań; Zodiac Casino nie jest jednym z nich. Daj im dzisiaj szansę.

Zodiac Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Albania, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Bangladesz, Białoruś, Belgia, Benin, Bhutan, Boliwia, Bośnia i Hercegowina, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Cocos ( Keeling) Wyspa, Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej, Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hong Kong, Węgry, Iran , Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Litwa, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Holandia, Nauru, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna , Pakistan, Palau, Peru, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Serbia, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wysp Dziewiczych, USA, Sahary Zachodniej, Zairu, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.