Zodiac Casino

Ocena: 4.5 z 5
Uzyskaj szanse 80 na zostanie milionerem za € 1

Bonus rejestracyjny:

2000% premia

20 €

Bonus od pierwszego depozytu

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Uzyskaj szanse 80 na zostanie milionerem za € 1

  • Bonus 2000%: 20 € dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Polscy gracze są akceptowane (Zmień kraj)
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Zodiac Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: € 7.200.981,37
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: Ta promocja została zgłoszona przez odwiedzających 1751 w lipcu
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot

Strona internetowa: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy i promocje

Graj za € 1 w Zodiac Casino!

Kaucja € 1 i Zodiac Casino da tobie € 20 Free, które mogą być używane do umieszczania do zakładów 80 na gry progresywne jackpot. To niesamowite 2000% Bonus i 80 ma szanse zostać milionerem!

Szanse 80 na zostanie milionerem to tylko 1!

Wszystkie wygrane dostępne obecnie na Zodiac Casino: €7.200.981,37

80 Szansa na zostanie milionerem
Wygrał Jackpot $ 20 Million Zodiac Casino

Najnowsze nagrody progresywne - Zodiac Casino

Wygrano CA $ 20,059,287.27 gra Mega Moolah at Zodiac Casino stycznia 30, 2019

Spróbuj szczęścia!

Twoje gwiazdy są dostosowane do szczęśliwy czas at Zodiac Casino.

Na kolejnych czterech depozytach zostaną podane następujące oferty:

  • Drugi depozyt - 100 Bonus% meczów do € 100
  • Trzeci depozyt - 50 Bonus% meczów do € 80
  • Czwarty depozyt - 50 Bonus% meczów do € 150
  • Piąty depozyt - 50 Bonus% meczów do € 150

ZodiacCasino.com oferuje ponad 600 state-of-the-art gier w kasynie. Ten szeroki wachlarz gier oznacza, że ​​każdy znajdzie to, czego chcą w kasynie, od początkującego do kasyna hazardzisty rekina karty. Jeśli szukasz pewne wskazówki online, kasyno, dlaczego nie czytać ruletka, blackjack, poker video i gniazda wskazówki i spróbuj je dla siebie.

Odwiedzić Zodiac Casino i wybierz Twój znak zodiaku, aby przeczytać najnowsze prognozy fortunę!

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Zodiac Casino

Wygrana gra Data
CA$15,610.44 Cash Splash 5 Reel Lipiec 19, 2019
CA$5,424.70 Cash Splash 5 Reel Lipiec 17, 2019
€5,027.80 Cash Splash 5 Reel Lipiec 16, 2019
€7,155.59 Cash Splash 5 Reel Lipiec 3, 2019
CA$14,039.78 Mega Moolah Lipiec 1, 2019
CA$20,479.80 Mega Moolah Lipiec 1, 2019
CA$6,932.20 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 21, 2019
CA$35,473.55 Mega Moolah Czerwiec 20, 2019
£5,769.70 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 16, 2019
CA$41,022.60 Treasure Nile 5-Reel Czerwiec 13, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Zodiac Casino

Podwójne punkty nagrody Diamond Empire

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Zodiac Casino

Diamond Empire łączy klasyczną i klasyczną stylizację z nowoczesną grą z podwójnymi mnożnikami diamentów nagradzanie 650x!

Jazzy beaty i wciągające dźwięki otoczenia przeniesie Cię na piętro kasyna bez wychodzenia z komputera lub telefonu komórkowego.

Zagraj w grę na automatach Diamond Empire w tym miesiącu lipca o godz Zodiac Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi między 01 Lipiec 2019 a północą GMT 31 Lipiec 2019. Jeśli Diamond Empire nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Spring Break.

Nowa wersja gry | Lipiec 2019

Oto nowa lista nowych gier Zodiac Casino w tym miesiącu lipca:

Sherlock of London™ | Na żywo w lipcu 10 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Sherlock of London ™

Sherlock of London™ zaprasza do polowania na przestępców w najciemniejszych zakątkach metropolii Wielkiej Brytanii. Ta gra slotowa ze stałymi liniami 25 tworzy ekscytujący łuk napięcia dzięki silnemu zestawowi funkcji. Double Wins, Expanding Wilds i Extra Wilds kładą podwaliny pod główny akt: Connecting Wild Feature jest tak potężny, że prawie zbrodniczy.

Magic of Sahara | Na żywo w lipcu 17 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Magic of Sahara

Niech magia Sahary oczaruje Cię i wyruszy w niezwykłą podróż!

Magic of Sahara zawiera zestaw kołowrotka 5x3 i stałe linie 9. Gra zawiera także Stacked Wilds. Za każdym razem, gdy Symbol Kupca wyląduje na bębnach, do zestawu dodaje się kolekcjonerski token. Zbieranie żetonów 25 nagradza darmowe obroty 25 mnożnikiem 2x.

Break Away Deluxe | Na żywo w lipcu 23 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Break Away Deluxe

Zagraj w pełną akcji grę w hokeja na lodzie ze wszystkimi funkcjami, które znasz i kochasz w oryginalnej grze.

Niezależnie od tego, czy jesteś fanem długoterminowym, czy nowym graczem, pokochasz nową generację Break Away.

Queen of the Crystal Rays™ | Na żywo w lipcu 31 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Queen of the Crystal Rays

Wejdź do ogromnych jaskiń zapomnianej świątyni i odkryj historię Królowej i jej Kryształowych Promieni - pozłacanych artefaktów, kolorowych klejnotów, a sama Królowa stworzy piękny zestaw symboli, które świecą jasno na tle mistycznych i starożytnych.

Funkcja bonusowa w Queen of the Crystal Rays™ wita Cię w świecie możliwości - i mnożników!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Zodiac Casino otrzyma ogromny bonus 20 € przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Zodiac Casino

*Warunki zastosowania.

Zodiac Casino jest polecanym kasynem

Zodiac Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): €7.200.981,37. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 59 minut temu, w niedzielę 21 lipca):

Pula gra
€3.774.831,27 Mega Moolah
Sloty
€3.774.831,27 Mega Moolah Isis
Sloty
€1.419.929,61 Major Millions 3-Reel
Sloty
€1.419.929,61 Major Millions 5-Reel
Sloty
€792.158,16 King Cashalot
Sloty
€320.424,85 Roulette Royale
Ruletka
€220.250,02 Caribbean Draw Poker
poker
€204.997,96 Poker Ride
poker
€194.176,39 Progressive Cyberstud Poker
poker
€83.868,25 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
€48.505,93 Tunzamunni
Sloty
€41.550,50 Treasure Nile
Sloty
€25.818,80 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€21.401,02 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
€21.401,02 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
€18.699,93 WowPot 3-Reel
Sloty
€18.699,93 WowPot 5-Reel
Sloty
€18.249,28 Jackpot Deuces
video Poker
€13.928,50 Cash Splash 3-Reel
Sloty
€13.928,50 Cash Splash 5-Reel
Sloty
€2.190,90 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
€2.190,90 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Zodiac Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Zodiac Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006. Ta recenzja została zaktualizowana 3 miesięcy temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4.5 z 5

Ocena: 4.5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Zodiac Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Zodiac Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Zodiac Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Zodiac Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus 20 € oferowane przez Zodiac Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencja

Zodiac Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada, I jest również licencjonowany przez Malta Gaming Authority, pod numerem licencji MGA/CL1/501/2008.

Strona internetowa ZodiacCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino jest zarządzany w Wielkiej Brytanii przez Apollo Entertainment Limited, i jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission pod numer licencji: 000-038620-R-319310-006.

Część znanej grupy CasinoRewards, Zodiac Casino oferuje gry do pobrania, gry flash i mobilne i jest szanowany za szybką realizację płatności i doskonałą obsługę klienta.

Oprogramowania / Graphics

Zodiac Casino mieć świeży, czysty interfejs, który jest łatwy w użyciu. Korzystanie z dobrze szanowanych Microgaming oprogramowanie, Zodiac Casino zaoferuje graczom najbardziej realistyczne wrażenia z gry dostępne online.

Gry

Zodiac Casino ma imponujący wybór gier stołowych, wideo poker, automatów i progresywnych jackpotów. Nowa platforma do gier zapewnia dodatkowe gry i ciągłe wprowadzanie nowych gier przez cały rok, a nowe opcje są dostępne dla graczy wszystkich gatunków.

Obsługa klienta

Usługa jest priorytetem na Zodiac Casino. Niezależnie od tego, czy korzystasz z bezpłatnych numerów, poczty e-mail czy czatu na żywo, zespół pomocy technicznej odpowie na Twoje pytania w ciągu kilku minut. Przedstawiciele są zawsze uprzejmi i przyjaźni i są dostępni siedem dni w tygodniu, 24 godzin dziennie!

Zodiac Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Wnioski

Istnieje wiele kasyn, które nie spełniają oczekiwań; Zodiac Casino nie jest jednym z nich. Daj im dzisiaj szansę.

Zodiac Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Albania, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Bangladesz, Białoruś, Belgia, Benin, Bhutan, Boliwia, Bośnia i Hercegowina, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Cocos ( Keeling) Wyspa, Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej, Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hong Kong, Węgry, Iran , Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Litwa, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Holandia, Nauru, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna , Pakistan, Palau, Peru, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Serbia, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wysp Dziewiczych, USA, Sahary Zachodniej, Zairu, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.