Grand Mondial Casino

Ocena: 5 z 5
Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne € 10

Bonus rejestracyjny:

375% premia

37,50 €

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne € 10

  • Bonus 375%: 37,50 € dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Polscy gracze są akceptowane (Zmień kraj)
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Grand Mondial Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: € 7.200.981,37
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: Ta promocja została zgłoszona przez odwiedzających 418 w lipcu
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot

Strona internetowa: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusy i promocje

Skorzystaj z szans 150, aby wygrać jackpot € 3.774.831!

Grand Mondial Casino chce, abyś był jego kolejnym milionerem! Po prostu zrób pierwszy depozyt o wartości tylko 10 teraz bonus 37.50 € które mogą być używane do umieszczania do zakładów 150 na Progresywne automaty jackpot które sięgają milionów!

Nasza rekomendacja: skorzystaj z okazji "Mega Moolah"

Z urządzenia można korzystać Bonus € 37.50 grać Do obrotów 150 w słynnej grze slotowejMega Moolah", Możesz natychmiast wygrać jackpot € 3.774.831!

Podwoj szanse na wygraną

Przez ograniczony czas możesz podwoić swoje szanse, aby wygrać z fantastycznym bonusem do gry w wysokości 100% do € 250 na drugi depozyt w Grand Mondial Casino.

Ktoś musi stać się następnym milionerem ... To może być ty!

Wykorzystaj szansę - zgarnij swoje szanse na 150, aby wygrać i zacząć kręcić!

Nowy natychmiastowy milioner - Grand Mondial Casino Mobile

€ 18,915,872.81 wygrał Mega Moolah at Grand Mondial Casino na 28 września 2018

Spróbuj szczęścia!

Grand Mondial jest absolutnie podekscytowany, aby ogłosić ich największy zwycięzca w swoim Klubie Milionerów! Szczęśliwy gracz wygrał rekordowy jackpot w wysokości 18,915,872.81 z zakładem € 0.75 na urządzenie mobilne z Androidem.

Nowy milioner pokręcił bębnami mniej niż 50 razy, więc to jest jak wygrana prawie 400,000 za każdym kliknięciem!

Grand Mondial Jackpot Record MegaMoolah

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Grand Mondial Casino

Wygrana gra Data
$83,581.37 Treasure Nile Lipiec 19, 2019
CA$83,602.34 Treasure Nile Lipiec 15, 2019
$5,368.30 Cash Splash 5 Reel Lipiec 9, 2019
$43,874.90 Mega Moolah 5 Reel Drive Lipiec 5, 2019
$33,676.79 Cash Splash 5 Reel Lipiec 3, 2019
CA$44,006.15 Mega Moolah Lipiec 2, 2019
$57,095.85 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 26, 2019
$60,599.49 Mega Moolah Czerwiec 25, 2019
€32,876.31 Mega Moolah Czerwiec 1, 2019
CA$12,754.29 Mega Moolah Maj 18, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

Podwójne punkty nagrody Diamond Empire

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

Diamond Empire łączy klasyczną i klasyczną stylizację z nowoczesną grą z podwójnymi mnożnikami diamentów nagradzanie 650x!

Jazzy beaty i wciągające dźwięki otoczenia przeniesie Cię na piętro kasyna bez wychodzenia z komputera lub telefonu komórkowego.

Zagraj w grę na automatach Diamond Empire w tym miesiącu lipca o godz Grand Mondial Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi między 01 Lipiec 2019 a północą GMT 31 Lipiec 2019. Jeśli Diamond Empire nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Spring Break.

Nowa wersja gry | Lipiec 2019

Oto nowa lista nowych gier Grand Mondial Casino w tym miesiącu lipca:

Sherlock of London™ | Na żywo w lipcu 10 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Sherlock of London ™

Sherlock of London™ zaprasza do polowania na przestępców w najciemniejszych zakątkach metropolii Wielkiej Brytanii. Ta gra slotowa ze stałymi liniami 25 tworzy ekscytujący łuk napięcia dzięki silnemu zestawowi funkcji. Double Wins, Expanding Wilds i Extra Wilds kładą podwaliny pod główny akt: Connecting Wild Feature jest tak potężny, że prawie zbrodniczy.

Magic of Sahara | Na żywo w lipcu 17 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Magic of Sahara

Niech magia Sahary oczaruje Cię i wyruszy w niezwykłą podróż!

Magic of Sahara zawiera zestaw kołowrotka 5x3 i stałe linie 9. Gra zawiera także Stacked Wilds. Za każdym razem, gdy Symbol Kupca wyląduje na bębnach, do zestawu dodaje się kolekcjonerski token. Zbieranie żetonów 25 nagradza darmowe obroty 25 mnożnikiem 2x.

Break Away Deluxe | Na żywo w lipcu 23 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Break Away Deluxe

Zagraj w pełną akcji grę w hokeja na lodzie ze wszystkimi funkcjami, które znasz i kochasz w oryginalnej grze.

Niezależnie od tego, czy jesteś fanem długoterminowym, czy nowym graczem, pokochasz nową generację Break Away.

Queen of the Crystal Rays™ | Na żywo w lipcu 31 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Queen of the Crystal Rays

Wejdź do ogromnych jaskiń zapomnianej świątyni i odkryj historię Królowej i jej Kryształowych Promieni - pozłacanych artefaktów, kolorowych klejnotów, a sama Królowa stworzy piękny zestaw symboli, które świecą jasno na tle mistycznych i starożytnych.

Funkcja bonusowa w Queen of the Crystal Rays™ wita Cię w świecie możliwości - i mnożników!

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Grand Mondial Casino otrzyma ogromny bonus 37,50 € przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Grand Mondial Casino

*Warunki zastosowania.

Grand Mondial Casino jest polecanym kasynem

Grand Mondial Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Dania, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): €7.200.981,37. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 54 minut temu, w niedzielę 21 lipca):

Pula gra
€3.774.831,27 Mega Moolah
Sloty
€3.774.831,27 Mega Moolah Isis
Sloty
€1.419.929,61 Major Millions 3-Reel
Sloty
€1.419.929,61 Major Millions 5-Reel
Sloty
€792.158,16 King Cashalot
Sloty
€320.424,85 Roulette Royale
Ruletka
€220.250,02 Caribbean Draw Poker
poker
€204.997,96 Poker Ride
poker
€194.176,39 Progressive Cyberstud Poker
poker
€83.868,25 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
€48.505,93 Tunzamunni
Sloty
€41.550,50 Treasure Nile
Sloty
€25.818,80 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€21.401,02 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
€21.401,02 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
€18.699,93 WowPot 3-Reel
Sloty
€18.699,93 WowPot 5-Reel
Sloty
€18.249,28 Jackpot Deuces
video Poker
€13.928,50 Cash Splash 3-Reel
Sloty
€13.928,50 Cash Splash 5-Reel
Sloty
€2.190,90 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
€2.190,90 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Grand Mondial Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Grand Mondial Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2011. Ta recenzja została zaktualizowana 3 miesięcy temu,

Aktualna ocena:

Ocena 5 z 5

Ocena: 5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Grand Mondial Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Grand Mondial Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Grand Mondial Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Grand Mondial Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus 37,50 € oferowane przez Grand Mondial Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencje

Grand Mondial Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa GrandMondial.eu jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

W Wielkiej Brytanii, Grand Mondial Casino jest zarządzany przez Apollo Entertainment Limited, Zarejestrowana firma z siedzibą w Malcie Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission Pod numerem licencji: 000-038620-R-319310-005, a poza Wielką Brytanią przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Centrum Wsparcia

Grand Mondial Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

odpowiedzialna gra

Jesteśmy również stale monitoruje nasze gry zidentyfikować problem i nieletnich hazardu. Możemy ustawić limity zakładów dla konkretnych graczy. Zachęcamy ludzi do skontaktować się z "Pomocna dłoń" na stronie internetowej IGC lub Anonimowi Hazardziści o pomoc i więcej informacji na ten temat.

Grand Mondial Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.