Grand Mondial Casino

Ocena: 5 z 5
Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne € 10

Bonus rejestracyjny:

375% premia

37,50 €

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne € 10

  • Bonus 375%: 37,50 € dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Polscy gracze są akceptowane (Zmień kraj)
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Grand Mondial Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: € 3.555.912,46
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: Ta promocja została zgłoszona przez użytkowników 427 w tym miesiącu maja
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot

Strona internetowa: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusy i promocje

Skorzystaj z szans 150, aby wygrać jackpot € 1.001.416!

Grand Mondial Casino chce, abyś był jego kolejnym milionerem! Po prostu zrób pierwszy depozyt o wartości tylko 10 teraz bonus 37.50 € które mogą być używane do umieszczania do zakładów 150 na Progresywne automaty jackpot które sięgają milionów!

Nasza rekomendacja: skorzystaj z okazji "Mega Moolah"

Z urządzenia można korzystać Bonus € 37.50 grać Do obrotów 150 w słynnej grze slotowejMega Moolah", Możesz natychmiast wygrać jackpot € 1.001.416!

Podwoj szanse na wygraną

Przez ograniczony czas możesz podwoić swoje szanse, aby wygrać z fantastycznym bonusem do gry w wysokości 100% do € 250 na drugi depozyt w Grand Mondial Casino.

Ktoś musi stać się następnym milionerem ... To może być ty!

Wykorzystaj szansę - zgarnij swoje szanse na 150, aby wygrać i zacząć kręcić!

Nowy natychmiastowy milioner - Grand Mondial Casino Mobile

€ 18,915,872.81 wygrał Mega Moolah at Grand Mondial Casino na 28 września 2018

Spróbuj szczęścia!

Grand Mondial jest absolutnie podekscytowany, aby ogłosić ich największy zwycięzca w swoim Klubie Milionerów! Szczęśliwy gracz wygrał rekordowy jackpot w wysokości 18,915,872.81 z zakładem € 0.75 na urządzenie mobilne z Androidem.

Nowy milioner pokręcił bębnami mniej niż 50 razy, więc to jest jak wygrana prawie 400,000 za każdym kliknięciem!

Grand Mondial Jackpot Record MegaMoolah

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Grand Mondial Casino

Wygrana gra Data
CA$12,754.29 Mega Moolah Maj 18, 2019
CA$13,105.08 Mega Moolah Maj 16, 2019
CA$5,424.55 Cash Splash 5 Reel Maj 11, 2019
€25,082.57 Mega Moolah Kwiecień 26, 2019
CA$25,932.92 Mega Moolah Kwiecień 25, 2019
CA$26,656.47 Mega Moolah Kwiecień 25, 2019
$40,329.60 Progressive Slots- Treasure Nile Kwiecień 19, 2019
€21,012.55 Mega Moolah Kwiecień 17, 2019
$8,978.15 Cash Splash 5 Reel Kwiecień 11, 2019
CA$62,058.60 Treasure Nile Marzec 23, 2019

Promocja w tym miesiącu

Game of Thrones™ 243 Ways

Na podstawie bestsellerowej serii książek „Pieśń lodu i ognia”, Game of Thrones™ podąża za królami i królowymi, kłamcami i szlachcicami, rycerzami i renegatami, którzy walczą o władzę i szansę usiąść na Żelaznym Tronie Westeros.

Z opcją wyboru 1 darmowych obrotów 4 z różnymi zasadami, w zależności od twojego ulubionego domu, ta gra z pewnością zaspokoi twoje oczekiwania na przygodę i fantazję. Oprócz ułożonych wildów, 2 Scatters w dowolnym miejscu na spuście szpuli Bonus Scatter, który przyznaje nagrodę pieniężną!

Zagraj w grę na automatach Game of Thrones™ 243 ways w tym miesiącu maja o godz Grand Mondial Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 May 2019 do północy GMT 31 May 2019. Jeśli Game of Thrones™ 243 ways nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Tally Ho.

Game of Thrones™ Official HBO Licensed Product © 2014 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved.

Nowa wersja gry | Może 2019

Chcemy opowiedzieć wam wszystko o nowych grach, które się pojawią Grand Mondial Casino w tym miesiącu maja:

Lara Croft® Temples and Tombs™ | Na żywo w 8 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Odkryj dreszczyk emocji 243 Ways Rolling Reels™ i ich stale rosnące mnożniki. Zarabiaj na dzikich symbolach z gwarantowanymi szansami na zdobycie Jackpot Golden Scarab i wygrane do zakładu 5000X!

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Reel Splitter | Na żywo w 15 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Gra ma cztery bębny, 81 na 243, klasyczne symbole, darmowe obroty i funkcja ponownego obracania szpuli. Po przyznaniu wygranej z czterema kolejnymi symbolami istnieje szansa, że ​​zostanie przyznana funkcja ponownego rozszczepienia szpuli.

European Blackjack | Na żywo w 15 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Zaprojektowany, aby pięknie działać zarówno na urządzeniach mobilnych, jak i stacjonarnych, teraz możesz przeżyć dreszczyk emocji podczas europejskiego blackjacka zarówno w podróży, jak iw zaciszu domu z jedwabistym wzorem i znakomitą wydajnością. Ten ukochany wariant Blackjacka jest atrakcyjny dla wszystkich pokoleń graczy i na pewno będzie się bawić przez wiele godzin!

Dragon Shard | Na żywo w 29 May na platformach stacjonarnych i mobilnych

Ta nowa gra to starannie przemyślana ewolucja silnika Fortunium, który wprowadził Win Booster™ który stał się niezwykle popularny! Darmowe spiny nagradzają cię między szpulami 1 i 3 wypełnionymi wyłącznie symbolami tajemniczymi, w zależności od tego, ile rozproszonych symboli wywołało tę funkcję. Dragon Shard prezentuje oszałamiająco piękne wrażenia wizualne wspierane przez doskonałą ścieżkę dźwiękową.

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Grand Mondial Casino otrzyma ogromny bonus 37,50 € przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Grand Mondial Casino

*Warunki zastosowania.

Grand Mondial Casino jest polecanym kasynem

Grand Mondial Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Dania, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): €3.555.912,46. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 51 minut temu, w piątek 24 maja):

Pula gra
€1.001.415,70 Mega Moolah
Sloty
€1.001.415,70 Mega Moolah Isis
Sloty
€741.876,61 King Cashalot
Sloty
€513.553,96 Major Millions 3-Reel
Sloty
€513.553,96 Major Millions 5-Reel
Sloty
€310.368,54 Roulette Royale
Ruletka
€225.497,33 Poker Ride
poker
€200.137,40 Caribbean Draw Poker
poker
€184.120,08 Progressive Cyberstud Poker
poker
€91.023,46 Treasure Nile
Sloty
€73.811,94 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
€43.821,87 Jackpot Deuces
video Poker
€38.449,62 Tunzamunni
Sloty
€36.826,26 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
€36.826,26 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
€31.895,10 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€24.782,26 Cash Splash 3-Reel
Sloty
€24.782,26 Cash Splash 5-Reel
Sloty
€22.424,56 WowPot 3-Reel
Sloty
€22.424,56 WowPot 5-Reel
Sloty
€15.907,77 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
€15.907,77 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Grand Mondial Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Grand Mondial Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2011. Ta recenzja została zaktualizowana miesiąc temu,

Aktualna ocena:

Ocena 5 z 5

Ocena: 5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Grand Mondial Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Grand Mondial Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Grand Mondial Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Grand Mondial Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus 37,50 € oferowane przez Grand Mondial Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencje

Grand Mondial Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa GrandMondial.eu jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

W Wielkiej Brytanii, Grand Mondial Casino jest zarządzany przez Apollo Entertainment Limited, Zarejestrowana firma z siedzibą w Malcie Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission Pod numerem licencji: 000-038620-R-319310-005, a poza Wielką Brytanią przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Centrum Wsparcia

Grand Mondial Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

odpowiedzialna gra

Jesteśmy również stale monitoruje nasze gry zidentyfikować problem i nieletnich hazardu. Możemy ustawić limity zakładów dla konkretnych graczy. Zachęcamy ludzi do skontaktować się z "Pomocna dłoń" na stronie internetowej IGC lub Anonimowi Hazardziści o pomoc i więcej informacji na ten temat.

Grand Mondial Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.