Royal Vegas Casino

50 darmowych spinów i bonus powitalny w wysokości 1200 €!

Bonus:

50

Darmowych Spinów

bez depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Royal Vegas Casino

50 darmowych spinów i bonus powitalny w wysokości 1200 €!

  • 50 darmowych spinów - bez depozytu (Nowi Klienci)
  • Bonus 100% aż do 300 € dodatkowo przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Bonus dostępny na Twoim trzeci depozyt
  • Norwescy gracze są akceptowane (Zmień kraj)
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Royal Vegas Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: € 19.402.118,36
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, NetEnt i Evolution Gaming

Strona internetowa: www.RoyalVegasCasino.com

Royal Vegas Casino | Bonusy i promocje

50 darmowych spinów - bez depozytu!

Przez ograniczony czas możesz cieszyć się 50 spiny bonusowe rejestrując się dzisiaj pod adresem Royal Vegas Casino! Nie wymaga depozytu, nie wymaga kodu kuponu, po prostu kliknij tutaj, aby zagrać w 50 spinów!

€ 1200 jako bonus powitalny!

Odwiedzić Royal Vegas Casino dzisiaj i utwórz konto, aby otrzymać bonusy do 1,200 €!

  • Pierwszy depozyt: 100% Bonus za mecz Do € 300 za darmo
  • Drugi depozyt: 100% Bonus za mecz Do € 300 za darmo
  • Trzeci depozyt: 100% Bonus za mecz Do € 300 za darmo
  • Czwarta wpłata: 100% Bonus za mecz Do € 300 za darmo

Promocje w kasynie i turnieje

Angażować się w niesamowite tygodniowe promocje i turnieje w kasynie, a patrząc na ciekawych promocjach i możliwości zarabiania nagrody jak grasz.

Dołącz Royal Vegas Casino grać w słynne „Mega Moolah„automat online

Mega Moolah oferuje jeden z największych progresywnych jackpotów online; obecnie ponad 15.711.521,85 € więc zdecydowanie jest to dobry moment, aby skorzystać z okazji!

RoyalVegasCasino.com jest dostępny w wielu językach, w tym english, čeština, deutsch, suomi, español, ελληνικά, français, 日本語, norsk, português, dlatego istnieje kompetentny zespół wsparcia, który zawsze może pomóc w Twoim języku. Wsparcie jest dostępne na czacie na żywo, e-mailu, Skype, wiadomości, WhatsApp lub przez telefon!

Ostatni wielcy zwycięzcy

Kto wygrał w tym kasynie? Oto tabela ostatnich zwycięzców w Royal Vegas Casino

Wygrana gra Data
315 033 kr Bust The Bank Marzec 18, 2020
1 564 767 kr Rockabilly Wolves Marzec 14, 2020
596 029 kr Jungle Jim and the Lost Sphinx Marzec 12, 2020
582 749 kr Golden Princess Marzec 8, 2020
382 527 kr Stumpy McDoodles Marzec 8, 2020
1 000 858 kr Atlantean Treasures Mega Moolah Marzec 4, 2020
1 501 364 kr Treasures of Lion City Marzec 3, 2020
1 400 825 kr Ancient Fortunes: Zeus Luty 26, 2020
593 978 kr Dragon Shard Luty 21, 2020
907 736 kr Rockabilly Wolves Luty 20, 2020
Www.RoyalVegasCasino.com

Royal Vegas Casino Bonus powitalny

Nowi gracze mogą sprawdzić jakość oferowanych gier Royal Vegas Casino z bonus 50 Free Spins - Nie wymaga depozytu. Jeśli chcesz kupić żetony w kasynie, otrzymasz ogromny bonus 100% do 300 € przy pierwszym zakupie

*Warunki zastosowania.

Royal Vegas Casino jest polecanym kasynem

Royal Vegas Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Kanada, Finlandia, Niemcy, Irlandia, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia.

Royal Vegas Casino - Często Zadawane Pytania (FAQ)

Tak, Royal Vegas Casino jest licencjonowany i regulowany przez Malta Gaming Authority (MGA)

Tak, nowi gracze rejestrują się w Royal Vegas Casino są uprawnione do otrzymania bonus 50 darmowych obrotów po rejestracji, ale obowiązują pewne ograniczenia, a bezpłatne bonusy są dostępne tylko w wybranych krajach. Możesz znaleźć więcej informacji na stronie royalvegascasino.com

Bonus 100% do 300 € dodatkowo przy pierwszym depozycie

Recenzja eksperta na temat Royal Vegas Casino można znaleźć pod następującym linkiem: Royal Vegas Casino przegląd, ze szczegółową oceną bonusów, licencji, oprogramowania, dostawców gier i innych ważnych szczegółów.

Royal Vegas Casino został oceniony na 4/5 gwiazdek w wyżej wspomnianej recenzji

Tak, gracze norwescy są akceptowani, ale Twoim obowiązkiem jest upewnienie się, że rozumiesz i przestrzegasz wszelkich przepisów ustawowych i wykonawczych dotyczących twojego kraju w swoim kraju lub jurysdykcji.

Tak, gry z krupierem na żywo są dostępne pod adresem Royal Vegas Casino.

Najpopularniejsze gry kasynowe na żywo to Ruletka na żywo, Live Blackjack i Live Baccarat. Inne popularne stoły w kasynie na żywo to Hold'em i Sic Bo (znany również jako hi-lo).

Microgaming progresywne jackpoty na Royal Vegas Casino

Royal Vegas Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): €19.402.118,36. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpota (zaktualizowane 40 minut temu, w środę 01 kwietnia):

Pula gra
€15.711.521,85 Mega Moolah
Sloty
€15.711.521,85 Atlantean Treasures
Sloty
€15.711.521,85 Mega Moolah Isis
Sloty
€15.711.521,85 Mega Vault Millionaire
Sloty
€2.333.029,75 Wheel of Wishes
Sloty
€1.303.789,68 Major Millions 3-Reel
Sloty
€1.303.789,68 Major Millions 5-Reel
Sloty
€1.012.339,71 King Cashalot
Sloty
€364.461,16 Roulette Royale
Ruletka
€308.322,64 Caribbean Draw Poker
poker
€238.212,70 Progressive Cyberstud Poker
poker
€230.542,14 Poker Ride
poker
€72.861,70 Treasure Nile
Sloty
€33.453,66 Jackpot Deuces
video Poker
€29.115,07 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
€29.115,07 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
€28.547,58 Cash Splash 3-Reel
Sloty
€28.547,58 Cash Splash 5-Reel
Sloty
€23.509,86 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
€23.509,86 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty
€18.832,84 Tunzamunni
Sloty
€13.865,17 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
€12.742,60 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker

Royal Vegas Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Royal Vegas Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2006 roku. Ta recenzja została zaktualizowana 2 tygodnie temu, w marcu 17, 2020.

Aktualna ocena:

Ocena: 4 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja Royal Vegas Casino jest funkcją promocyjną - ta opinia nie jest dostarczana przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Royal Vegas Casino oferuje szeroki wybór gier w kasynie, opracowany przez Microgaming, NetEnt i Evolution Gaming. Royal Vegas Casino oferuje zarówno gry kasynowe do pobrania, jak i gry online bez pobierania. Użytkownicy mogą również grać na swoich telefonach komórkowych i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Royal Vegas Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Bonus 100% do 300 € oferowany przez Royal Vegas Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Bonus 100% do 300 € oferowany przez Royal Vegas Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus! 50 darmowych spinów i bonus powitalny w wysokości 1200 €! | Zdobądź 50 darmowych spinów (bez wymaganej wpłaty) i 100% bonusu do 300 € przy pierwszym depozycie. Gracze norwescy są akceptowane. Gry opracowane przez Microgaming, NetEnt oraz Evolution Gaming na RoyalVegasCasino.com. Graj w gry kasynowe na komputerze, smartfonie lub tablecie. Bonus 100% do 300 € oferowany przez Royal Vegas Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus! Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center

Royal Vegas Online Casino

Gry kasynowe online nudzą cię do łez? Czy potrzebujesz więcej emocji, radości z ekstremum czy więcej wyzwań? Następnie musisz dołączyć do Turnieje Online na Royal Vegas Online Casino.

Odwiedź RoyalVegasCasino.com możesz zacząć od razu i można przystąpić do Rangę bogactwa.

Kontakt i pomoc

dostępne wsparcie, pomoc i uwagi są następujące opcje kontaktu:

Czat na żywo, e-mail, Skype, Co słychać i Telefon.

Numer telefonu:

Polish:

  • Algieria 213983200813
  • Australia 1-800-658460
  • kanada 18667452416
  • Hong Kong 800-903483
  • Malezja 1800812500
  • Mauritius 0027110613848
  • Namibia 0800 23 22 12
  • Nowa Zelandia 0800449767
  • Nigeria 0023414406262
  • Norwegia 80019453
  • Tajlandia 1-801-20665859

holenderski:

  • Holandia 08000204703

Suomi:

  • Finlandia 0800919692

francuski:

  • kanada 18667452416
  • Mauritius 0027110613847
  • Szwajcaria 0800001722

niemiecki:

  • Austria 0800005080
  • Niemcy 08000003370
  • Szwajcaria 0800001722

grecki:

  • Cypr 80077315
  • Grecja 00800-127-304

włoski:

  • Szwajcaria 0800001722
  • Włochy 800986542

Japonki:

  • Japonia 0800-100-1274

portugalski:

  • Portugalia 800-814053
  • Brazylia 08008920071

hiszpański:

  • Argentyna 08004440973
  • Chile 12300207689
  • Meksyk 0018669724381

szwedzki:

  • Szwecja 0200-8991-63

Licencje i regulaminy

Royal Vegas Casino jest własnością i jest zarządzana przez Digimedia Ltd., spółka maltańska zatwierdzone i licencjonowany przez Malta Gaming Authority (MGA). numery licencji MGA/CL1/542/2008 i MGA/CL3/542/2008 oba zostały wydane na 16 czerwca 2010 i numer licencji MGA/CL1/932/2013 wydanej 6 listopada 2014.

Mieć bezpieczne doświadczenia z grami z RoyalVegasCasino.com

Tylko gracze z następujących lokalizacji mogą rejestrować się na stronie Royal Vegas Casino:

Wyspy Alandzkie, Albania, Algieria, Angola, Anguilla, Antigua i Barbuda, Argentyna, Armenia, Aruba, Azerbejdżan, Bahamy, Bahrajn, Bangladesz, Barbados, Białoruś, Belize, Benin, Bermudy, Bhutan, Boliwia, Bonaire, Bośnia i Hercegowina, Botswana , Wyspa Bouvet, Brazylia, Brytyjskie Terytorium Oceanu Indyjskiego, Brunei Darussalam, Burkina Faso, Burundi, Kambodża, Kamerun, Kanada, Wyspy Zielonego Przylądka, Kajmany, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Chile, Kolumbia, Komory, Kongo, Kongo, Republika Demokratyczna Wysp Cooka, Kostaryki, Wybrzeża Kości Słoniowej, Chorwacji, Kuby, Curaçao, Cypru, Dżibuti, Dominiki, Dominikany, Ekwadoru, Egiptu, Salwadoru, Gwinei Równikowej, Erytrei, Estonii, Etiopii, Falklandów, Wysp Owczych , Fidżi, Finlandia, Gabon, Gambia, Gruzja, Niemcy, Ghana, Gibraltar, Grecja, Grenlandia, Grenada, Gwatemala, Guernsey, Gwinea, Gwinea Bissau, Gujana, Haiti, Honduras, Islandia, Indie, Indonezja, Irak, Irlandia, Wyspa Man, Jamajka, Japonia, Jersey, Jordania, Kazachstan, Kenia, Kiriba ti, Korea Południowa, Republika [Korei Południowej], Kuwejt, Kirgistan, Lao, Łotwa, Liban, Lesotho, Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Liechtenstein, Litwa, Luksemburg, Makau, Macedonia, Madagaskar, Malawi, Malezja, Malediwy, Mali, Malta , Wyspy Marshalla, Mauretania, Mauritius, Meksyk, Mołdawia, Monako, Mongolia, Czarnogóra, Montserrat, Maroko, Mozambik, Namibia, Nauru, Nepal, Holandia, Nowa Zelandia, Nikaragua, Niger, Nigeria, Niue, Mariany Północne, Norwegia, Oman , Pakistan, Palau, Terytorium Palestyńskie, Panama, Papua Nowa Gwinea, Paragwaj, Peru, Pitcairn, Katar, Rosja, Saba, Saint Kitts i Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent i Grenadyny, Samoa, San Marino, Wyspy Świętego Tomasza i Książęca, Arabia Saudyjska, Senegal, Serbia (Republika Serbii), Seszele, Sierra Leone, Sint Eustatius, Sint Maarten, Słowacja, Wyspy Salomona, Georgia Południowa i Sandwich Południowy, Sudan Południowy, Sri Lanka, Sudan, Surinam, Svalbard i Wyspy Jan Mayen , Suazi, Tadżykistan, Tanzania, Tajlandia, Togo, To kelau, Tonga, Trynidad i Tobago, Tunezja, Turkmenistan, Wyspy Turks i Caicos, Tuvalu, Uganda, Ukraina, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Urugwaj, Uzbekistan, Vanuatu, Wenezuela, Wietnam, Sahara Zachodnia, Jemen, Zambia, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.