Cosmo Casino

Ocena: 4 z 5
150 ma szansę zostać milionerem już dziś!

Bonus rejestracyjny:

375% premia

37,50 €

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Cosmo Casino

150 ma szansę zostać milionerem już dziś!

  • Bonus 375%: 37,50 € dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Niemieccy gracze są akceptowane (Zmień kraj)
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Cosmo Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: € 3.889.891,36
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: O promocję tę ubiegali się użytkownicy 50 w listopadzie
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win i MahiGaming

Strona internetowa: www.CosmoCasino.com

Cosmo Casino | Bonusy i promocje

Im Cosmo Casino werden sie zum nächsten millionär!

Holen Sie sich jetzt Ihren Willkommensbonus über 150 Chancen und setzen Sie Ihren Namen auf die Gewinnerliste!

Holen sie sich jetzt 150 chancen für nur 10€

Zdobądź szansę na 150, aby wygrać jackpot w wysokości 1.010.222 za jedyne € 10

Cosmo Casino chce, abyś był jego kolejnym milionerem! Grając słynną automat do gry "Mega Moolah" możesz wygrać jackpot w wysokości 1.010.222 już dziś!

Łatwo jest odebrać swoje szanse na 150 - Oto jak:

  1. Zarejestruj konto w Cosmo Casino (kliknij tutaj)
  2. Po utworzeniu konta przejdź do strony bankowej i wpłać € 10
  3. Twoje konto w kasynie zostanie natychmiast zasilone bonusem 37.50
  4. Idź prosto do sławnego Mega Moolah wrzutowy i użyj swojego bonusu, aby grać w rundach 150

Podwoj szanse na wygraną

Przez ograniczony czas możesz podwoić swoje szanse, aby wygrać z fantastycznym bonusem do gry w wysokości 100% do € 250 na drugi depozyt w Cosmo Casino.

Mega Vault Millionaire™ - Ekskluzywna gra z progresywnym jackpotem jest już dostępna Cosmo Casino

www.CosmoCasino.com

Mega Vault Millionaire™ jest nowym dodatkiem do Mega Moolah seria jackpot, gdzie masz szansę wygrać ogromny jackpot, który zaczyna się od € 1,000,000!

Ta gra jest wyłącznie dla Casino Rewards Group

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Cosmo Casino

Wygrana gra Data
€8,188.13 Cash Splash 5 Reel Listopada 4, 2019
€23,413.31 Cash Splash 5 Reel Listopada 3, 2019
$43,003.30 Treasure Nile Październik 25, 2019
€32,419.45 Mega Moolah Październik 25, 2019
€86,389.54 Mega Moolah Październik 21, 2019
€10,024.27 Mega Vault Millionaire Październik 15, 2019
€35,233.88 Mega Moolah Październik 11, 2019
$10,092.90 Mega Moolah Październik 7, 2019
$28,163.87 Mega Moolah Września 27, 2019
$16,175.35 Cash Splash 5 Reel Września 27, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu w Cosmo Casino

Podwójne punkty nagrody A Dark Matter

Specjalna promocja w tym miesiącu w Cosmo Casino

A Dark Matter to kołowrotek 5 x 3, wyposażony w gniazdo liniowe 5 Invading Wilds ™ poprzez. Gra ma duży potencjał wygranej, który czeka na odkrycie z bębnów, gdzie można wygrać do 1200x za jednym obrotem w grze podstawowej i do 2400x zakład na pojedynczy obrót można wygrać w darmowych spinach.

3 Scatters przeniesie Cię do funkcji Free Spins, z 12 spinami do uruchomienia i możliwością dodania dodatkowego darmowego spinu dla każdego Scatter, który wyląduje podczas tej funkcji.

Zagraj w automat A Dark Matter w tym miesiącu listopadzie o godz Cosmo Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 listopad 2019 do północy GMT 30 listopad 2019. Jeśli "A Dark Matter" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Tally Ho".

Nowa wersja gry | Listopad 2019

Oto nowa lista nowych gier Cosmo Casino w tym miesiącu listopada:

Jungle Jim and the Lost Sphinx | Premiera 6 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Jungle Jim and the Lost Sphinx

Jungle Jim and the Lost Sphinx to linia wypłat 35, która rozwija się do linii 5x5 i 50 podczas funkcji.

Ten nowy automat online wprowadza nowy wariant Win Booster ™, który pozwala zwiększyć zakład o 300%, aby odblokować bonusowy punkt rozproszenia.

Mając szansę wygrać do 6250x swój zakład, czeka Cię przygoda życia z Jungle Jim!

Lock A Luck | Premiera 12 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Lock A Luck

Lock-A-Luck jest automatem online na kołowrotek 5x3 z 243 na stałe włączonymi sposobami wygranej. Klasyk nigdy się nie zestarzeje, ale ta gra wnosi świeże spojrzenie do ukochanej formuły. Podstawowa gra reprezentuje klasyczną grę automatową, w tym Lucky Highs, Wilds i Locked Reels.

Dzięki możliwości niskich zakładów, aby odblokować ogromną wypłatę, nie ma lepszego czasu na zablokowanie szczęścia!

Rising Royals™ | Premiera 14 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Rising Royals ™

Ta elegancka i królewska gra zawiera szpule 5, rzędy 3, linie wypłat 20, a także funkcje ponownego obrotu Symbol Lock i uaktualnienia symbolu.

W Wersalu mieszka rodzina królewska: król, królowa i ich książę żyjący wśród bogatego życia z olśniewającymi żyrandolami, ozdobionym różami dziedzińcem i odcieniami królewskiej purpury. To królewska kula, i jesteś zaproszony!

Tiki Mania | Premiera 19 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Tiki Mania

Tiki Mania łączy kolorowe tradycyjne polinezyjskie motywy z ekscytującą i animowaną mechaniką gry osadzoną w urokliwym tropikalnym miejscu.

Funkcja Jackpot jest dostępna zarówno w grze podstawowej, jak i darmowych spinach, i przyznaje albo 50 razy zakład Major lub 1000 razy zakład Grand.

Playboy™ Gold Jackpots | Premiera 26 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Playboy ™ Gold Jackpots

Twoje ulubione piękne króliczki powróciły i chcą pomóc Ci wygrać duże pieniądze!

Bogaty w funkcje Playboy™ Gold Jackpots jest klasą samą w sobie; Landing the Wheel Bonus to bilet do darmowych spinów lub nagród Jackpot aż do 2500x! Zaszalej z Playmates i gwarantowanymi Jumbo Blocks przy każdym darmowym spinie!

© 2019 Playboy Enterprises International, Inc. Playboy and the Rabbit Head Design are trademarks of Playboy Enterprises International, Inc. and used under license by Microgaming.

Festive Indulgence | Premiera 28 w listopadzie na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Świąteczna odpust

Festive Indulgence to nowy automat online w sam raz na święta!

W ramach funkcji darmowych spinów wszystkie wygrane są potrojone a kolejne rozproszenia 3 na bębnach zapewnią ci dalsze obroty 15. Święta to idealny czas na zabawę, więc zacznij od Świątecznego odpustu w Cosmo Casino!

www.CosmoCasino.com

Cosmo Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Cosmo Casino otrzyma ogromny bonus 37,50 € przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Cosmo Casino

*Warunki zastosowania.

Microgaming progresywne jackpoty na Cosmo Casino

Cosmo Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): €3.889.891,36. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpota (zaktualizowane 44 min temu, we wtorek 12 listopada):

Pula gra
€1.010.222,35 Mega Moolah
Sloty
€1.010.222,35 Mega Moolah Isis
Sloty
€890.557,76 King Cashalot
Sloty
€726.484,99 Major Millions 3-Reel
Sloty
€726.484,99 Major Millions 5-Reel
Sloty
€340.104,77 Roulette Royale
Ruletka
€259.609,86 Caribbean Draw Poker
poker
€224.001,50 Poker Ride
poker
€213.856,31 Progressive Cyberstud Poker
poker
€103.548,17 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
€40.082,45 Treasure Nile
Sloty
€28.678,14 Jackpot Deuces
video Poker
€14.527,18 Tunzamunni
Sloty
€13.655,85 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€11.695,90 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
€11.695,90 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty
€7.664,93 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
€7.664,93 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
€6.120,44 WowPot 3-Reel
Sloty
€6.120,44 WowPot 5-Reel
Sloty
€5.201,20 Cash Splash 3-Reel
Sloty
€5.201,20 Cash Splash 5-Reel
Sloty

Cosmo Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Cosmo Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2018. Ta recenzja została zaktualizowana miesiąc temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4 z 5

Ocena: 4 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Cosmo Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win i MahiGaming, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Cosmo Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Cosmo Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Cosmo Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus 37,50 € oferowane przez Cosmo Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencje

Cosmo Casino jest licencjonowany przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Strona internetowa CosmoCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Centrum Wsparcia

Cosmo Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Cosmo Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan , Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Wielka Brytania, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.