Cosmo Casino

Ocena: 4 z 5
150 ma szansę zostać milionerem już dziś!

Bonus rejestracyjny:

375% premia

37,50 €

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Cosmo Casino

150 ma szansę zostać milionerem już dziś!

  • Bonus 375%: 37,50 € dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Niemieccy gracze są akceptowane (Zmień kraj)
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Cosmo Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: € 7.246.228,25
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: Ta promocja została zgłoszona przez odwiedzających 92 w lipcu
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win i MahiGaming

Strona internetowa: www.CosmoCasino.com

Cosmo Casino | Bonusy i promocje

Im Cosmo Casino werden sie zum nächsten millionär!

Holen Sie sich jetzt Ihren Willkommensbonus über 150 Chancen und setzen Sie Ihren Namen auf die Gewinnerliste!

Holen sie sich jetzt 150 chancen für nur 10€

Zdobądź szansę na 150, aby wygrać jackpot w wysokości 3.816.223 za jedyne € 10

Cosmo Casino chce, abyś był jego kolejnym milionerem! Grając słynną automat do gry "Mega Moolah" możesz wygrać jackpot w wysokości 3.816.223 już dziś!

Łatwo jest odebrać swoje szanse na 150 - Oto jak:

  1. Zarejestruj konto w Cosmo Casino (kliknij tutaj)
  2. Po utworzeniu konta przejdź do strony bankowej i wpłać € 10
  3. Twoje konto w kasynie zostanie natychmiast zasilone bonusem 37.50
  4. Idź prosto do sławnego Mega Moolah wrzutowy i użyj swojego bonusu, aby grać w rundach 150

Podwoj szanse na wygraną

Przez ograniczony czas możesz podwoić swoje szanse, aby wygrać z fantastycznym bonusem do gry w wysokości 100% do € 250 na drugi depozyt w Cosmo Casino.

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Cosmo Casino

Wygrana gra Data
€82,967.53 Mega Moolah Lipiec 21, 2019
€67,697.14 Mega Moolah Lipiec 16, 2019
€23,229.83 Cash Splash 5 Reel Lipiec 16, 2019
€31,022.31 Mega Moolah Czerwiec 21, 2019
€27,217.43 Cash Splash 5 Reel Czerwiec 16, 2019
€9,238.00 Cash Splash 5 Reel Maj 31, 2019
€116,602.40 Mega Moolah Maj 29, 2019
€14,927.05 Cash Splash 5 Reel Maj 27, 2019
€5,010.40 Cash Splash 5 Reel Maj 10, 2019
CA$24,379.28 Cash Splash 5 Reel Maj 10, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu w Cosmo Casino

Podwójne punkty nagrody Diamond Empire

Specjalna promocja w tym miesiącu w Cosmo Casino

Diamond Empire łączy klasyczną i klasyczną stylizację z nowoczesną grą z podwójnymi mnożnikami diamentów nagradzanie 650x!

Jazzy beaty i wciągające dźwięki otoczenia przeniesie Cię na piętro kasyna bez wychodzenia z komputera lub telefonu komórkowego.

Zagraj w grę na automatach Diamond Empire w tym miesiącu lipca o godz Cosmo Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi między 01 Lipiec 2019 a północą GMT 31 Lipiec 2019. Jeśli Diamond Empire nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej Spring Break.

Nowa wersja gry | Lipiec 2019

Oto nowa lista nowych gier Cosmo Casino w tym miesiącu lipca:

Sherlock of London™ | Na żywo w lipcu 10 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Sherlock of London ™

Sherlock of London™ zaprasza do polowania na przestępców w najciemniejszych zakątkach metropolii Wielkiej Brytanii. Ta gra slotowa ze stałymi liniami 25 tworzy ekscytujący łuk napięcia dzięki silnemu zestawowi funkcji. Double Wins, Expanding Wilds i Extra Wilds kładą podwaliny pod główny akt: Connecting Wild Feature jest tak potężny, że prawie zbrodniczy.

Magic of Sahara | Na żywo w lipcu 17 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Magic of Sahara

Niech magia Sahary oczaruje Cię i wyruszy w niezwykłą podróż!

Magic of Sahara zawiera zestaw kołowrotka 5x3 i stałe linie 9. Gra zawiera także Stacked Wilds. Za każdym razem, gdy Symbol Kupca wyląduje na bębnach, do zestawu dodaje się kolekcjonerski token. Zbieranie żetonów 25 nagradza darmowe obroty 25 mnożnikiem 2x.

Break Away Deluxe | Na żywo w lipcu 23 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Break Away Deluxe

Zagraj w pełną akcji grę w hokeja na lodzie ze wszystkimi funkcjami, które znasz i kochasz w oryginalnej grze.

Niezależnie od tego, czy jesteś fanem długoterminowym, czy nowym graczem, pokochasz nową generację Break Away.

Queen of the Crystal Rays™ | Na żywo w lipcu 31 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Queen of the Crystal Rays

Wejdź do ogromnych jaskiń zapomnianej świątyni i odkryj historię Królowej i jej Kryształowych Promieni - pozłacanych artefaktów, kolorowych klejnotów, a sama Królowa stworzy piękny zestaw symboli, które świecą jasno na tle mistycznych i starożytnych.

Funkcja bonusowa w Queen of the Crystal Rays™ wita Cię w świecie możliwości - i mnożników!

www.CosmoCasino.com

Cosmo Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Cosmo Casino otrzyma ogromny bonus 37,50 € przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Cosmo Casino

*Warunki zastosowania.

Microgaming progresywne jackpoty na Cosmo Casino

Cosmo Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): €7.246.228,25. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpot (zaktualizowane 2 godziny temu, w poniedziałek 22 lipca):

Pula gra
€3.816.222,75 Mega Moolah
Sloty
€3.816.222,75 Mega Moolah Isis
Sloty
€1.429.617,16 Major Millions 3-Reel
Sloty
€1.429.617,16 Major Millions 5-Reel
Sloty
€792.589,71 King Cashalot
Sloty
€320.511,16 Roulette Royale
Ruletka
€220.422,64 Caribbean Draw Poker
poker
€205.170,58 Poker Ride
poker
€194.262,70 Progressive Cyberstud Poker
poker
€83.954,56 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
€48.592,24 Tunzamunni
Sloty
€41.982,05 Treasure Nile
Sloty
€26.250,35 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€21.832,57 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
€21.832,57 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
€18.786,24 WowPot 3-Reel
Sloty
€18.786,24 WowPot 5-Reel
Sloty
€18.680,83 Jackpot Deuces
video Poker
€5.075,50 Cash Splash 3-Reel
Sloty
€5.075,50 Cash Splash 5-Reel
Sloty
€2.277,21 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
€2.277,21 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Cosmo Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Cosmo Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2018. Ta recenzja została zaktualizowana 9 miesięcy temu,

Aktualna ocena:

Ocena 4 z 5

Ocena: 4 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Cosmo Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win i MahiGaming, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Cosmo Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Cosmo Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Cosmo Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus 37,50 € oferowane przez Cosmo Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencje

Cosmo Casino jest licencjonowany przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Strona internetowa CosmoCasino.com jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

Centrum Wsparcia

Cosmo Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Cosmo Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan , Liberia, Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Wielka Brytania, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.