Grand Mondial Casino

Ocena: 5 z 5
Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

Bonus rejestracyjny:

375% premia

$37.50

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

  • Bonus 375%: 37.50 USD dodatkowych przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Grand Mondial Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 13,862,370.27
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: O promocję tę ubiegało się 160 odwiedzających w tym miesiącu lutym
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge, SlingShot, Alchemy Gaming, All41 Studios, Neon Valley, Gameburger Studios, Pulse 8 Studios i Switch Studios

Strona internetowa: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusy i promocje

Skorzystaj z szans 150, aby wygrać jackpot $ 8,998,834.89!

Grand Mondial Casino chce, abyś był jego kolejnym milionerem! Po prostu zrób pierwszy depozyt tylko o wartości $ 10 już teraz bonus $ 37.50 które mogą być używane do umieszczania do zakładów 150 na Progresywne automaty jackpot które sięgają milionów!

Nasza rekomendacja: skorzystaj z okazji "Mega Moolah"

Z urządzenia można korzystać Bonus $ 37.50 grać Do obrotów 150 w słynnej grze slotowejMega Moolah", Możesz natychmiast wygrać jackpota w wysokości $ 8,998,834.89!

Podwoj szanse na wygraną

Przez ograniczony czas możesz podwoić swoje szanse, aby wygrać z fantastycznym bonusem do gry w wysokości 100% do $ 250 na drugi depozyt w Grand Mondial Casino.

Nowi milionerzy natychmiastowi !!!

Najnowsze nagrody progresywne - Grand Mondial Casino

€ 3,558,858.68 został wygrany gra Mega Moolah at Grand Mondial Casino października 16, 2019

Wygrano CA $ 4,445,011.37 gra Mega Moolah at Grand Mondial Casino września 30, 2019

Spróbuj szczęścia!

Ktoś musi stać się następnym milionerem ... To może być ty!

Wykorzystaj szansę - zgarnij swoje szanse na 150, aby wygrać i zacząć kręcić!

Mega Vault Millionaire™ - Ekskluzywna progresywna gra z jackpotem na żywo w Grand Mondial Casino

www.GrandMondial.eu

Mega Vault Millionaire™ jest nowym dodatkiem do Mega Moolah seria jackpot, gdzie masz szansę wygrać ogromną wygraną, która wynosi teraz ponad 8,998,834.89 XNUMX XNUMX $!

Immortal Creatures ™ - Ekskluzywna gra na automatach już dostępna Grand Mondial Casino

www.GrandMondial.eu

Ten nawiedzający automat online zabierze Cię w eksplorację zjawisk paranormalnych mit Fontanny Prawdy. Mówi się, że picie z fontanny prawdy osadzonej w odległych ruinach ujawni twoje wewnętrzne stworzenie, gdy wschodzi pełnia księżyca!

Śledź tę nową i ekscytującą historię. Historia tajemnicy, prawdy i szansy na zmianę życia na całą wieczność!

Nieśmiertelne stworzenia jest 5-bębnowym automatem do wygrania z 243 sposobami wygrywania z dzikim symbolem i rozproszeniami, które uruchamiają bonus wyboru darmowych obrotów. Gra zawiera również losowo uruchamianą funkcję Wild Fire.

Te gry są wyłącznie dla Casino Rewards Group

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Grand Mondial Casino

Wygrana gra Data
CA$67,992.81 Mega Moolah Luty 20, 2020
CA$10,044.22 Atlantean Treasures: Mega Moolah Luty 12, 2020
$21,260.92 Atlantean Treasures: Mega Moolah Luty 1, 2020
€12,293.68 Cash Splash 5 Reel Styczeń 27, 2020
CA$11,960.64 Cash Splash 5 Reel Styczeń 24, 2020
$52,246.74 Mega Moolah Styczeń 16, 2020
CA$25,845.57 Cash Splash 5 Reel Styczeń 14, 2020
$17,255.82 Mega Moolah Styczeń 8, 2020
€5,886.55 Cash Splash 5 Reel Styczeń 8, 2020
$29,007.73 Mega Moolah Styczeń 3, 2020

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

Podwójne punkty nagrody 9 Masks of Fire™

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

9 Masks of Fire to ekscytujący automat w afrykańskiej dżungli ze ścieżką dźwiękową, dzięki której będziesz tańczyć w rytm zwycięstw! Zbierz wszystkie 9 masek i wdrap się na tabelę wypłat po lewej stronie ekranu, aby odblokować największe mnożniki!

Ta klasyczna podstawowa gra 7 z ustawionymi symbolami Rozproszenia sprawi, że Twoje serce zacznie bić szybciej! Więcej masek oznacza więcej pieniędzy! Zbierz do 9 masek i wspnij się do mnożnika 2000x swojego zakładu.

Zagraj w automat 9 Masks of Fire w tym miesiącu lutym o godz Grand Mondial Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 lutego 2020 r. Do północy GMT 29 lutego 2020 r. Jeśli "9 Masks of Fire" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Loaded".

Nowa wersja gry | Luty 2020 r

Wyspa Man - 10 lutego 2020 rMicrogaming ujawnił szczegóły swoich najnowszych, ekskluzywnych, nowych gier, zaprojektowanych z myślą o rozrywce graczy kasyn online.

W lutym Microgaming wprowadzi na rynek ekscytującą gamę nowych tytułów opracowanych przez niesamowitą listę niezależnych studiów i partnerów tworzących gry. Oto nowa lista nadchodzących gier Grand Mondial Casino w tym miesiącu lutego:

Wheel of Wishes | Uruchomiony 12 dni temu, 11 lutego na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Koło życzeń

Wheel of Wishes to ekscytująca nowa gra progresywna z możliwością wygrania ogromnych jackpotów - w tym słynny jackpot WowPot!

Wheel of Wishes ma ekscytujące funkcje, których nie widzieliśmy jeszcze w progresywnej grze z jackpotem. Umieść dwa symbole rozproszenia na rolkach, aby uruchomić Zasilacze spiny gdzie trzy centralne bębny tworzą jeden gigantyczny symbol Free Spin i mogą wyzwolić koło jackpot, podczas gdy bębny 1 i 5 zamieniają się w losowo wysoki symbol!

Spraw, by Twoje następne zakręcenie było jak dotąd najszczęśliwsze i spełnij wszystkie swoje marzenia dzięki zmieniającej życie progresywnej wygranej w Wheel of Wishes!

Seven 7's™ | Uruchomiony 5 dni temu, 18 lutego na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Seven 7's

Seven 7's™ to bardzo wyjątkowa gra z ogromnymi możliwościami wypłaty, która umożliwi bardzo ekscytującą podróż po siedmiu morzach.

Rozpocznij swoją kolejną bogatą przygodę z rozszerzaniem bębnów i symbolami mnożnika. Rozpocznij grę z jednym bębnem i jedną linią wypłaty i sprawdź, jak daleko posuniesz się! Każdy kolejny symbol 7 spowoduje powiększenie bębnów o jeden, aż do osiągnięcia siedmiu potencjalnych bębnów z siedmioma szczęśliwymi 7 symbolami. Zbierz wszystkie 7 i wygraj jackpota!

Wonder Woods™ | Uruchomiony 3 dni temu, 20 lutego na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Wonder Woods ™

To kolorowa 5-bębnowa gra z 20 liniami i wciągającą muzyką.

Symbole tajemnicy, symbole Wildsa, darmowe obroty i lepkie symbole tajemnicy. Symbole Tajemnic mogą przekształcić się we wszystkie symbole oprócz darmowych spinów! Trzy lub więcej symboli darmowych spinów wywoła dziesięć darmowych spinów, w których dowolny Tajemniczy Symbol, który wyląduje, utknie na miejscu i zamieni się w dziki symbol, aby zwiększyć twoje wygrane!

Space Enigma | Wkrótce rozpocznie się 27 lutego (za 4 dni) na komputerach i platformach mobilnych

Nowa gra: Space Enigma

Za każdym razem, gdy na rolkach ląduje wielokolorowy symbol gwiazdy dzikiej, rozszerza się, aby wypełnić rolkę i przyznaje jedno bezpłatne ponowne wirowanie. Rozszerzone dzikie pozostaje na ekranie podczas respin, zwiększając szanse na wygraną! Każdy kolejny dziki symbol, który wyląduje na ekranie podczas ponownego wirowania, również rozszerzy i ponownie uruchomi tę funkcję.

Zanurz się w otchłań kosmosu i pozwól, aby tajemnicze klejnoty doprowadziły Cię do niezliczonych bogactw!

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Grand Mondial Casino otrzyma ogromny bonus 37.50 $ przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Grand Mondial Casino

*Warunki zastosowania.

Grand Mondial Casino jest polecanym kasynem

Grand Mondial Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Finlandia, Japonia, Luksemburg, Nowa Zelandia, Turcja.

Microgaming progresywne jackpoty na Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $13,862,370.27. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpota (zaktualizowane 21 minut temu, w niedzielę 23 lutego):

Pula gra
$8,998,834.89 Mega Moolah
Sloty
$8,998,834.89 Atlantean Treasures
Sloty
$8,998,834.89 Mega Moolah Isis
Sloty
$8,998,834.89 Mega Vault Millionaire
Sloty
$2,445,616.49 Major Millions 3-Reel
Sloty
$2,445,616.49 Major Millions 5-Reel
Sloty
$2,162,038.25 Wheel of Wishes
Sloty
$979,288.36 King Cashalot
Sloty
$357,850.89 Roulette Royale
Ruletka
$295,102.10 Caribbean Draw Poker
poker
$239,896.60 Poker Ride
poker
$231,602.43 Progressive Cyberstud Poker
poker
$121,294.29 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$41,433.15 Treasure Nile
Sloty
$36,839.33 Jackpot Deuces
video Poker
$35,049.11 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$35,049.11 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$32,754.70 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$17,685.77 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$17,685.77 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$16,899.59 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$16,899.59 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty
$12,222.57 Tunzamunni
Sloty

Grand Mondial Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Grand Mondial Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2011. Ta recenzja została zaktualizowana 2 miesięcy temu, w styczniu 8, 2020.

Aktualna ocena:

Ocena 5 z 5

Ocena: 5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja Grand Mondial Casino jest funkcją promocyjną - ta opinia nie jest dostarczana przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Grand Mondial Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge, SlingShot, Alchemy Gaming, All41 Studios, Neon Valley, Gameburger Studios, Pulse 8 Studios i Switch Studios, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Grand Mondial Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Grand Mondial Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Grand Mondial Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Bonus 37.50 $ oferowany przez Grand Mondial Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10 Bonus 37.50 $ oferowany przez Grand Mondial Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus! Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

Licencje

Grand Mondial Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa GrandMondial.eu jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

W Wielkiej Brytanii, Grand Mondial Casino jest zarządzany przez Apollo Entertainment Limited, Zarejestrowana firma z siedzibą w Malcie Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission Pod numerem licencji: 000-038620-R-319310-005, a poza Wielką Brytanią przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Centrum Wsparcia

Grand Mondial Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

odpowiedzialna gra

Jesteśmy również stale monitoruje nasze gry zidentyfikować problem i nieletnich hazardu. Możemy ustawić limity zakładów dla konkretnych graczy. Zachęcamy ludzi do skontaktować się z "Pomocna dłoń" na stronie internetowej IGC lub Anonimowi Hazardziści o pomoc i więcej informacji na ten temat.

Grand Mondial Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Wyspy Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keelinga), Komory, Kongo, Cypr, Dania, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Niemcy, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Włochy, Wybrzeże Kości Słoniowej, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijski Arabski Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Malta, Mauretania, Majotta, Birma, Nauru, Holandia, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Norwegia, Pakistan, Palau. Filipiny, Pitcairn, Polska, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Szwajcaria, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Wielka Brytania, Stany Zjednoczone Ameryki , Wyspy Dziewicze, Brytyjskie, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.