Grand Mondial Casino

Ocena: 5 z 5
Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

Bonus rejestracyjny:

375% premia

$37.50

Bonus od pierwszego depozytu

Wydaje się, że jesteś w Stanach Zjednoczonych

Niestety, odwiedzający z USA nie będą mogli zarejestrować się w żadnej witrynie hazardowej za pośrednictwem linków udostępnionych przez CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Uzyskaj szansę 150, aby stać się natychmiastowym milionerem za jedyne $ 10

  • Bonus 375%: $37.50 dodatkowy przy pierwszym depozycie (Nowi klienci)
  • Bonus dostępny na Twoim drugi zakup
  • Gry w przeglądarce - Nie ma potrzeby pobierania
  • Dostępne są również gry do pobrania
  • gry dla urządzenia mobilne - Graj w gry kasynowe na smartfonie lub tablecie
  • kasyno na żywo - Zagraj z prawdziwych krupierów w Grand Mondial Casino
  • Microgaming dostępne progresywne jackpoty. Microgaming suma jackpotów: $ 6,479,242.06
  • Testowane i certyfikowane przez Casino Bonus Center
  • Popularność: O promocję tę ubiegają się użytkownicy 200 we wrześniu
  • Warunki Zastosuj
  • 18+ | Zagraj w sposób odpowiedzialny

Oprogramowanie: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot

Strona internetowa: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusy i promocje

Skorzystaj z szans 150, aby wygrać jackpot $ 3,022,988!

Grand Mondial Casino chce, abyś był jego kolejnym milionerem! Po prostu zrób pierwszy depozyt tylko o wartości $ 10 już teraz bonus $ 37.50 które mogą być używane do umieszczania do zakładów 150 na Progresywne automaty jackpot które sięgają milionów!

Nasza rekomendacja: skorzystaj z okazji "Mega Moolah"

Z urządzenia można korzystać Bonus $ 37.50 grać Do obrotów 150 w słynnej grze slotowejMega Moolah", Możesz natychmiast wygrać jackpota w wysokości $ 3,022,988!

Podwoj szanse na wygraną

Przez ograniczony czas możesz podwoić swoje szanse, aby wygrać z fantastycznym bonusem do gry w wysokości 100% do $ 250 na drugi depozyt w Grand Mondial Casino.

Ktoś musi stać się następnym milionerem ... To może być ty!

Wykorzystaj szansę - zgarnij swoje szanse na 150, aby wygrać i zacząć kręcić!

Najnowsze nagrody progresywne - Grand Mondial Casino

Wygrano 70,997.14 gra Treasure Nile at Grand Mondial Casino sierpnia 10, 2019

Spróbuj szczęścia!

Ostatni zdobywcy nagrody Progressive Jackpot

Kto wygrał jackpota? Oto tabela z niedawni zwycięzcy Jackpota na Grand Mondial Casino

Wygrana gra Data
CA$10,025.25 Mega Moolah Września 13, 2019
CA$8,261.98 Cash Splash 5 Reel Września 2, 2019
€28,724.51 Mega Moolah Sierpnia 28, 2019
€10,802.23 Mega Moolah Sierpnia 21, 2019
$9,992.48 Cash Splash 5 Reel Sierpnia 17, 2019
$10,026.75 Mega Moolah Sierpnia 12, 2019
$70,997.14 Treasure Nile Sierpnia 10, 2019
$42,667.36 Mega Moolah Sierpnia 4, 2019
€18,743.71 Mega Moolah Sierpnia 2, 2019
CA$57,132.35 Cash Splash 5 Reel Lipiec 27, 2019

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

Podwójne punkty nagrody Roar of Thunder™

Specjalna promocja w tym miesiącu pod adresem Grand Mondial Casino

Roar of Thunder™ jest majestatycznym automatem bębnowym 5, który ryczy z potencjałem wygranej!

Możesz zarobić do 3x swój zakład podczas darmowych obrotów a darmowe spiny mogą być ponownie uruchamiane wielokrotnie. Dołącz do emocji i zagraj w największą dostępną grę, dostępną tylko pod adresem Grand Mondial Casino.

Zagraj w grę na automatach Roar of Thunder™ w tym miesiącu wrześniu o godz Grand Mondial Casino a otrzymasz podwójne punkty.

Okres promocji wynosi od 01 września 2019 do północy GMT 30 września 2019. Jeśli "Roar of Thunder" nie jest dostępny w Twoim kraju, możesz wziąć udział w tej promocji, grając dalej "Agent Jane Blonde".

Nowa wersja gry | 2019 września

Oto nowa lista nowych gier Grand Mondial Casino w tym miesiącu września:

Banana Odyssey | Wystąpi we wrześniu 4 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Banana Odyssey

Banana Odyssey opowiada historię dwóch rywalizujących Astrochimps i ich nieokiełznanego entuzjazmu i czystej ambicji w walce o planetę Banana.

Zdobądź punktowy na bębnach 2, 3 i 4 w podstawowej grze, aby uruchomić darmowe obroty 10. Podczas darmowych obrotów wszelkie dzicze, które lądują i rozszerzają się, są trzymane do końca tej funkcji. Zapnij pasy, wyrusz w astronomiczną przygodę i idź na banany!

Aurora Wilds | Wystąpi we wrześniu 10 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Aurora Wilds

Aurora Wilds został zaprojektowany z urzekającą sztuką i cudownie stylizowanymi zwierzętami totemowymi, z których każde oddaje charakter, moc i wyjątkową siłę każdego z tych wspaniałych stworzeń.

Kiedy trzy wyzwalacze jackpot wylądują na bębnach 2, 3 i 4, bonus koła jackpot zostanie aktywowany. Bonus za kółko gwarantuje jeden z czterech jackpotów!

Tweet Hearts™ | Wystąpi we wrześniu 18 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Tweet Hearts ™

Ukrytymi klejnotami tej gry są funkcje Double Symbol i Lucky Wild.

Bujna sceneria Tweet Hearts™ powinny również wywoływać uczucie ciepła i spokoju. Z wdzięcznością zapraszamy do naszej sekretnej ptasiej dżungli, aby rzucić okiem na codzienne życie miłosne naszych pastelowych ukochanych papug, śpiewających pieśni z wysokości baldachimu dżungli, otaczających cię melodią, która inspiruje wolność, miłość i dobrobyt.

Book of Oz – Lock ‘n Spin | Wystąpi we wrześniu 24 na platformach stacjonarnych i mobilnych

Nowa gra: Book of Oz - Lock 'n Spin

Wyobraź sobie zablokowanie bębnów 2 z szansą na wygranie wszystkich książek 5! Zaklęcie bogactw do 25 darmowych spinów i wygranych do 5000x Twój zakład czeka na tym bardzo zmiennym automacie.

Na początku darmowych spinów masz jedną darmową szansę na ulepszenie swojego specjalnego rozwijanego symbolu. W Krainie Oz Księga Czarnoksiężnika działa zarówno jako rozproszenie, jak i dzika, aby zapewnić wielkie i potężne zwycięstwa!

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino Bonus powitalny

Gracze, który zdecyduje się na zakup żetonów Grand Mondial Casino otrzyma ogromny bonus $37.50 przy pierwszych zakupach, premia ta oferuje więcej możliwości, aby się dobrze bawić na Grand Mondial Casino

*Warunki zastosowania.

Grand Mondial Casino jest polecanym kasynem

Grand Mondial Casino został wyróżniony jako Zalecana kasynie dla graczy znajdujących się w w następujących krajach:

Austria, Kanada, Dania, Finlandia, Niemcy, Japonia, Luksemburg, Norwegia, Nowa Zelandia, Polska, Szwajcaria, Turcja, Wielka Brytania.

Microgaming progresywne jackpoty na Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino ma progresywne gry jackpot dla ciebie do wyboru!

Suma wszystkich dostępnych jackpotów (Microgaming Progressive Jackpot Network): $6,479,242.06. Poniżej możesz zobaczyć aktualne poziomy jackpota (zaktualizowane 43 min temu, we wtorek 17 września):

Pula gra
$3,022,987.50 Mega Moolah
Sloty
$3,022,987.50 Mega Moolah Isis
Sloty
$1,268,168.50 Major Millions 3-Reel
Sloty
$1,268,168.50 Major Millions 5-Reel
Sloty
$842,363.16 King Cashalot
Sloty
$330,465.85 Roulette Royale
Ruletka
$240,332.02 Caribbean Draw Poker
poker
$225,079.96 Poker Ride
poker
$204,217.39 Progressive Cyberstud Poker
poker
$93,909.25 Triple 7s Progressive Blackjack
Maczuga
$84,964.95 Treasure Nile
Sloty
$69,602.64 LotsaLoot 3-Reel
Sloty
$69,602.64 LotsaLoot 5-Reel
Sloty
$28,274.30 Jackpot Deuces
video Poker
$20,119.04 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$17,169.08 WowPot 3-Reel
Sloty
$17,169.08 WowPot 5-Reel
Sloty
$16,435.79 Tunzamunni
Sloty
$12,648.93 Cash Splash 3-Reel
Sloty
$12,648.93 Cash Splash 5-Reel
Sloty
$2,503.70 Fruit Fiesta 3-Reel
Sloty
$2,503.70 Fruit Fiesta 5-Reel
Sloty

Grand Mondial Casino Przegląd przez Casino Bonus Center

Historia tej recenzji

Grand Mondial Casino został sprawdzony przez nas po raz pierwszy w 2011. Ta recenzja została zaktualizowana 2 kilka tygodni temu,

Aktualna ocena:

Ocena 5 z 5

Ocena: 5 z 5

Ujawnienie reklamodawcy: Ta recenzja jest funkcja promocyjna - Ta opinia nie jest przewidziane przez niezależnego konsumenta.

Oprogramowanie i platforma do gier

Grand Mondial Casino oferuje w kasynie opracowane przez Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge i SlingShot, daje swoim graczom więcej możliwości do wyboru. Gracze na Grand Mondial Casino możesz pobrać darmowe oprogramowanie kasyna lub grać online bez pobrania. Grand Mondial Casino oferuje wybór gier grać bezpośrednio na smartfonach i tabletach

Uwaga: Niektórzy dostawcy oprogramowania do kasyna mają ograniczenia dotyczące tego, w jakich krajach można oferować ich gry. Dostępność zależy od kraju.

Certyfikacja przez Casino Bonus Center

Nasz zespół okazał najważniejsze aspekty, które należy uwzględnić, aby grać za prawdziwe pieniądze w kasynie online, takich jak wypłaty, wsparcie akredytowanych oprogramowania, niezawodność, jakość gier i standardów regulacyjnych, i możemy stwierdzić, że Grand Mondial Casino spełnia branżowych najlepszych praktyk.

Jako bonus $37.50 oferowane przez Grand Mondial Casino przy pierwszym depozycie to ogromny bonus!

Licencje

Grand Mondial Casino jest licencjonowany na warunkach Kahnawake Gaming Commission, Kanada.

Strona internetowa GrandMondial.eu jest własnością i jest zarządzana przez Technology Services Trading Ltd.

W Wielkiej Brytanii, Grand Mondial Casino jest zarządzany przez Apollo Entertainment Limited, Zarejestrowana firma z siedzibą w Malcie Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. jest licencjonowana i regulowana w Wielkiej Brytanii przez UK Gambling Commission Pod numerem licencji: 000-038620-R-319310-005, a poza Wielką Brytanią przez Malta Gaming Authority, Pod numerem licencji MGA / CL1 / 501 / 2008.

Centrum Wsparcia

Grand Mondial Casino utrzymuje godzinę 24, 7 dni w tygodniu call center do obsługi wszystkich zapytań e-mail, czat na żywo i telefon.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

odpowiedzialna gra

Jesteśmy również stale monitoruje nasze gry zidentyfikować problem i nieletnich hazardu. Możemy ustawić limity zakładów dla konkretnych graczy. Zachęcamy ludzi do skontaktować się z "Pomocna dłoń" na stronie internetowej IGC lub Anonimowi Hazardziści o pomoc i więcej informacji na ten temat.

Grand Mondial Casino nie akceptuje rejestracji zawodnika z następujących lokalizacji:

Afganistan, Samoa Amerykańskie, Angola, Armenia, Australia, Azerbejdżan, Belgia, Benin, Bhutan, Burkina Faso, Burundi, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Wyspa Bożego Narodzenia, Wyspa Kokosowa (Keeling), Komory, Kongo, Wybrzeże Kości Słoniowej , Cypr, Dominika, Timor Wschodni, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Sfederowane Stany Mikronezji, Francja, Guam, Gwinea Bissau, Gwinea, Hongkong, Węgry, Iran, Irak, Irlandia, Izrael, Włochy, Kiribati, Kirgistan, Liberia , Libijska Arabska Dżamahirija, Malawi, Malediwy, Mauretania, Majotta, Myanmar, Nauru, Niderlandy, Niger, Nigeria, Niue, Wyspa Norfolk, Mariany Północne, Korea Północna, Pakistan, Palau, Filipiny, Pitcairn, Portugalia, Portoryko, Rumunia, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Sudan, Szwecja, Syryjska Republika Arabska, Tadżykistan, Tajwan, Uganda, Stany Zjednoczone Ameryki, Wyspy Dziewicze, USA, Sahara Zachodnia, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.